Şimdi Ara

koltuga oturtan her kuafor oturtuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yıllardır saç uzatıyorum hala beğendiğim bir kuaför bulamadım, biri çok keser, biri yamuk keser, biri kız modeli keser küfür etmekte yasak sanırım buralarda antalyada uzun saç kuaförübulamadım bir türlü

• valla aynı dert bendede var zaten bu yüzden başladım uzatmaya
  • Ben 1 tane adam akıllı kuaför buldum oda 20 tl. Bayıla bayıla veriyoruz çünkü adam akıllı kuaför yok.
  • Cocukluktan beri ayni yere gidiyorum.5 tl kusursuz kesiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aldım kendime bir moser traş makinasi.10 yıldır kendim kesiyorum.kuafore vericegim parayi bi kenarda biriktirdim.kendime bitane woswagen passat aldim.aklımı seveyim.siz gibin milletle ayni havluyu ayni traş sabunu aynı makasi kullanin.ıyyyyyyyyyyyy.
  • Git adem terziye 140 tl bayil kendine gelirsin

Kivanc falan tum unluler bu elemanda kestiriyor sacini

• makavel1 kullanıcısına yanıt
    antalyanın neresindesin bişmiyorum ama Kemerde Ayhan AKIN Tavsiye ederim, Berberin kendi saçını görünce zaten senin saçını da güzel keseceğini anlıyorsun. Kemer gidebilirsrn adres atarım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ya zaten kısa saçı kesiyorlar o problem olmuyor ama uzun saçta problem herkeze elletemiyorsun uzaması kolay değil
    Hepside tutturmuş bilmişler bi erkek uzun saç modeli eski türk filmlerindeki gibi kat diyince aptalca bişey yapıyolar başka zaten ne yaptıklarınıda bilmiyorlar ama hepside kendini övüyo diğer kesenlere laf atıyo zaten bir dahaki gidicegim kuaför kibirli falan olursa ona kestirmicem
    Hocam parası önemli değil yeterki adam gibi kessinler, ama adem terzi olmaz istanbul - antalya çok uzak
    @Vendetta0
    hocam adamın resmini atabilirmisin kemere gidebilirim ama saç daha yeni kesildi kısacık kaldı biraz uzamasını beklemek gerek sen genede bilgileri bırak burada spoliere falan al reklam olmasın
  • Benimde saçlarım uzun ama erkek kuaförüne gitmiyorum, eşimin gittiği bayan kuaförüne gidiyorum. Erkek kuaförleri uzun saçı düzgün kesemiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ApeXiRubbEr

Benimde saçlarım uzun ama erkek kuaförüne gitmiyorum, eşimin gittiği bayan kuaförüne gidiyorum. Erkek kuaförleri uzun saçı düzgün kesemiyor.

bayan kuaförü nasıl hocam memnunmusun garipseniyor mu çevrende
  • çevreyi ben pek takmam, kesim olarak gayet iyi tabi her bayan kuaförüne de gidilmez, işini bilen bir bayan kuaförü bul ona kestir sürekli. Fiyat olarak ben kesim için 40 TL veriyorum 1.5-2 ayda bir gidiyorum. Uzun sacı zaten bayan kuaföründen başkası kesemez adamların eli uzun saça yatkın.
  • bayan kuaförüne git

not : ciddiyim
  • peki nasıl ne tür bayan kuaförü olması gerekiyor hepsi aynımıdır sürekli kadın saçı kesen böyle reklamlarında falan gelinlik fotoları olan bayan kuaförlerimi yoksa içinde erkekde çalışan özellikle yan yana bayan + erkek kuaförü olan bayan kuaförlerimi, birde bayan mı daha iyi keser erkek mi, enson gittigim dedigim erkek kuaförü kat görünümü vermiş kızmodeline benziyorm
  • quote:

Orijinalden alıntı: makavel1

peki nasıl ne tür bayan kuaförü olması gerekiyor hepsi aynımıdır sürekli kadın saçı kesen böyle reklamlarında falan gelinlik fotoları olan bayan kuaförlerimi yoksa içinde erkekde çalışan özellikle yan yana bayan + erkek kuaförü olan bayan kuaförlerimi, birde bayan mı daha iyi keser erkek mi, enson gittigim dedigim erkek kuaförü kat görünümü vermiş kızmodeline benziyorm

Okulda kızlarla konuşurken konusu açıldı, yumuşaklar daha iyi yapıyor dediler. Erkeklerden de gelen varmış. Gelin resmi vs. Olan değilde kaliteli yerlere git.

• ben direk bayan kuaförüne gidiyorum saçımı kesen erkek ama. Sen takma abi direk gir kuaföre yada kız arkadaşın varsa memnunsa gittiği yerden randevu alsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crossinqover

quote:

Orijinalden alıntı: makavel1

peki nasıl ne tür bayan kuaförü olması gerekiyor hepsi aynımıdır sürekli kadın saçı kesen böyle reklamlarında falan gelinlik fotoları olan bayan kuaförlerimi yoksa içinde erkekde çalışan özellikle yan yana bayan + erkek kuaförü olan bayan kuaförlerimi, birde bayan mı daha iyi keser erkek mi, enson gittigim dedigim erkek kuaförü kat görünümü vermiş kızmodeline benziyorm

Okulda kızlarla konuşurken konusu açıldı, yumuşaklar daha iyi yapıyor dediler. Erkeklerden de gelen varmış. Gelin resmi vs. Olan değilde kaliteli yerlere git.

acaba yumuşak kuaför nerde bulunur

• makavel1 kullanıcısına yanıt
    bayan kuaförlerine gidin, bulursunuz
  • kadın kuaforlerine gidin.
    bazılarında kadın bile goremezsiniz tum calısanlar erkektir, sadece kesim boya isleri yaparlar zaten.
    illa yumusak vs olsun diye bakmayın, cogu berberlerden ve kadın kuaforlerden daha iyi keser.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.