Şimdi Ara

Koku miknatisi kullandim, sonuc muhtesem!..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
2
Favori
4.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Edit: sabah yine dikkat ettim, biraz koku vardi arabada. Tabi aynada asili kokularin kokusu. Siz ister alin ister almayin, bu urunu kizartma kokulu bi mutfakta denemeden ne kadar verimli oldugu kesinlikle anlasilmayacak gibi.

Bugun markette bakinirken reklam olmasin diye markasini yazmayacagim bir urun cikti karsima.

Koku miknatisi yaziyordu kutuda. 5 lira fiyati var.

Kendi kendime dedim ise yarayan bisey olsa bu kadar ucuz olmaz ama yinede bile bile kendimizi kandirip alalim bitane.

Neyse ben bunu aldim umitsizce koydum arabaya.

Aracimda 2 tane aynada asili kokulardan mevcut.

Dun aksam kapilari yagladigim icin azda olsa gres ve motor yagi kokusu sinmisti iceri.

Ve ozellikle yazin sicakta aciga cikan, aracin ic aksaminda kullanilan plastiklerin kokulari hafiftende olsa vardi.

Neyse actim kutusunu, urunu koydum el freninin arkasindaki bardakliga.

Araci oglen sicaginda disariya parkettim eve ciktim. Yaklasik 3 saat sonra tekrar araca gittim.

Arkadaslar aracta koku yok. Bakin guzel koku-kotu koku ayrimi da yapmiyorum. Benim aynada asili kokulardan tutun ustte saydigim tum kokulara kadar emmis goturmus resmen.

Mis gibi tertemiz hissettiriyor. Ozellikle sigara, yiyecek icecek kokulari sinmis, klima kokusu sinmis arkadaslar alip bir denesinler derim.

Birer tane daha alip mutfak ve tuvalete de koymayi dusunuyorum. Guzel urun yapmis adamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yagızalp -- 22 Temmuz 2019; 8:34:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Koku Mıknatısı: Kokuları Gidermenin Etkili Bir Yolu

Kokular hayatımızın ayrılmaz bir parçasıdır, ancak istenmeyen kokular rahatsız edici olabilir. Koku mıknatısı, bu kokuları gidermek ve evinizde veya arabanızda hoş bir ortam yaratmak için kullanabileceğiniz yenilikçi bir çözümdür.

Koku Mıknatısı Nedir?

Koku mıknatısı, Odorfin molekülleri içeren özel bir malzemeden yapılan bir üründür. Odorfin, kokuları emen ve etkisiz hale getiren güçlü bir koku gidericidir. Koku mıknatısı, istenmeyen kokuları gidermek için doğal ve güvenli bir yoldur.

Koku Mıknatısı Nasıl Kullanılır?

Koku mıknatısını kullanmak kolaydır. İstenmeyen kokuların oluştuğu alana yerleştirmen yeterlidir. Koku mıknatısı, kokuları emerek ve gidererek etraftaki havayı temizleyecektir.

Koku Mıknatısının Faydaları

• Etkili koku giderme: Koku mıknatısı, evcil hayvan kokuları, tütün dumanı ve yiyecek kokuları dahil olmak üzere çeşitli kokuları giderir.
    • Doğal ve güvenli: Koku mıknatısı, kimyasal içermez ve evcil hayvanlar ve çocuklar için güvenlidir.
    • Uzun ömürlü: Koku mıknatısı, yılda bir kez yenilenmesi gereken uzun ömürlü bir üründür.
    • Kolay kullanım: Koku mıknatısını kullanmak için herhangi bir kurulum veya bakım gerekmez.

Koku Mıknatısının Önemli Notları

• Koku mıknatısı, kokuların kaynağını gidermez. Kokunun kaynağını bulup ortadan kaldırmak önemlidir.
    • Koku mıknatısı, nemi emebilir. Islak alanlarda veya nemli havalarda kullanmaktan kaçın.
    • Koku mıknatısı, sınırlı bir alana sahiptir. Büyük veya çok kokulu alanlar için birden fazla koku mıknatısı kullanmak gerekebilir.

Koku mıknatısı, evinizde veya arabanızda istenmeyen kokuları gidermek için etkili ve güvenli bir çözümdür. Doğal özellikleri, uzun ömürlülüğü ve kolay kullanımı ile koku mıknatısı, hoş kokulu bir ortam yaratmak için harika bir seçenektir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kömür tozu, kedi kumu gibi bir şey mi ki bu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    an itibariyle malum sitede şahıstan satılık olarak aranan 1200 km ve altı araç sayısı 4519 . Hepimiz araç yokluğundan şikayet ediyoruz ancak inatla da bu alsat yapmaya devam ediyoruz. saygılar.. .
  • Daha önce okumuştum Akdeniz üniversitesinde çalışma yapılmış öyle bir şeydi belki ilgisi vardır onunla. Siz yazın markayı ve nerden aldınız?

• Markasi odorfin diye ilk defa duydugum bir marka. Alin bir deneyin nasil olsa pahali bisey degil. İse yararsa bana dua edin, yaramazsa sovmeyin :) En azindan ise yaradigini tecrube ederek tavsiye ettigim icin icim rahat.

Orijinalden alıntı: yagızalp

Markasi odorfin diye ilk defa duydugum bir marka. Alin bir deneyin nasil olsa pahali bisey degil. İse yararsa bana dua edin, yaramazsa sovmeyin :) En azindan ise yaradigini tecrube ederek tavsiye ettigim icin icim rahat.
    Hangi markette bu?

• migroslarda var

• Yerel marketlerden biriydi karabag mi karadag mi inanin hayal meyal aklimda kalan tabeladan uyduruyorum suan. ben onunden gecerken icecek ve sigara almak icin ugradim aslinda ama klimali ortami gorunce serinlemek icin yalandan biraz dolasirken icerde denk geldim.
    Nette arastirin illaki bulursunuz biyerde.

www.migros.com.tr
    Odorfin Koku Mıknatısı - Migros
    https://www.migros.com.tr/odorfin-koku-miknatisi-p-1df3507

Corsair Severler Derneği Corsair Fan Club

AMD Ryzen 7 1700 // MSI GTX 1060 6GB GAMING X // Corsair Carbide 400R // FSP Aurum-PT 1200W // Corsair Vengeance LPX 16GB 3000MHz // Corsair H100i v2 // ASUS PRIME B350-PLUS // OCZ RD 400 NVMe

OnePlus 3T 128GB
  • Kokuyu içine çekip hapsediyor mantığından yürütülmeye çalışılmış fakat sanıyorum içerinde aktif ozon gazı mevcut.

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Fen Fakültesi Kimya Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Numan Hoda, AÜ Teknokenti'nde, 10 yıl süren Arge ve laboratuar çalışmaları sonunda karbon teknolojisiyle, dünyanın ilk 'Aktif Karbon Kumaşlı Koku Tutucusu'nu ürettiklerini kaydetti. Doç. Dr. Numan Hoda, üretimin, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın desteğiyle gerçekleştirildiğini belirterek, "Bugün mamul hale getirdiğimiz 'Odorfin' adını verdiğimiz ürünümüz, her tür ortamda koku tutucu özelliğine sahip" dedi.

KİMYASAL İÇERMİYOR

İnsanları rahatsız eden ortamlarda koku baskılayıcı kimyasallar kullanıldığını söyleyen Doç. Dr. Hoda, "Aslında bu tür ürünler, ortamdaki kokuları yok etmiyor. Daha güçlü kokularla kötü kokuları baskılıyor. Koku baskılayıcı kimyasalların insanlara zarar verme ihtimal ve potansiyeli de var" dedi.

Doç. Dr. Hoda, ürettikleri 'koku mıknatısı'nın ise kokuları ürün üzerine hapsederek, ortamın temiz kalmasını sağladığını kaydetti. Doç. Dr. Hoda, "Buluşumuzla hastalar ve ev hanımlarına büyük kolaylık sağlanacak. Kimyasal yaymadan ortamdaki tüm kokuyu emen bir ürün olarak üretildi" diye konuştu. DHA

• Olayda ki kerameti anlatayim size:)

O arabaya koydugunuz urun kokulari temizlemiyor yada kendine cekmiyor :) yaptigi tek birsey var aldiginiz ürünün icerisinde ki ucucu Moleküller sizin burnunuzda ki koku reseptörlerine baglaniyor ve koku alma hissiystinizi kaybediyorsunuz.. ayni yöntem bazi otellerde odalarda da kullanilir 1 saat kadar arabanin icin de kaldiktan sonra kokusu olan birseyi koklamaya calisin ozaman nedemek istedigimi anlayacaksiniz. Ki arabalar da kokuyu sevmeyen biri olarak cok güzel bir cozumdur kullanin herhangi bir zarari yoktur.

Saygilar

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.