Şimdi Ara

Kolej/Kurtuluş Civarındaki Trafik Polisi!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ankaralı arkadaşlar için yazayım dedim. bu kolej kavşağına bir polis koymuşlar adam gözünün üstünde kaşın var diye ceza kesecek neredeyse. Ben ankara'da böyle bir olay görmedim. 3 arkadaş farklı zamanlarda ceza yedik. yok emniyet kemeri takılı değil, yok telefonla konuşuyorsun. bir de çevirmeye fln zahmet etmiyor abimiz. plakayı alıp, cezayı direkt eve gönderiyor.

görevde yükselmeye mi kasıyor? nedir ben anlamadım şahsen. fakat çatır çatır ceza yazdığı kesin ve o bölgeden geçerken dikkatli olun. adam resmen pusuda av bekliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atmosphere -- 9 Nisan 2012; 23:18:49 >

• Adam haklıysa kessin. Polise de işini yapıyor diye kızılmaz ki. Aksi durum varsa gider itiraz edersiniz olur biter.

Yalniz o zaman ceza arkamdan yazilmamisti.

Memur bey bizzat arkamdan kosmus ve hatta bagajima vurarak beni durdurmustu.

Ricam uzerine de kirmizi degil park cezasi yazmisti.

Ah nerede o eski emniyet:). Behzat amirim sen istisnasin:)

Orijinalden alıntı: Atmosphere

ankaralı arkadaşlar için yazayım dedim. bu kolej kavşağına bir polis koymuşlar adam gözünün üstünde kaşın var diye ceza kesecek neredeyse. Ben ankara'da böyle bir olay görmedim. 3 arkadaş farklı zamanlarda ceza yedik. yok emniyet kemeri takılı değil, yok telefonla konuşuyorsun. bir de çevirmeye fln zahmet etmiyor abimiz. plakayı alıp, cezayı direkt eve gönderiyor.

görevde yükselmeye mi kasıyor? nedir ben anlamadım şahsen. fakat çatır çatır ceza yazdığı kesin ve o bölgeden geçerken dikkatli olun. adam resmen pusuda av bekliyor

Şu cümleyi hangi kafayla yazdınız?

• artık fotoğraf çekiyorlar arkadaşım.. hele kolej ve kurtuluş kavşağı (ekipler amirliği malum) hem kamera ile ve hemde polislerdeki fotoğraf makineleri ile sürekli ceza yağdırmakta. sen dikimevi kavşaığını gör... ama şu kadarını söyleyeyim.. yediğim cezadan sonra daha dikkatli davranıyorum ve artık şehir içinde kırmızı da asla geçmiyorum, emniyet kemeri takmadan yola çıkmıyorum (gerçi kemermatikler var artık.. yani arabanın bilgisayarına kemer takılı gibi gösteren aparatlar).. yani ceza bende işe yaradı..
  • Arkadaşım yazdıklarının hepsi trafikte yasak olan şeyler o yuzden bunda bir problem yok adam görevini yapıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yine okumadan, yazıyı anlamadan garip garip mesaj yazan insanlar. şaka gibi

başlığı anlamayanlar için dipnot: yazıda cezalara itiraz yok. bu bölgedeki polisin ceza kesmeye aşırı meyilli olmasından bahsediyorum. forumdaşları da uyarıyoruz burada. insanları bilgilendirelim diye başlık açtık. gece vakti gereksiz polemik yapmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

ankaralı arkadaşlar için yazayım dedim. bu kolej kavşağına bir polis koymuşlar adam gözünün üstünde kaşın var diye ceza kesecek neredeyse. Ben ankara'da böyle bir olay görmedim. 3 arkadaş farklı zamanlarda ceza yedik. yok emniyet kemeri takılı değil, yok telefonla konuşuyorsun. bir de çevirmeye fln zahmet etmiyor abimiz. plakayı alıp, cezayı direkt eve gönderiyor.

Doğru yazmış arkadaş.

Ben mesela geçen gün Bahçeli'de emniyet kemerim takılı diye ceza yedim, bir de telefonla konuşmamam eklenince üstüme neredeyse arabayı bağlayacaklardı da yalvar yakar ikna ettim polisi.

• quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

senin kafanla yazılanları da görüyoruz

• quote:

yine okumadan, yazıyı anlamadan garip garip mesaj yazan insanlar. şaka gibi

başlığı anlamayanlar için dipnot: yazıda cezalara itiraz yok. bu bölgedeki polisin ceza kesmeye aşırı meyilli olmasından bahsediyorum. forumdaşları da uyarıyoruz burada. insanları bilgilendirelim diye başlık açtık. gece vakti gereksiz polemik yapmayın

Yok artık... Adam kurallara aykırı davranışlar için ceza kesiyor diye şeyin şeyine sokmuşsun, bir de sadece uyarayım dedim diyorsun.

Saydığın şeylere ceza kestiği için görevde yükselecekse, törenine gidebilirim şahsen. Bunun gibi adamlardan her semtte bir tane olsa, sislerine bile zenon far takan şu embesillerden bir tane kalmaz.

• Bak sen şu polisin yaptığına, kural ihlaline ceza yazmış...

Forumdakileri neden uyarıyorsunuz ki, zaten trafik kurallarına uyanlar ceza yemeden geçecek oradan. Sizin amacınız forumdakileri uyarmak değil, "trafik kurallarına uymuyorsanız, en azından orada uyuyormuş gibi yaparak geçin" demek.
  • İyi de bunlar zaten uyulması gereken kurallar. Kurallara uymayan adam da bırak gerektiği gibi cezasını yesin, bundan bir ders çıkarırsa çıkarsın. Forumdakileri bu konuda uyarmak yerine arkadaşlar trafik kurallarına uyalım demek yeterli olacaktır kanımca. Zira şurada şu polis ceza kesiyor diye bir uyarıda bulunmanın bana göre bir anlamı yok.

İyi niyetle konu açmış olabilirsin ama ben şahsen öyle algılamadım. Yanlış anlama olduysa kusura bakma, suçlayıcı bir tavır takınmak istememiştim.

neyse. vaktiniz bol. siz yapın polemiğinizi. ben uyarımı yaptım. kim ne anlarsa anlasın

• Polis ceza yazsa küfrederiz.....kırmızı ışık, radar, hatalı sollama ve buna benzer bir çok hatamıza karşılık ceza yazmasın diye rüşvet vermeye kalkar dönüp rüşvet aldı diye yine küfrederiz ne biçim bir milletiz??
    Buralarda istisnasız (Polis araçları dahil) bütün arabalar 24 saat sis lambası yanar vaziyette geziyor...Kimsenin kırmızı ışığı falan taktığı yok...Yolda makas atanları,200 metre ileride trafik durduğu halde tepemde habire selektör yapanları,en ufak bir sıkışmada emniyet şeridine dalanları saymıyorum bile...
    daha dogrusu trafik kurallarina uymayi ogrenemedik.

Amerika'daki kucuk bir sehirde (nufus 40-50 bin, ama yollari Istanbul'dan daha genis)
    gecenin 12'sinde, trafikte akan tek tuk arabalarin kirmizida beklediklerini gorunce, kendi ulkemin trafiginden nefret ediyorum.
  • Bir dönem o güzergahı ben de çok kullandım ama hiç ceza yemedim. Tam Kurtuluş göbekten Kıbrıs caddesine doğru çıkarken yayalar için konulmuş bir trafik lambası var. Çoğu sürücü o lambayı umursamadan, yayaların üstüne üstüne sürüyor. Memur arkadaş oraya da el atsa güzel olur.
    2010 Ford Focus Titanium TDCI 109 Ps
    2010 Ford Fiesta Trend TDCI 68 PS
    1995 Opel Calibra Turbo 4x4 C20let Getrag 297 HP Dyno (chip+filtre+turbo+katalizör iptali...)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.