Şimdi Ara

Konu siliinsin (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.503
Cevap
119
Favori
134.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Eyvallah dostum bakıcam firmalara

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Krstl hissesi hakkında ne dusunuyorsunuz

• Aylardır uluunu tutuyorum bugün çakılırken sattım şu an tavan diyecek söz yok burası gerçekten sabır yeri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takistaskop T kullanıcısına yanıt
    Hocam uluun krizde tutulacak hissedir neden sattın ben adese tutuyorum 2.10 maliyetle borsa ayrı adese ayrı çakılıyor tüm hisseler bir yere kadar dayandi adese yi 2.70 den satmadım 1 aydır yerinde duramıyor 1.70 lere geldi ne yapıcaz bilmiyorum.

• Hocam endeks kafa bırakmadı daha da iner az kârı varken satayım alttan alırım dedim dersimizi aldık sadece sağlık olsun

• alim firsati

borsamiza guveniyoruz
  • yatırım tavsiyesi değil

benim tahminim ise şu şekilde olacağı yönünde;
    Konu siliinsin

1. direnç noktasını kırdı aşağı indi, 3.dirence yakın bir zaman diliminde alıma geçeceğim şahsen. elimdeki malların %70'ini çıkardım nakite geçtim.

pozitif yöne doğrultacak bir devlet hamlesi gelmediği sürece mart ayı seviyesine geri gideceğiz. bu da ortalama %40 kayıp veya o noktadan tekrar alım yaparsanız %40 kâr demek olur.

bir yandan da doların bundan sonra önü alınamayacağını düşünüyorum, doları bastıracak paramız kalmadı. dolar yükselince borsa düşer her zaman. öteki yandan avrupa ülkeleri de 2.corona dalgası diye resmi ağızdan açıklama yapmaya başladılar. onlar kendi borsalarında 1 darbe yiyecekse bizler 2 darbe(döviz + corona) yiyeceğiz borsa da.

Konu siliinsin

her şey an meselesi, şu an tam sınırdayız, 1-2 gün içinde tam olarak netleşir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathWing -- 6 Ağustos 2020; 18:50:27 >

• Ortada saçma birşey var borsayı asıl düşüren benim anladığım kadarıyla bankalar mesela akbank
    Virüs vakti bile bu kadar düşmemiş pd/dd 0.40 f/k 4.3
    Herşeyleri olumlu ama düşüyorlar akbankın kazancı 2.yarıdada 2 katına çıkmış artık borsaya güven kalmadı veya vakalar saklanıyor ortada birşey var ama bu bizden saklanıyor yabancı yatırımcı deli gibi borsayı boşaltıyor yabancı borsalarda düşmeyi bırak yükseliyor peki neden ?

• Arkadaşlar merhaba cuma günü elimdeki 3 hisseyi sattım ama sadece 1 tanesinin değeri kullanılabilir olarak görünüyor neden böyle oldu?

• quote:

Orijinalden alıntı: tişikkirlir sipirmin

Arkadaşlar merhaba cuma günü elimdeki 3 hisseyi sattım ama sadece 1 tanesinin değeri kullanılabilir olarak görünüyor neden böyle oldu?
    t+2 hocam
  • Tar Goroth kullanıcısına yanıt
    T+2 nakit olarak kullanılması için gereken süre değil miydi ben başka hisse alacaktım yine de beklemem mi gerekiyordu.

Dediğiniz gibiymiş teşekkür ederim hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tişikkirlir sipirmin -- 11 Ağustos 2020; 12:39:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tişikkirlir sipirmin

T+2 nakit olarak kullanılması için gereken süre değil miydi ben başka hisse alacaktım yine de beklemem mi gerekiyordu.

Dediğiniz gibiymiş teşekkür ederim hocam
    hisse alacaksan hemen alabiliyosun ama çekeceksen 2 gün beklemen gerekiyor. hisse brütte cezasında falan değilse tabi
  • Endeks rayına girsede önümüz açılsa

• Merhaba arkadaslar. Carrefour sermaye azaltımı var. Değerlendirilebilir. Şuan ki fiyatı 7.75 TL

• Komisyonu düşük kullanımı kolay banka önerileriniz var mı? Tfx den 24.60 dan Fener aldım 27.11 masraf kesmiş. Bunu satarken de kesicek.

• Sasa hakkında fikri olan var mı nereye gider nerden döner tahmin yada teknik analizi olan var mıdır?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu spor hisseleri hakkında ne düşünüyorsunuz.Tüm hacimler bunlara kaymış.
  • kvardar77 kullanıcısına yanıt
    Güzel gitti bugün Fener az daha tavan kapatıyordu bakalım pazartesi nasıl bir hareket yapacak.Eğer lig başladığında üst üste galibiyetler gelirse hedef baya yüksek olur bu gazla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnurFB1453

Komisyonu düşük kullanımı kolay banka önerileriniz var mı? Tfx den 24.60 dan Fener aldım 27.11 masraf kesmiş. Bunu satarken de kesicek.
    Komisyon standart heryerde ayni degil mi . Yoksa ben mi yanlis biliyom

• 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.