Şimdi Ara

Konu siliinsin (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.503
Cevap
119
Favori
134.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mertcnoz

Aynı şeyi tuprs da yaşadım. 88den girdim 96dan çıkmadım şimdi 80₺ civarı geziyor. Bir de tüpraş önerisi alalım mı senden reyis? Tutayım mı biraz daha yoksa çıkıp zararımla önüme mi bakayım?
    88den girdiysen şu anda 79.50 bu kadar zararla çıkmak istiyor musun bunu önce kendine sormalısın

Kaç lot var elinde bilmiyorum ama nerdeyse %10 düşmüş
  • quote:

Orijinalden alıntı: cosef

88den girdiysen şu anda 79.50 bu kadar zararla çıkmak istiyor musun bunu önce kendine sormalısın

Kaç lot var elinde bilmiyorum ama nerdeyse %10 düşmüş

Alıntıları Göster
    100 lot var. zarardan mı kar edeyim yoksa uzun vadeye yatayım mı bilemiyorum. Hisse sakız oldu. 82-79 arası sallanıyor 1 aydır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertcnoz

100 lot var. zarardan mı kar edeyim yoksa uzun vadeye yatayım mı bilemiyorum. Hisse sakız oldu. 82-79 arası sallanıyor 1 aydır.

Alıntıları Göster
    8800 TL de 850 tl zararın var. Ben GARAN'da zarardaydım sattım başka hisselerden zararımı çıkardım. karar senin
  • Fener hissesi yükselmeyecek mi? 35 den 64 bin maaliyet

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: axiuşak53

orta ve uzun vadeli önerebileceğiniz hissler varmı ytd olmak şartıyla ?
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Parantez içinde 1 yıl önce 5,000 yatırmış olsaydın bugün ne olurdu diye de ekleyeceğim yanlarına.

Kozaa (7,050)
    Ipeke (8,700)
    Sodsn (34,368)
    Sasa (13,367)
    Tkfen (4,173)
    Orge (10,105)
    Hekts (10,965)
    Bossa (11,400)

bunları araştır incele, aralarından kafana yatan elbet olur.
  • DeathWing kullanıcısına yanıt
    Hacı bir de taze kuru bir yıl önce alsak ne olurdu hesaplasaydın.
    Moral bozulmasın diye koymadım buraya :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar, bankalardaki kar artışına rağmen çok düşük kalan pd/dd hakkında ne düşünüyorsunuz? Portföyümün yaklaşık %40ını ortalama şimdi ki fiyatlardan maliyetli 3 tane banka hissesi oluşturuyor. Forumdaki fikirleri merak ettim.

• DeathWing kullanıcısına yanıt
    teşekkürler incelemeye başladım
  • 6.94'ten tüm parayı dolara yatırmıştım, kısa süre sonra tamamını satmayı düşünüyorum. Sattıktan sonra TL ile borsaya gireyim diyorum ama pandemi kışın daha kötü şekilde ilerlerse, bizim borsa yine çakılırsa diye endişelenmemek de elde değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Porfavor hocam iztarın 1 ekimde sürekli işleme eklenmesinin ne gibi faydaları olacaktır? Ne zamana kadar tutmayı düşünüyorsunuz siz beklentiler hala devam mı?

• por favor kullanıcısına yanıt
    Hocam fener yine 30 un altına indi. Sizce alınır mı?

• uni_cran U kullanıcısına yanıt
    Daha 1 hafta civarı oluyor.
    27-28 aralığından toplayıp 33,80 den satmıştım.
    Şimdi yine gözüm orada ama henüz almadım.
    Kısa süre içinde aralıklı oturma düzeni ile seyircili maç izni gelecek diyorlar ve bein konusunun çözümü var.
    Ben yine bu seviyelerden toplanır diyorum ve beklenirse mutlaka kazandırır. Daha da düşerse kademe kademe almak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Desmond Hume

Porfavor hocam iztarın 1 ekimde sürekli işleme eklenmesinin ne gibi faydaları olacaktır? Ne zamana kadar tutmayı düşünüyorsunuz siz beklentiler hala devam mı?
    Faydası olmaz ama zararı da olmaz.
    Ben uzun vadede tutmayı düşünüyorum. Ama keşke tercihi tac dan yana yapsaymışız. Ama yeterince primlendi artık, hisseyi değiştirmem.
    Asıl kaçırdığımız yıllardır gözümün üstünde olduğu kervansaray oldu. 28 kuruşlardan beri izliyorum. Çünkü tüm otel vs tesisler hep ipotekliydi hisse rezil olmuştu. Dün kayyum atandı. Dipten dalanlar yaşadı.
    Hocam PRKAB'ı inceleme fırsatınız oldu mu? Bir ay önce 5 idi.Şimdi 10 civarı.
    Teşekkürler hocam değerli yorumlariniz için

• Çok sağolun hocam. Belki tactan daha iyi olur inşallah 😬

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Desmond Hume -- 29 Eylül 2020; 15:37:43 >
  • İztar tavan oldu maşallah.

Bu arada Rtalb 64,90 dan başlayan süzülme halen devam ediyor ve 45 altına geldi. Artık bir yerlerden tepki çıkışı olabilir diye düşünüyorum.
    Pandemi etkisi azalabilir, aşı geliştirme süreçlerinin sonlarına geliniyor gibi şeylerle belki bu düşüş yaşanıyor ancak firmanın 2.çeyrek bilançosunun çok iyi geleceği belli bir şey.
    Grafiğe bakılırsa eğer 43 altıne filan gelirse ben düştükçe kademe kademe toplar beklerim. Ama oralara gelmeden tepki gelirse yapacak bir şey yok, mağdur olanlar kazansın derim, çünkü halen teknik olarak dönüş sinyali yok.
  • @por favor hocam sizi buralarda yeniden görmek güzel hoş geldiniz.

Yorumunuzu merak ettiğim birkaç konu var görüşlerinizi paylaşırsanız memnun olurum.

ADESE hakkında 3 - 6 aylık beklentinizi merak ediyorum.

TUPRS inceleme fırsatınız oldu mu hiç, uzun vade için şuan ki seviyeler uygun görünüyor siz ne düşünüyorsunuz?

EGEEN - EREGL - BIMAS için alım fırsatı dediğiniz seviyeler nelerdir merak ediyorum.

Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: por favor

Hacı bir de taze kuru bir yıl önce alsak ne olurdu hesaplasaydın.
    Moral bozulmasın diye koymadım buraya :)
    mart sonunda taze kuru gözüme çarpmış, fakat almamıştım.
    Keşke alsaydım.
    10 bin tl'lik lot alsaydım o tarihte şu an 1 milyon temiz para olacaktı 6 ayda..

430'lardan aldım bakalım göreceğiz ne gelecek başımıza..
    merhaba, taze kuru hakkında ne düşünüyorsunuz?
    bölünme başvurusu yaptı 2 eylülde.
    spk'da şu an onay aşamasında
    herkes bölünme ve rüçhan için bu hisseye asılıyor.
    her gün tavan gidiyor.
    Fakat şirket için olumsuz yorumda dolu.
    Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
    ben 430'larda iken 25 lot aldım.
    bölünmeye kadar beklemelimiyim sizce?
    rüçhan için bekleyeyim diyorum ama yine de tereddüt içindeyim.
    bana biraz tavsiye verirmisiniz
  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.