Şimdi Ara

KONSOLDAN ANLAYANLAR YARDIM!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler yeni nesil konsol alcam xbox1 için gamepad live deniliyo ps4 için exc oyunlar 1080p oyunlar deniliyo anlayanlar bi yardım edebilirmi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Edit imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-597F70DC5 -- 5 Ocak 2015; 1:14:23 >

Örn:

Online oyuna ağırlık veren ve Çözünürlük oranını takmayan biriyseniz Xbox One almalısınız nedeni hep Online altyapısı sağlam hemde Online özel içerik çok fazla Exc. leri her kitleye hitab etmez ama 2015 te PS4 ü yakalamasalarda Exc. konusunda yaklaşıcaklardır.

PS4 te ise Yüksek grafik, çözünürlük artısı var, fakat arkadaşları görmeme, attığınız mesajların gitmemesi PSN DDOS saldırılarında 2 gün kapalı kalması gibi etkenler var, Gamepadi kafaya takmayın iki konsolun Gamepadi de mükemmel bana göre tabiki Exc. olarak vaad edilenler PS4 te mükemmel fakat oynamadan gelicek Exc. ler hakkında yorum yapmak çok zor. Mesela drive club patladı.

Bu etkenleri değerlendirerek konsol seçiminizi yapabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aimstein -- 5 Ocak 2015; 1:30:24 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

PSN: itsberkelium
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhtmutlu

Hocam o dokunmatik şuan bi işe yarıyomu

tabiki yarıyor. her oyunda kullanılıyor

Oyunu Grand Turismo ve Forza ile kıyasladı yapımcıları bende ona göre söz ediyorum ve patladı.

Sezonu berbat kendini tekrar ediyor, club kurma olayı güzelde oynayamıyoruz. Serverlar sorunlu... Daha diyecek bişey yok zaten yolda durup grafikleri izliyorsanız o ayrı tabi..

ben ps4 kullanıyorum

Orijinalden alıntı: Baytar.

Görüntülere takılma aşağı yukarı aynı bence.konsola özel oyunlara bak hangi oyunlar ilgini çekerse onu al.

ben ps4 kullanıyorum

Hocam ps4 sevdiğim yanı aparata 100 lira vermeden kulaklık takabikiyosun kolu şarj edilebiliyo xbox1 ında onlinesi uygulamalardı falan ama kararsız kaldım

quote:

Orijinalden alıntı: Baytar.

Görüntülere takılma aşağı yukarı aynı bence.konsola özel oyunlara bak hangi oyunlar ilgini çekerse onu al.

ben ps4 kullanıyorum

Hocam ps4 sevdiğim yanı aparata 100 lira vermeden kulaklık takabikiyosun kolu şarj edilebiliyo xbox1 ında onlinesi uygulamalardı falan ama kararsız kaldım

Kola kulaklık takılması falan filan iyi ama sonuçta bu bir oyun konsolu osunu busunu geçince sonuçta amaç oyun oynamak.ne bileyim fan boyculuk yapmak istemiyorum ama bi god of war,the last of us gibi oyunları oynamadan konsol oyuncusu nasıl olunabilir bilmiyorum.tamam forza falan iyi oyun ama karşılığı olan yada olabilecek birsürü oyun var playstationdada.sonra sony türkiyenin türkiye piyasasına önem vermesi gibi şeyleride düşünmelisin.türkçe oyun çıkarıyorlar kaç firma bunu yapıyor? benim önerim ps.internette youtuberların çektiği onlarca videovar izle onları kesin bir kararını ver.ikisinide alınca pişman olmazsın bi tarafta sony diğer tarafta microsoft var.ikiside çok büyük firmalar kullanıcılarını mağdur etmezler.

• Xbox'un kıytırık 1-2 exc. oyunu 3-5 ay sonra PC'ye çıkınca anlarsın yaptığın hatayı.VHS video tasarımından bozma ultra fat çirkin görünümü ayrı bir konu.Donanım olarakda bu nesilde ezik kaldı PS karşısında.Yani bu nesil PS , saksıya fesleğen gibi oturttu xbox'u deyim yerindeyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uncle Trevor -- 6 Ocak 2015; 0:29:00 >

Orijinalden alıntı: Uncle Trevor

Xbox'un kıytırık 1-2 exc. oyunu 3-5 ay sonra PC'ye çıkınca anlarsın yaptığın hatayı.VHS video tasarımından bozma ultra fat çirkin görünümü ayrı bir konu.Donanım olarakda bu nesilde ezik kaldı PS karşısında.Yani bu nesil PS , saksıya fesleğen gibi oturttu xbox'u deyim yerindeyse

Hocam exc diyoruz ama ps4 ün excleri 1 haftada bitiyo sonra bi işe yaramıyo he multi olan excleri de var ama bi xbox kadar deil ayrıca sing belli bi süreden sonra sıkar ama devamlı multi oynarsın diye düşünüyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Uncle Trevor

Xbox'un kıytırık 1-2 exc. oyunu 3-5 ay sonra PC'ye çıkınca anlarsın yaptığın hatayı.VHS video tasarımından bozma ultra fat çirkin görünümü ayrı bir konu.Donanım olarakda bu nesilde ezik kaldı PS karşısında.Yani bu nesil PS , saksıya fesleğen gibi oturttu xbox'u deyim yerindeyse

Hocam exc diyoruz ama ps4 ün excleri 1 haftada bitiyo sonra bi işe yaramıyo he multi olan excleri de var ama bi xbox kadar deil ayrıca sing belli bi süreden sonra sıkar ama devamlı multi oynarsın diye düşünüyorum

Valla hocam sen bilirsin artık uyarması bizden
    PS4 digital takas ve oyun satış topacına bir bak birde xbox'un topacına bak anlarsın artık ne durumda iki konsol

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.