< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi por favor -- 22 Ekim 2020; 17:47:31 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi por favor -- 22 Ekim 2020; 17:47:31 > |
Ne yazacağımızı size mi soracağız ?
Uzaya da çıkar, iki defa yaptığı gibi ele de verir. Zaten yazdığınız olumlu şeyler doğrultusunda katlaya katlaya çıkmış. Daha 6 ay öncesinin fiyatına göre 26 misli prim yapmış. Bulunduğu sektör ve virüs ortamının doğal olarak avantajı ile çok güzel kazanmış. Doğru zamanlama ile maliyetlenenler ben dahil çok güzel kazandı, Allah bereket versin. İnşallah bundan sonra tutanlar da kazansınlar. Ama burada sizin gönlünüz olsun diye, sizin istediğiniz gibi yorum yazma zorunluluğumuz yok. Herhangi bir hisse hakkında sadece sizin hoşunuza gidecek yorumlar okumak istiyorsanız açın bir blog orada yorum onayı getirin ve solo yapın. |
Boş atıyorsun vs. Bu nasıl üslup? Terbiyesizliğe gerek yok. Şamar gibi cevabı alınca seviyeniz hemen düşüyor. Yazdığınız şeyler zaten sizin nasıl bir kafaya sahip yatırımcı olduğunuzu gösteriyor.
Evet ben agresifim. Terbiyesizliğe, hadsizliğe asla kayıtsız kalmam. Tepkimi koyarım. Yok yasal yollarla hesap verirsin vs. Sen kimsin hadsiz? Bu tehdidin arkasında durup yasal yoldan hesap sormazsan şerefsizsin. Adam ol ve hadi hesap sor. Yok millet takip ediyormuş da bilgi verecekmişim. Bu neyin kafası? Sen kimsin de bana talimat veriyorsun? Kime ne bilgisi verme mecburiyetim var? Burada ücret karşılığı hizmet veriyorum da bir taahhüt altına mı giriyorum? Konunun ilk mesajını okuyun ve anlayın diyeceğim ama o kapasite olmadığına eminim. Burada güzel bir şey oldu. Sadece kendi bilgim çerçevesinde değil başka forum üyeleri de kendi bilgileri ile paylaşımda bulunuyor. Soru soruyor. Ben dahil vakit oldukça cevaplar veriliyor. Sizi Blokluyorum. Kendi seviyenizdekilerle ve size goygoy yapacaklarla devam edin. Bu konu da sonlanmıştır arkadaşlar. Sanki benim bir menfaatim var da bu tiplerle muhatap oluyorum. Tehdit filan alıyorum. Herkese bol kazançlar. Tabi önce sağlık. |
Kesinlikle güveniyorum. Yıl sonuna kadar her türlü tutarım. Daha önce de yazmıştım. Hal yasası veya başka türlü teşvikler mutlaka gündeme gelecek. Yıl sonunda 6-7 tl Bandına gelmezse beklemeye devam. Hisse senedi yatırımı sabır işidir.
Normalde artık bu konuya yazmıyorum. Yazmayacağım da, sadece yanlış anlaşılma olmasın diye yazdım. Zaman oldukça portföyün son halini ilk mesajda güncelliyorum. Öyle olacak. Bu konudaki portföy her zaman yazdığım gibi sadece bir örnektir. Buraya en son yazdığımdan beri çok hisse senedi değiştirdim, güzel fırsatlar ve kazançlar oldu. Mesela bu fiyatlardan girilmez denilen rta dan nasıl kazandıysak kent için de girip geçtiğimiz cuma çıkıp güzel kazandık. Gsdho ve vakıf leasing den kazandık. Fırsatlar yine olacaktır. Hayat sürdükçe borsada fırsatlar bitmez. Müsait zamanda borsada kazanmaya dair, hisse senedi yatırımına nasıl bakılmalı, ayrı bir konu açıp bir şeyler paylaşacağım. Hisse senedi tavsiyeleri değil ama sadece mantalite ne olmalı ona dair. Öbür türlüsü benim burada yaptığım paylaşımlardan çıkar elde etmemden tutun tehdite kadar varıyor. Sağlıcakla kalın. Herkese iyi bayramlar. ![]() ![]() |
Arkadaşlar bir sürü hisse soruluyor. Vakit oldukça yazıyorum ancak tek tek hepsine dönmek mümkün değil.
Tavsiye ettiğim hisseleri, hangilerini hangi fiyattan alıp sattığımızı yaklaşık haftada bir güncelliyorum. Çok fazla karışıklık olmaması ve daha güncel olması için bundan sonra şöyle yapacağım. Benden çok daha bu profesyonel şekilde ilgilenen, halen ikisi yatırım danışmanlığı yapan arkadaşlarımın olduğu toplam 5 kişilik, uzun yıllardır devam eden Whatsapp grubumuz var. Ve buraya başka kimseyi almayı düşünmüyoruz. Bana ücret bile teklif ederek bu gruba girmeyi isteyenler oldu ancak bu konulardan asla para vs talebim olmaz, teklif etmeyi de kimseyi aklından geçirmesin. Burada sadece hobi amacıyla, boş vakitlerde meraklı arkadaşlar için paylaşımlar yapıyorum. Ve sadece ben biliyorum demem, bilenden de faydalanırım. Vebal almayı sevmem, fikir alışverişi olur, alım satım konusunda son kararı herkes kendisi verir. Kimse kimsenin kazancına, zararına ortak değil. Konunun ilk mesajını okuyunuz. Uzatmayayım. Bu forum için, hisse senedi yatırımına meraklı kişiler için telegram kanalı açacağım. Orada daha interaktif daha da anlık şeyler paylaşırız. Ve kendi grubumuzda yapılan teknik analizleri, grafikleri orada paylaşırım. Sorulan hisselerin teknik analizini yaparız.Sadece ben değil gruba dahil herkes tavsiyeler yapabilir, aldığını sattığını, deneyimlerini paylaşabilir. Belki ileride tanışmalar bile olabilir. Sınırlı sayıda kişi ile bunu yaparız ve asla ücret vs. söz konusu olamaz. Belli bir sayının üzerinde zaten faydalı olmaktan çıkar ve kaos olur. Gündüz paylaşımları işlerimden ve kendi trade işlemlerimden dolayı sınırlı olabilir ama geceleri mesela bir saat canlı sohbet açabiliriz. Biraz daha kafamda olgunlaştırayım, sonra paylaşırım. |
Ne cins insansiniz adam yardım ediyor, hem bakıp faydalaniyorsunuz hem de laf söylemekten de cekinmiyorsunuz. Bu insanları neden kusturursunuz ki siz girmeyin konuya asıl siz tam gidin
|
Adamın maliyeti portföyde yazıyor, satmasa ne olur %35-40 kar var şu anda, iyi niyetiyle sağolsun burada paylaşımda yapıyor dalga geçer gibi konuşmalar hoş değil bence...
|
birincisi adama iftira attın o gün bende onun yazdığı saniyede gördüm ve alım yapacaktım gözümün önünde tavanı bozdu 4,75 ten ancak aldım
2.si Öyle 1 kişinin lafına bakıpta bu kadar kişiyi yok sayıp grubu kapatıcak kadar kalitesi varmış arkadaşın. Kötü yorum kabullenememek nedir ? Bu adamdan kesinlikle yönetici olmazmış |
Yaklaşık 1 ay sonra bu konuya başlamamın 1. yılı dolacak ve 1 yıldaki getiriyi net ne olmuş değerlendireceğim. Şimdilik 100 bin ile başladığımız portföyümüz şu anda yaklaşık 270 bin tl. Gayet güzel. Faize yatırsak 1 yılda yaklaşık ancak 113 bin yapabilirdik. Dolara yatırsak 1 yılda yaklaşık ancak 137 bin yapabilirdik. (26 kasım 2019 usd kuru : 5,76) Gram altına yatırsak 1 yılda yaklaşık ancak 179 bin yapabilirdik. (26 kasım 2019 gram altın : 276 tl) |
Por favor hocam burda sizi 100 kisi takip ediyor takdir ediyoe bir tane yarim akilli yorum yapinca neden kaale aliyorsunuz anlamiyorum. Yazmayip takip edenler de var yani sizi takip eden her 100 kisiden 99u takdir ediyordur. Zaten kagitlari uzun vade tutuyorsunuz 2-3 gunlugune de almiyorsunuz art niyetli olmadiginiz da belli.
Iztar'u 5.80den alip 6.10 dan yazdiginizi ve portfoye bu sekilde eklediginizi de hatirliyorum. Cahil cuhelayi neden takiyorsunuz ki. Bu arada telegram kanalinizda isminiz gozukmek zorunda degil kanala bi isim koyarsiniz , mesajlarda da isminiz gozukmez. Kanali sadece siz kullanirsiniz, belki haftada 1 chate acar sonra kapatirsiniz. Yuzlerce kanal var ki onlar manipulasyon yapiyor gunluk, siz orta vadecisiniz bi hisseniz en az 1 ay duruyor nerdeyse, hic bir artniyet yok bisey yok. Rica ediyorum ya burdan ha telegramdan devam edelim. Bir sey yokmus gibi devam edin siz. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevemem1985 -- 1 Aralık 2019; 19:41:20 > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevemem1985 -- 8 Aralık 2019; 19:47:2 > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |