Şimdi Ara

Koç'tan Beşiktaş'ın kurtuluşu için öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Borçları yüzünden UEFA’nın ceza verdiği Beşiktaş’ın kurtulması için Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi Koç yeni bir öneri getirdi.

Fikret Orman kısa süre önce kendisini ziyaret ettiğini söyleyen Koç, ''Başkan söze ‘sizden para istemeye gelmedim’ diye başladı, ben mesajı aldım. Başkanla bir süre sonra tekrar görüşeceğiz. Beşiktaş’a bağışta bulunanların, bu miktarı vergiden düşmesi gibi Maliye’den bir düzenleme çıkartılabilirse, kulüp o zaman iyi bağış toplayabilir. Bu şu anda aklıma geldi. Vergisi ödenmiş bağış toplamak çok zor. Eğer hükümet Beşiktaş’ın kapanmasını istemiyorsa, belki özel bir uygulama yapabilir.” diye konuştu.

'ALİ KOÇ'A TABİİ Kİ ETKİM OLDU'
    Rahmi Koç, Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ali Koç’un Fenerbahçe yönetiminden ayrılması konusunda kendisinin bir etkisi olup olmadığı yönündeki soruya ise, “Sizce olmamış mıdır? Tabii ki oldu. Holding onlara emanet. İşin başına geçmezler, gerekli vakti harcamazlarsa zor olur. Yaydan çıkan ok, ağızdan çıkan söz, kaybedilmiş fırsat ve geçen zaman geri gelmez. Ali Koç’un Fenerbahçe yönetimini bırakmasında tabii ki etkim oldu. Şu an işinin başında olmasının tam zamanı” şeklinde cevapladı.

http://www.ntvmsnbc.com/id/25356887

• Bize icraat ile geleceksin Rahmi Koç, boş önerilere karnımız tok. Geçiniz.
  • Valla abi yapsınlar ne yapçaklarsa kurtarsınlar borçtan,110 yıllık camianın parasızlıktan Avrupa cezası alması ne demek. Bu Yıldırım Demirören açık ara Türkiye'nin gelmiş geçmiş en yüzsüz adamıdır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nike

Bize icraat ile geleceksin Rahmi Koç, boş önerilere karnımız tok. Geçiniz.

Beşiktaş kapanabilir falan demiş, durum okadar ciddimi?
  • Rahmi Koç Beşiktaşlı değilmi kulübe hiç yardım ettimi?Ali Koç Fener'e çok para bağışladı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Winglet

Rahmi Koç Beşiktaşlı değilmi kulübe hiç yardım ettimi?Ali Koç Fener'e çok para bağışladı

gerçekten ali koç fenere adeta para akıtıyor. holdingin parasını fbye yatırdı. yönetimden çekilmesi bişey değiştirmedi. yine aynen devam ediyor. fb tvde koç'un tüm şirketlerinin reklamları.

peki rahmi koç bjk için ne yaptı şimdiye dek? boş kuru laflardan başka.
  • Bende beş parasızım ama öneride bulunabilirim.İcraat ile geliyorsan gel,yoksa böyle boş laflarla hiç gelme.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Laf laf laf laf, anca laf.... Gecen zaman geri gelmiyor Rahmi Bey iyi demissiniz ama Besiktas icin de geri gelmeyecegini hatiriniza getirmemissiniz!!! Elini tasin altina koymaktan cekindiginiz ve Besiktas'a yardim ederken bile hukumetten vergi kiyagi beklediginiz icin sasirdik !!!

Sanirim FEDA'yi hic duymadiniz yada hic isinize gelmedi !!!!
  • vay anasını çözüme bak helal olsun
  • Ali koç zengin babanın evladı para harcamak bagış yapmak ona kolay geliyodur :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fazlagiç

Valla abi yapsınlar ne yapçaklarsa kurtarsınlar borçtan,110 yıllık camianın parasızlıktan Avrupa cezası alması ne demek. Bu Yıldırım Demirören açık ara Türkiye'nin gelmiş geçmiş en yüzsüz adamıdır..

yanlış biliyorsunuz parasızlıktan ceza alınmadı yalan beyandan alındı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Winglet

Rahmi Koç Beşiktaşlı değilmi kulübe hiç yardım ettimi?Ali Koç Fener'e çok para bağışladı

koç ve sponsor şirketlerini bjk den kaçıran demirören değil miydi ?
  • Para veririm ama vergiden düşürürlerse diyor işte. Herkes çıkar peşinde.
  • BJK'ye verilen para niye vergiden düşülsün ki? O zaman parayı Koç değil, devlet vermiş olur zaten. Onun yerine örtülü ödenekten para çıkarsınlar diye öneri getirse daha iyiymiş.

Aslında başta kulübü bu hale getiren adamın elini cebine atması lazım, nasıl batırdıysa öyle temizlesin. Tabi Türk futbolunu batırmaktan vakit bulabilirse.
  • O değilde Ali Koç'un parası yok diyen insanlar gördüm..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hilarious

quote:

Beşiktaş bugün Fulya'yı satsa borcu kapamayı geçin kâra geçer.Amaç gayrimenkul satışı yapmadan düzlüğe çıkmak.
  • Bu şu anda aklıma geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ViLLazZo

quote:

quote:

Beşiktaş bugün Fulya'yı satsa borcu kapamayı geçin kâra geçer.Amaç gayrimenkul satışı yapmadan düzlüğe çıkmak.

Hocam fulyanın üzerinde gelir getirecek herhangi bir yapı var mı? Yoksa bizim riva gibi boş mu? Diğer konuda gördüm, demirören neredeyse tüm gelirleri temlik ettirmiş. Çok büyük paralar konuşuluyor yahu, taraftarın forma t-shirt falan olmasıyla düzelecek gibi değil. Bir çıkar yol bulunur inşallah.
    Çıkmazda görünüyor beşiktaş. Herhalde yeni stad için dolmabahçeden vazgeçilir, bizimki gibi diye düşünüyorum. İstanbulun en güzel yeri, hiç istemezdim malum tayfanın eline geçmesini.

• Koskoca Koç'ta en pintisine denk gelmişiz... yapacak bir şey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metalheadjm

quote:

Orijinalden alıntı: ViLLazZo

quote:

quote:

Hocam fulyanın üzerinde gelir getirecek herhangi bir yapı var mı? Yoksa bizim riva gibi boş mu? Diğer konuda gördüm, demirören neredeyse tüm gelirleri temlik ettirmiş. Çok büyük paralar konuşuluyor yahu, taraftarın forma t-shirt falan olmasıyla düzelecek gibi değil. Bir çıkar yol bulunur inşallah.
    Çıkmazda görünüyor beşiktaş. Herhalde yeni stad için dolmabahçeden vazgeçilir, bizimki gibi diye düşünüyorum. İstanbulun en güzel yeri, hiç istemezdim malum tayfanın eline geçmesini.

2 rezidans 1 ofis binası ve 1 de hastane binası(acıbadem) var şuan arazide.Emlakçı değilim ama 400-500 milyon dolar eder bence.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.