Şimdi Ara

Konsol almanın bir mantığı kalmamış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 20.000 tl diyor aga ps5 e. o paraya saglam bilgisayar toplarsin. kaldi ki oyunlarda daha pahali konsolda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14A7C28F5 -- 7 Ekim 2022; 15:45:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bunu dedin şimdi Sonyciler şov yapacak özel oyun falan

• Sabah akşan oyun oynayan birisi için çözüm pc + korsandır.

• Wrestle Mania kullanıcısına yanıt

Yo pahalı oyunları itemsatış oyunsatış gibi yerlerden kiralıyorum.10-20 liraya

• Hacı konsol akar. Pcde ayar muhabbeti yoruyor insanı. Tak fişi bak keyfine. Ben gelemem öyle ayar yapmaya falan. Alırım kumandayı, girişirim oyuna. Kaç sene kafan rahat.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye şartları için doğrudur, malum konsola binen vergi, scalperlar felan 20kya geliyor. Üstüne bide orjinal oyunlardaki dehşet fiyatlar felan gelincede, 18kya miss gibi desktoplar var, al bi tane, kablosuz klavye fare + bluetooth modül + xbox kol felan dilediğin gibi oyna istediğin yerde.

• her şey mantıksız

5 ay çalışıp oyuncak alamam ben öyle bir mantık yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sıfır bir denen saçmalık
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gerek yok , ps oyunları pc e yavaş yavaş çıkıyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 10kya 1660ti li sistem toplarsın oyunları korsan çakarsın böyle en ucuz hali şuan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konsol alacak olsaydım xbox series s alırdım f/p canavarı

• Ekran kartları fiyatından haberin olsaydı böyle bir konu açmazdın...

• boş kasa 1500, PSU 1000 TL.

xbox series s al geç

• hem ps5im var hemde alienware bilgisayarım. pc 40 50k civarı 3070 li i7 filan. Pc ps5in zevkini vermiyor malesef. ps5 e oyunu alıyorum. hatta işteyken telefondan alıp indir diyorum eve gidince açıp oynuyorum. ayar yok bi yere takma yok kolu al oyna. pc de lol valorant filan ancak. diablo 4 çıkınca sanırım onuda pc den oynarım. birde age of var çıkarsa pc mi ps mi emin olmadığım geri kalan her şey ps

• mnybjk kullanıcısına yanıt

Hocam ne işle uğraşıyorsunuz ve yaşınız kaç merak ettim.

• Geceüçteisimbulmakzor kullanıcısına yanıt

yaş 37 hocam 85liyim. bilgisayar mühendisiyim ama bir kaç farklı işle uğraşıyorum biilişim şirketim, emlak ofisim ve züccaciye ile ilgili iş yerlerim var. elimden geldiğince çalışıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mnybjk -- 29 Ekim 2022; 13:2:31 >
  • mnybjk kullanıcısına yanıt

Kazancınız bereketli olsun hocam. Hangi oyunu oynasam diye plan yapıp düşünüyorsunuz da imrendim açıkçası bir bil müh öğrencisi olarak çok zorlanıyorum bölümümde

• Geceüçteisimbulmakzor kullanıcısına yanıt

Valla hocam Bende çok zorlandım okurken maddi manevi sorunlarda oluştu. 10 yılda filan bitirdim :D o konuda rekor bende. mat fizik filan öyle çok iyi değildi ama yazılım konusunda çok iyidim. bir çok kişiye yazılımda çok yardımım olmuştur. umarım sende rahat bitirisin üniyi yazılımın. bilg mühün önü açık.

oyun konusunda ünideyken bende okdar rahat oyun oynayhamazdım. üni sonrası işeri filanda oturtunca kafan rahat oynuyporusun. tabi hanım izin verdiği sürece.

• Leon FR kullanıcısına yanıt

Konsolda Türkçe altyazı yok

• Hocam onun yerine snaptain in gps li drone u var, 1.5 km miydi 3 km mi ne menzili var hemde 2 3 bin tl ye.

Onun yanına birde vr gözlük alıyorsunuz, telefonu vr gözlüğe takıp dronu kumandadan kontrol ile efsane bir uçuş deneyimi yaşatıyor :D

ormanda özellikle çok keyifli oluyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.