Şimdi Ara

KOMANDO DANSI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
3.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Yapay Zekanın Yanıtı

Komando Dansı

Komando dansı, askeri birliklerde fiziksel uygunluğu korumak ve taktikleri geliştirmek için kullanılan bir danstır. Fiziksel olarak zorlu hareketleri ve askeri temalarıyla öne çıkar.

Komando dansı tipik olarak gruplar halinde gerçekleştirilir ve bireysel dayanıklılık, esneklik ve koordinasyonu geliştirmeyi amaçlar. Hareketler arasında plank, şınav, zıplama ve koşma gibi askeri eğitim egzersizlerinden ilham alınır.

Komando dansının temel prensipleri şunlardır:

• Disiplin: Hareketler net ve kesin bir şekilde gerçekleştirilir.
    • Güç: Egzersizler vücudun tüm bölgelerini çalıştırır.
    • Esneklik: Hareketler eklemlerin hareket açıklığını artırır.
    • Koordinasyon: Hareketler senkronize ve akıcı bir şekilde gerçekleştirilir.

Komando dansı, askeri ortamların dışında da popülerlik kazanmıştır. Fiziksel uygunluğu iyileştirmek, kalori yakmak ve stres atmak isteyenler tarafından fitness rutinlerine dahil edilmektedir.

Fiziksel faydalarının yanı sıra, komando dansı takım çalışmasını ve disiplinliliği de teşvik eder. Gruplar halinde gerçekleştirildiğinde, iletişimi, koordinasyonu ve birlik duygusunu geliştirir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Niyeki? Bacakları iyi geliştirir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: |Uqur|

Niyeki? Bacakları iyi geliştirir.

Gelişmeye gelişirde hocam yürüyemiyorum bile tuvaleti hiç sorma
  • hocam komando dansıyla ne işin var hayırdır
  • Üstüne bide cila niyetine 100 çök-kalk yaptınmı tamamdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Big Turtle -- 3 Eylül 2011; 4:06:59 >
  • Hiç sormayın bugün spora gidelim dedik stada koştuk bayağı komando dansınıda az çok bilirim dedim inat ettim 30 40 tane diye tabi uzun zamandır spor yok bir şey yok kıtı kıtına yaptık ama bacak felç oldu sanki elim gibi bi kütle bacağımda öylece duruyor çök kalkı bırak hocam ben tuvalete zor gidiyorum
  • O zaman kesin yarın akşama kadar yatarsın hocam. Yarınki programını iptal et.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Deniz kuvvetlerinde subay olmak
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: |Uqur|

O zaman kesin yarın akşama kadar yatarsın hocam. Yarınki programını iptal et.

Öyle gözüküyor. Geceniz hayırlı olsun dostlar ben yatıyım ufaktan uyuması güzel olacak sanırım
  • Ey güzel abiler, nasıl yapılıyor şu komando dansı?

not: lise son sınıfa geçtim.
  • @ViCt0R

İyi geceler.

@Behzat Ç.
    Şimdi tarif etmesi biraz zor. Canlı olarak anlatmak lazım. Hatta askerde bile ilk nasıl yapıldığını komutan gösterir.
  • Komando dansını kendi isteği ile yapan tek insan olarak tarihe geçtiğiniz :)
  • Hocam ham vücuda bilinçsizcce yapılan spor sağlıklı değil, vücudun düşmanıdır, ilk günden yüklenmemek lazım.
  • Bir bunu bulabildim ah aaahh zamanında az yapmadık

http://www.izlesene.com/video/komando-dansi/3215643
  • hocam ardından ördek yürüyüşü iyi giderdi...
  • Ayı yürüyüşüde iyi gider
  • quote:

Orijinalden alıntı: Behzat Ç.

Ey güzel abiler, nasıl yapılıyor şu komando dansı?

not: lise son sınıfa geçtim.

teknik olarak lunge diye geciyordu sanirim, boyle ararsan bi yigin videoya ulasirsin.
  • Acemi birliğinde Ağustosun sıcağının altında İstanbulda çarşaflar kırışık olmuş diye sırtımızda 30 kiloluk çantalar kafamızda miğferlerle koca bir bölük 2 saat aralıksız yapmıştık ağlayanlar vardı bayılanlar vardı ego tatmini işte
  • malatyanın sıcağında 3km koşunun üzerine ham vücutla pentatlona bi girinde. ertesi gün oturabiliyor musunuz görün.
  • Sıcak duşun ardından soğuk duş almanı öneririm.Özellikle bacakları önce sıcak suyla sonra da soğuk suyla masaj yapmanı öneririm.Bunu üç dört kere tekrar et.(sıcak-soğuk) Bu vücudun kendini yenileme süresini kısaltır.Ve en azından bıraz daha rahatlarsın. :)

Bi de öyle her harekete dalma hemen,sakatlanma da olabilir,dikkat.
  • Komando dansı, ördek yürüyüşü bunlar güzel şeyler Bizim tim bir cezada 5 saat kadar bunları yaptık. Komando dansı, ördek yürüyüşü, sürünme, istikamet vs.. sonra 1 hafta kadar merdiven inip çıkamamıştık.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.