Şimdi Ara

Kombine Devir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Buradaki herkesin malumudur ki kombine almak artık çok ama çok zor bir duruma geldi. Önceki sezonlardan kombine alan kişilere tanınan öncelik sebebiyle kombine almakta çok zorluk çekiliyor.

Önümüzdeki sene her hangi bir sebeple kombinesi yenilemeyecek olan forumdaki arkadaşlarımız, kombine yenileme dönemi içerisinde forum içerisinden kombine almak isteyen arkadaşlara haklarını devir edebilirler.

İlk mesaj benden olacak doğal olarak ama lütfen yenileme yapmayacaksanız sizde mesajlarla destekleyin konuyu.

Benim adıma kayıtlı (Batı 429-Basın tribünü yanı) 2 kombinem var. 1 tanesini kalan 4 maç dahil gelecek sene hakkıyla devredebilirim. Devir fiyatları hakkında bir bilgim yok. Uçuk bir rakam üzerinden karaborsa peşinde de değilim ama zarar da etmek istemem :)

İlgilenecek arkadaşlara PM üzerinden iletişim kurabiliriz.

Örnek tribün görüntüsü bu şekilde:
     Kombine Devir

• Bu sezon kimse kombine düşünmüyor sanırım.
  • Yer güzel.

Neden devrediyosun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • passo zımbırtısı yüzünden gitmeyi düşünmüyorum artık
  • İlgilenen varsa diğer kombineyi de vermeyi düşünüyorum.

Batı 429/24/121

Örnek görüntü..

Kombinenin şu anki satış fiyatı 1375 TL + %18 KDV = 1623 TL

Devirde vereceğim 70 TL'lik özel indirim hakkım ile 1553 TL

İndirimli dönem sonrası müşteri hizmetlerinden aldığım bilgiye göre genel satışta bölgelere göre şu anlık fiyatlara %20 yada %25 zam eklenecek. 1375 TL için %20'den hesaplarsak + %18 KDV = 1947 TL

Küsürleri sıfırlarsak şu anda bile 400 TL'lik bir indirim hakkı var.

Ayrıca bu seneden hesaplarsak kombinesi olmayıp da her maça gişeden bilet alan birisine göre (Derbiler ve CL maçları) en az 750 TL daha kar etme şansı var. :)

• kombine arıyorum devreden arkadaşlar bilgileriyle kombinenin bana ulaşırlarsa sevinirim
  • Çok buyuk ihtimalle seneye universite sinavimin olmasi nedeniyle devredecegim guney ust blok 425 ama dedigim gibi kesin degil

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Benzinli Motor İdeal Devir
    3 yıl önce açıldı
    Devir oldu
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: liverpoolandkop

İlgilenen varsa diğer kombineyi de vermeyi düşünüyorum.

Batı 429/24/121

Örnek görüntü..

Kombinenin şu anki satış fiyatı 1375 TL + %18 KDV = 1623 TL

Devirde vereceğim 70 TL'lik özel indirim hakkım ile 1553 TL

İndirimli dönem sonrası müşteri hizmetlerinden aldığım bilgiye göre genel satışta bölgelere göre şu anlık fiyatlara %20 yada %25 zam eklenecek. 1375 TL için %20'den hesaplarsak + %18 KDV = 1947 TL

Küsürleri sıfırlarsak şu anda bile 400 TL'lik bir indirim hakkı var.

Ayrıca bu seneden hesaplarsak kombinesi olmayıp da her maça gişeden bilet alan birisine göre (Derbiler ve CL maçları) en az 750 TL daha kar etme şansı var. :)

Ustam affına sığınarak kötü niyet olmadan soruyorum anlamadım çünkü

Şimdi kombineyi devrederken kombine fiyatını sana veriyoruz bir de üstüne kombine yenilemek için kulube de aynı fiyatı veriyoruz. Elimizden 2 kombine parası çıkıyor doğru mudur?

• AbaraiRenji kullanıcısına yanıt
    hayir hocam olurmu oyle sey

ben yasaktir diye istedigim fiyati yazmadim ama 200 devir 50'de 70 tllik indirim hakkim hakkim icin toplam 250 tl istiyorum. ondan sonra kombinenin gelecek sezonlar dahil tum yenileme hakki alana geciyor.

• liverpoolandkop L kullanıcısına yanıt
    Eyvallah ustam ben de kovalıyordum da kombine, sadece şampiyonlar ligi maçı için düşünüyordum Kocaelideyim, konuyu baltalamak için sormadım yanlış anlamayın
  • AbaraiRenji kullanıcısına yanıt
    estagfurullah hocam. genelde fiyati ozelden soruyolar. dedigim gibi belki yasaktir diye yazmadim konuya. :)

• Geçen sene 44.000 Kombine satılmış
    Bu sene Passolig zımbırtısıtı yüzünden+Galatasaray'ın şampiyon olamaması yüzüden 35.000'de kalacağını düş
    ünüyorum
    ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: OldWolF3

Geçen sene 44.000 Kombine satılmış
    Bu sene Passolig zımbırtısıtı yüzünden+Galatasaray'ın şampiyon olamaması yüzüden 35.000'de kalacağını düş
    ünüyorum
    ...

Yine aynı rakama ulaşılır , geçer bile. Yine CL'deyiz şampiyon olamasak ne fark eder ? Benim de kombinem var ben hakkımı devredersem bir daha ömür boyu kombine göremem. Herkeste bu korku var. Zaten bunları bile 2 sezon önce zar zor aldık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

quote:

ünüyorum
    ...

Yine aynı rakama ulaşılır , geçer bile. Yine CL'deyiz şampiyon olamasak ne fark eder ? Benim de kombinem var ben hakkımı devredersem bir daha ömür boyu kombine göremem. Herkeste bu korku var. Zaten bunları bile 2 sezon önce zar zor aldık

Bence bu sene yenileme döneminden sonra geçen senelere göre daha fazla Kombine boşta kalıcak,yine alınır alınmaz bilmem ama çok kişi yenilemeyecek,yabancı kuralının bile etkisi var bunda,insanlar Drogba izlerken,Sabri'yi izlemeye gelicekler.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

quote:

ünüyorum
    ...

Bence bu sene yenileme döneminden sonra geçen senelere göre daha fazla Kombine boşta kalıcak,yine alınır alınmaz bilmem ama çok kişi yenilemeyecek,yabancı kuralının bile etkisi var bunda,insanlar Drogba izlerken,Sabri'yi izlemeye gelicekler.

Orası öyle ama genel satıştan sonra yine 44-46 bin arası kombine satılmış olacaktır. Kaç yıldır kombine alamayıp bir maça 500 TL bayılan bir çok insan var.

• Komple devir prosedürü nasıl işliyor acaba arkadaşlar?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.