Şimdi Ara

10 defans mı 30 hp mi-KONU GENİŞLEDİ :) GÜZEL BİLGİLER VAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar mage im var ve şuan iki tane kıyafet seçeneğim mevcut bi tanesi +7 crimson pants,diğeri +8 cyristal.crimsonun defansı 10 fazla olmakla birlikta,cyristalin hp bonusu 30 healty fazladan veriyo.
    sonuç olarak hangisini seçerdiniz yada 1 defans kaç healt ye denk gelir sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helluri -- 21 Haziran 2006; 11:55:04 >

• Krdş eğer tek kasıosan hp takıl ama prtyde buff fln warsa bşwr hp yi defans takıl
  • onları sat paper ol ama benim tercihim patilere giererken crimson partylerde deilekn kendin kesioken (zaten zor kesersin) crystalleri giy ama party de buff varsa crimsonu giy cz de de crimsonu tavsiye ederim
    ~ (O)_____(O)_/ .·´¯`·->
  • Şöyle düşün. Bir takı var 10defans ve 30hp veriyor, diğer bir takı da sadece 60hp. Kesinlikle defans vereni tercih ederim. Defans veren uniqe itemlerin pahalı olmasının sebeplerinden biridir defans abylity ozelliginin olması.
    Daha Fazla Göster
  • PAPER OLAYINI ÇOK ARAŞTIRDIM VE PAPER MACERAM SADECE 3 GÜN SÜRDÜ BU KONUDA TOPIC AÇICAKTIM ASLINDA AMA BURDAN İZLENİMLERİMİ PAYLAŞIYIM,
    +8 FULL HP BONUS TAKIM,+8 WİZART ALDIM VE BÜYÜK UMUTLARLA PAPER OLDUM.ANCAK BENCE TAM BİR FELAKETTİ.PEKİ NEDEN.
    NEDENİ ŞU:EVET MP NİZ GAYET YÜKSEK OLUYO ANCAK UNUTULAN BİR NOKTA VAR WİZART +8 DE OLSA ATAĞINIZ GERÇEKTEN ÇOK DÜŞÜYO.
    PET MAGE İKEN SALAMANDER +7 İLE +8 WİZART I KARŞILAŞTIRDIM SALAMANDER İLE 1400 ORTALAMA İLE VURUYOKEN WİZART I ELİME ALINCA ORTALAMA 1100 E DÜŞTÜ.BUNU NOVA İLE DENEDİĞİİMDE FARKLAR TABİKİ İKİYE KATLANDI 2500 E 2000 DEMAGE.YANİ PAPERKEN ATAĞINIZ ÖLE AMAN AMAN BİR ARTIŞ OLMUYO,DEFANSINIZINDA DÜŞECEĞİNİ VARSAYARSAK BENCE AKILLICA DEĞİL
    SONUÇ OLARAK SİZ BİR WARİOR GİBİ CZ DE YADA SAVAŞTA BİRİYLE TEKE TEK SAVAŞA GİRMİCEKSİNİZ, 4-5 MAGE GİDİP NOVANIZI ATIP GERİ ÇEKİLCEKSİNİZ 500 YADA 700 VURMANIZ HAYATİ ÖNEM TAŞIMAZ,EN AZINDAN DEFANSINIZ DÜŞÜK OLDUĞU SÜREKLİ ÖLMENİZDEN İYİDİR
    SONUÇ OLARAK:ELİNİZDE +9 WOOD YADA +9 WİZART YOKSA PAPER OLMAYIN DERİM

• walla bende artık paper magelerden tıksınıorum asas bı gelıo 1500u spıke ıle bı vuruo aklın cıkıo bırak damageyi.Ama pet ole degıl bence arttık faworı pet mage
  • en süperi semi paper mage ler hem iyi vurursun hem güzel denicek bir defansın olur takarsın rom ları bide ib ( iron belt ) diğerleri senin secimin alırsın eline +8 alycehmy ( öle bişi yada kuru kafalı dan :D:D:D ) al sana defans alsana hp
    Zor bir yolda yürümek mecburiyetinde olan insanlar yürümeye başlamadan önce gönüllerinde ve zihinlerinde yürümek ve yol almak zorundadırlar.. Evvela " Ben bu yolu nasıl aşarım ? " korkusundan kurtularak yola çıktıklarında görürler ki yol zorda olsa aşılmış, yürünmüş ve gidilmiştir. İşte o zaman insanların yüreklerinde aslında yolun zannedildiği kadar zahmetli olmadığına ve bütün sıkıntılı yolların aşılabileceğine dair bir iman doğar . . .
    Necm.Erb.
  • quote:

Orjinalden alıntı: vuraltunc

en süperi semi paper mage ler hem iyi vurursun hem güzel denicek bir defansın olur takarsın rom ları bide ib ( iron belt ) diğerleri senin secimin alırsın eline +8 alycehmy ( öle bişi yada kuru kafalı dan :D:D:D ) al sana defans alsana hp

dimi ya alırsın iron necklace'i +10 giysileri .. Kardeş kolay iş değil rom ve iron belte sahip olmak.
  • pet mage ne kadar damage yiyio assassinden 1000-1500 arası paper ne kadar damage yiyio 1500 arada pek fark yok çünkü petin canı 2500 se paperınki 3000 olur rahat defans açığını canla kapatır zaten mage 1vs1 kapışmaz alana atar novasını infernosunu canı az kalan bi kişiyede atar 51 54 57 büyüsünü olay budur yani pet olmuşsun paper olmuşsun adam yanına girince pek bişi farketmez warrior her koşulda 600+ damage vurcak assassin 1000+ vurcak ama paper olursan sende 700+vurursun np alma ihtimalin artar pet mageden damage alıpta 100 candan 50 candan döndüğümü bilirim paper olsaydı kesin ölürdüm fark burda czde 50damage bile çok farkeder
    Why don't you see me go this way?
  • pet mage assastan 1500 mü ? +1 complate set giyecekseniz zaten olmayın pet. ben max 800 yediğimi hatırlıyorum petken.

Shadow Vain 67 100 K+ Manes
  • bende hp yap ama son karar gene senın
    bu bir işaret...
  • Defans derim bende
    exp dede crimspn giy bi yerde şekilde önemli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockclimber -- 21 Haziran 2006; 2:30:06 >
    Öğrendiklerini bir saat gibi cebinde taşı. İkide bir saati olduğunu göstermek isteyen insanlar gibi ortaya çıkartma. Eğer biri sana saati sorarsa söylersin, ama her saat başında sorulmadan saat kulesi gibi ötme.
    Lord Chesterfield
  • quote:

Orjinalden alıntı: ^^^^CRAZY^^^^

pet mage ne kadar damage yiyio assassinden 1000-1500 arası paper ne kadar damage yiyio 1500 arada pek fark yok çünkü petin canı 2500 se paperınki 3000 olur rahat defans açığını canla kapatır zaten mage 1vs1 kapışmaz alana atar novasını infernosunu canı az kalan bi kişiyede atar 51 54 57 büyüsünü olay budur yani pet olmuşsun paper olmuşsun adam yanına girince pek bişi farketmez warrior her koşulda 600+ damage vurcak assassin 1000+ vurcak ama paper olursan sende 700+vurursun np alma ihtimalin artar pet mageden damage alıpta 100 candan 50 candan döndüğümü bilirim paper olsaydı kesin ölürdüm fark burda czde 50damage bile çok farkeder

bu aslında cevabı olmayan bi problem,herkes kendine uygun bişi oluyo ancak verilerde bi yanlışlık var ben pet olduktan sonra 1000 den fazla demage yemedim,paperken 1900 yediğimi ortalamada ise 1500 yediğimi hatırlıyorum

• pet paper yanına geldilermi çlürsün
  • quote:

Orjinalden alıntı: helluri

PAPER OLAYINI ÇOK ARAŞTIRDIM VE PAPER MACERAM SADECE 3 GÜN SÜRDÜ BU KONUDA TOPIC AÇICAKTIM ASLINDA AMA BURDAN İZLENİMLERİMİ PAYLAŞIYIM,
    +8 FULL HP BONUS TAKIM,+8 WİZART ALDIM VE BÜYÜK UMUTLARLA PAPER OLDUM.ANCAK BENCE TAM BİR FELAKETTİ.PEKİ NEDEN.
    NEDENİ ŞU:EVET MP NİZ GAYET YÜKSEK OLUYO ANCAK UNUTULAN BİR NOKTA VAR WİZART +8 DE OLSA ATAĞINIZ GERÇEKTEN ÇOK DÜŞÜYO.
    PET MAGE İKEN SALAMANDER +7 İLE +8 WİZART I KARŞILAŞTIRDIM SALAMANDER İLE 1400 ORTALAMA İLE VURUYOKEN WİZART I ELİME ALINCA ORTALAMA 1100 E DÜŞTÜ.BUNU NOVA İLE DENEDİĞİİMDE FARKLAR TABİKİ İKİYE KATLANDI 2500 E 2000 DEMAGE.YANİ PAPERKEN ATAĞINIZ ÖLE AMAN AMAN BİR ARTIŞ OLMUYO,DEFANSINIZINDA DÜŞECEĞİNİ VARSAYARSAK BENCE AKILLICA DEĞİL
    SONUÇ OLARAK SİZ BİR WARİOR GİBİ CZ DE YADA SAVAŞTA BİRİYLE TEKE TEK SAVAŞA GİRMİCEKSİNİZ, 4-5 MAGE GİDİP NOVANIZI ATIP GERİ ÇEKİLCEKSİNİZ 500 YADA 700 VURMANIZ HAYATİ ÖNEM TAŞIMAZ,EN AZINDAN DEFANSINIZ DÜŞÜK OLDUĞU SÜREKLİ ÖLMENİZDEN İYİDİR
    SONUÇ OLARAK:ELİNİZDE +9 WOOD YADA +9 WİZART YOKSA PAPER OLMAYIN DERİM

bu anlattıgın imkansız bisey biliyomusun yani pet magein paperdan daha fazla atak vermesi bi kere paper mp ye verio ve direk atagı artıyo

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.