Şimdi Ara

Komşu katili olmak üzereyim a dostlar!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üst kattakilerin 3-5 yaşlarındaki çocuğu ve çocuğun seviyesine inen babası evde at koşturuyorlar.Yerler laminat olduğundan halı sermemişler tüm sesler aşağı geliyor.LYS öğrencisiyim ama bugün kafama 1 damla bilgi girmedi resmen gürültüden.
    2+1 hoparlörleri dolabımın üstüne tavanı gösterecek şekilde yerleştirdim aralıksız 1 saattir son ses Dope,Disturbed dinliyorum ama müziği kapattığım an gürültüler tekrar geliyor.Müzik sesinden rahatsız olup kapıya gelmelerini bekliyorum fakat kulak asmıyorlar heralde.Benim kafam şişti orta yaşın üzerindeki insanların kafası şişmedi arkadaş...
    Masamın üstündeki Meydan Larousseleri ara sıra tavana fırlatıyorum küt küt ama tınlamıyorlar bile.Evde yalnız olduğum için kapılarına çıkmaya da korkuyorum içeri çekip döverler diye.Şaka bir yana harbiden ne densiz insanlar var ya.10 dakikada bir müziği kapatıyorum acaba halimden anlayıp gürültüyü kestiler mi diye ama nafile...
    Kent yaşamını bilmeyen kır insanları yaa,bari bi halı serin yere....

• Niçin kapısını çalıp durumu anlatmıyorsun?
  • korkma nolcak gereki,rse apt.yöneticisine şikayet et okuyom ben yaa! de
  • quote:

Orijinalden alıntı: mURADİM61

Niçin kapısını çalıp durumu anlatmıyorsun?

yani
  • çık yukarı kapıyı tekme yumruk zil karışık çal kapıyı açınca sana fırça kaymak isticek ne alıcaklı gibi vuruyorsun vs vs.. sende direk cevabı yapıştırcan sen ne diye hayvan gibi tepişiyorsun.. bağırıcaksın çağırıcaksın savaş çıkartıcaksın işe yaramazsa onların üstündeki kata çıkıcaksın bi 10 dk müsade isticeksin evde uygun adım yüriceksin yukarı şikayete gelcekler yine başlıcaksın bagıra bagıra fırça kaymaya bunlara katlanıcak kadar yüzsüz olamazlar sanırsam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chimaerane

Üst kattakilerin 3-5 yaşlarındaki çocuğu ve çocuğun seviyesine inen babası evde at koşturuyorlar.Yerler laminat olduğundan halı sermemişler tüm sesler aşağı geliyor.LYS öğrencisiyim ama bugün kafama 1 damla bilgi girmedi resmen gürültüden.
    2+1 hoparlörleri dolabımın üstüne tavanı gösterecek şekilde yerleştirdim aralıksız 1 saattir son ses Dope,Disturbed dinliyorum ama müziği kapattığım an gürültüler tekrar geliyor.Müzik sesinden rahatsız olup kapıya gelmelerini bekliyorum fakat kulak asmıyorlar heralde.Benim kafam şişti orta yaşın üzerindeki insanların kafası şişmedi arkadaş...
    Masamın üstündeki Meydan Larousseleri ara sıra tavana fırlatıyorum küt küt ama tınlamıyorlar bile.Evde yalnız olduğum için kapılarına çıkmaya da korkuyorum içeri çekip döverler diye.Şaka bir yana harbiden ne densiz insanlar var ya.10 dakikada bir müziği kapatıyorum acaba halimden anlayıp gürültüyü kestiler mi diye ama nafile...

Yahu adam ya yukarıdan inip "ne diye tavana meydan larus atıyorsun læ" diye girişirse ne olacak.

Hem korkuyorsun, hem yapıyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Chimaerane

Üst kattakilerin 3-5 yaşlarındaki çocuğu ve çocuğun seviyesine inen babası evde at koşturuyorlar.Yerler laminat olduğundan halı sermemişler tüm sesler aşağı geliyor.LYS öğrencisiyim ama bugün kafama 1 damla bilgi girmedi resmen gürültüden.

Ben de evde hoplarım zıplarım,son ses müzik açarım,tüm gücümle bağırarak küfrederim.Sırf komşular gıcık olsun diye.Ama emin ol kent yaşamını sen ve senin gibilerden çok daha iyi bilirim.Yani en azından günün 23 saatini donanımhaberde harcamıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Polis olmak zor mu arkadaşlar
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 7+1 al. ses kartı al. sonra bülent ersoy dinle
  • metallica yiaç son ses işe yariyor ben denedim hiç bir yerden çıt çikmiyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.