Şimdi Ara

Konu siliinsin (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.503
Cevap
119
Favori
134.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Temel analizle alınmayacak, sebepsiz yere tavan serisine bağlayan hisseler devam ederken derinliği olan hisseler yürümüyordu. Dünden itibaren kol kesmeyi beklediğim hisseleri çıkararak tavana doğru giden bir hisseye aktardım. Tavana 2 kuruş kala çıktım. Aldığım kâr, kol kesmenin maliyetini karşıladığı için endeksin düştüğü ortamda teselli oldu. Tavanı gören hisse %5 artıda kapatabildi. Açığa satışın başladığı günden itibaren kârdan 1/7 kısmı geri verdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayramdan dolayı nakitte kalmak isteyenler olduğu için çakıldığı söyleniyor umarım böyledir
  • tişikkirlir sipirmin T kullanıcısına yanıt
    Ben böyle olduğunu düşünmüyorum ky borsayı bu kadar çok düşüremez borsa 4:30 da düşmeye başladı tam amerikan borsalarının açıldığı zaman ya duymadığımız bir haber var yada algoritma hatası diyor kanal finans

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bekleyip görecez hocam çoğu hisse kırmızı konu sahibi ne durumda onu merak ediyorum
  • Valla borsa İstanbul malesef öyle bi yer haline geldi temel analizi iyi hikayeyi olan hisseler gitmiyor spek hisseler yürüyor kumarhane oldu çıktı ya

• Arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim Türkiye finans dan soda hissesi aldım. Soda Türkiye finans sodayi portfoy den çıkarmış. O yüzden bu hisseye ek yapamıyorum, sadece satabiliyorum. Aracı kurum OYAK onun sitesinden ne al ne sat yapabiliyorum. Bunun bir çözümü var mı?

• mcroses kullanıcısına yanıt
    onlar işlemleri kapattılar demek. bu durum petrol ile de olmuştu. bazı firmalardan petrol alınamazdı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murat Can Kurt

onlar işlemleri kapattılar demek. bu durum petrol ile de olmuştu. bazı firmalardan petrol alınamazdı
    çok saçma uzun vadeli kagıt alıyorum her hafta ek yapacam yapamıyorum. enkai de cikmis. ziraate gececem.
  • Hocam iztar hissesine güveniniz hala devam ediyor mu? Elimde tutuyorum hala değiştirmediniz diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: runtothehills

Hocam iztar hissesine güveniniz hala devam ediyor mu? Elimde tutuyorum hala değiştirmediniz diye
    Kesinlikle güveniyorum. Yıl sonuna kadar her türlü tutarım. Daha önce de yazmıştım. Hal yasası veya başka türlü teşvikler mutlaka gündeme gelecek. Yıl sonunda 6-7 tl Bandına gelmezse beklemeye devam. Hisse senedi yatırımı sabır işidir.

Normalde artık bu konuya yazmıyorum. Yazmayacağım da, sadece yanlış anlaşılma olmasın diye yazdım.
    Zaman oldukça portföyün son halini ilk mesajda güncelliyorum. Öyle olacak.
    Bu konudaki portföy her zaman yazdığım gibi sadece bir örnektir. Buraya en son yazdığımdan beri çok hisse senedi değiştirdim, güzel fırsatlar ve kazançlar oldu. Mesela bu fiyatlardan girilmez denilen rta dan nasıl kazandıysak kent için de girip geçtiğimiz cuma çıkıp güzel kazandık. Gsdho ve vakıf leasing den kazandık. Fırsatlar yine olacaktır. Hayat sürdükçe borsada fırsatlar bitmez.

Müsait zamanda borsada kazanmaya dair, hisse senedi yatırımına nasıl bakılmalı, ayrı bir konu açıp bir şeyler paylaşacağım. Hisse senedi tavsiyeleri değil ama sadece mantalite ne olmalı ona dair. Öbür türlüsü benim burada yaptığım paylaşımlardan çıkar elde etmemden tutun tehdite kadar varıyor.

Sağlıcakla kalın.
    Herkese iyi bayramlar.

• por favor kullanıcısına yanıt
    Hocam siz şuan portföyünüzdeki tüm hisselere inanıyor musunuz mesela adese çok yükseldi ve biraz düştü yeniden yükselmeler bekliyormusunuz ?
    Portföydeki hisseleri hiç değiştirmiyorsunuz

• por favor kullanıcısına yanıt
    Kente uygun zamanda cikmissiniz hocam çok büyük terste kaldım ben ve arkadaşım , tavsiyeniz varmı tutun yada elden çıkarın gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: boldpilots

Hocam siz şuan portföyünüzdeki tüm hisselere inanıyor musunuz mesela adese çok yükseldi ve biraz düştü yeniden yükselmeler bekliyormusunuz ?
    Portföydeki hisseleri hiç değiştirmiyorsunuz
    İnanmasa tutmaz por favor hoca hala konuyu güncellediğini söyledi. Portföyünden cıkartacak olursa ilk mesajda günceller diye düsünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: por favor

Kesinlikle güveniyorum. Yıl sonuna kadar her türlü tutarım. Daha önce de yazmıştım. Hal yasası veya başka türlü teşvikler mutlaka gündeme gelecek. Yıl sonunda 6-7 tl Bandına gelmezse beklemeye devam. Hisse senedi yatırımı sabır işidir.

Normalde artık bu konuya yazmıyorum. Yazmayacağım da, sadece yanlış anlaşılma olmasın diye yazdım.
    Zaman oldukça portföyün son halini ilk mesajda güncelliyorum. Öyle olacak.
    Bu konudaki portföy her zaman yazdığım gibi sadece bir örnektir. Buraya en son yazdığımdan beri çok hisse senedi değiştirdim, güzel fırsatlar ve kazançlar oldu. Mesela bu fiyatlardan girilmez denilen rta dan nasıl kazandıysak kent için de girip geçtiğimiz cuma çıkıp güzel kazandık. Gsdho ve vakıf leasing den kazandık. Fırsatlar yine olacaktır. Hayat sürdükçe borsada fırsatlar bitmez.

Müsait zamanda borsada kazanmaya dair, hisse senedi yatırımına nasıl bakılmalı, ayrı bir konu açıp bir şeyler paylaşacağım. Hisse senedi tavsiyeleri değil ama sadece mantalite ne olmalı ona dair. Öbür türlüsü benim burada yaptığım paylaşımlardan çıkar elde etmemden tutun tehdite kadar varıyor.

Sağlıcakla kalın.
    Herkese iyi bayramlar.

Alıntıları Göster
    Siz nasıl kendinizi iyi hissediyorsanız öyle yapın hocam biz her türlü destekliyoruz sizi. Emekleriniz için teşekkür ediyoruz.İyi bayramlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: mcroses

çok saçma uzun vadeli kagıt alıyorum her hafta ek yapacam yapamıyorum. enkai de cikmis. ziraate gececem.

Alıntıları Göster
    onun yerine sise alın,

Zaten yakın zamanda birleşme olacak, soda diye bir kağıt kalmayacak
  • @por favor

Bayramdan sonra ilk günde de borsayı aşağı verdiler
    siz sattınız mı kağıtları? Bekliyor musunuz? IZTAR baya düştü mesela
  • Beyler 5 Bin TL birikmişim Var. Yatırabileceğim gelecek vaat eden hisse senedi önerisi alabilir miyim?

• Sasa hisse senedini takip ediyorum.Yakın zamanda 8'iken şimdi 13 civarında .Almak için zamanını bekliyorum.2018 Temmuz aylarında 13 ten 8 lere düşmüştü kısa zaman içinde .Bu seviyeden almaktan korkuyorum.Yatırım tavsiyesi değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kvardar77 -- 5 Ağustos 2020; 17:16:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhammedemin58

Beyler 5 Bin TL birikmişim Var. Yatırabileceğim gelecek vaat eden hisse senedi önerisi alabilir miyim?
    Direk bir hisse ismi al demek suçtur
    Yatırım danışmanlığına girer. SPK affetmez.

Bu yüzden kendi kafana yatan ilerde sağlam duracağına inandığım firmalara yatırım yapman daha akıllıca olacaktır.
    şu firma al bunu al demek uygun olmaz
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.