Şimdi Ara

Koç'tan Beşiktaş'ın kurtuluşu için öneri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bağış yapacaksan yap yok vergiymiş yok bilmem neymiş. Boş laflar bunlar. Portekiz çetelerini topla ver parayı dışarıya sonra devlet öyle yardım etsin böyle yardım etsin. Devlet yardım yapacaksa BJK nin devlete olan borçlarını 20 yıl ötelesin. Başka da yardım yapmasın benim paralarımla!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

Bağış yapacaksan yap yok vergiymiş yok bilmem neymiş. Boş laflar bunlar. Portekiz çetelerini topla ver parayı dışarıya sonra devlet öyle yardım etsin böyle yardım etsin. Devlet yardım yapacaksa BJK nin devlete olan borçlarını 20 yıl ötelesin. Başka da yardım yapmasın benim paralarımla!!!

Benim paramla da size stad yapmasın ozaman

• quote:

Orijinalden alıntı: ViLLazZo

quote:

Bağış yapacaksan yap yok vergiymiş yok bilmem neymiş. Boş laflar bunlar. Portekiz çetelerini topla ver parayı dışarıya sonra devlet öyle yardım etsin böyle yardım etsin. Devlet yardım yapacaksa BJK nin devlete olan borçlarını 20 yıl ötelesin. Başka da yardım yapmasın benim paralarımla!!!

Sen paranı kat kat aldın. Nerenizle düşünüyorsunuz? Defalarca açıkladık Samiyenin yerine karşılık stad yapıldı diye. Sizede verin dolmabahçedeki yerinizi yapalım dediler ama vermediniz. Vermeden almak Allaha mahsustur.

• Bjk ile gs gayrimenkullerinin çokluğuyla övünür dururlar ama nedense zor duruma düşünce satmaya yanaşmazlar. Devlet yardım etsinmis ,devlet para için kamu kurumlarını satıp durdu. Devlettede deniz kalmadı artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne ala memleket 1 kişi bir takımı tarihten silmeye çalıştı üstüne 104 milyon istiyor.
    Rahmi beyden anladığımız devlet yardım etsin bir nevi allah versin.
    Böyle yardım olmaz ticaret adamısınız para vermeyin nasıl gelir sağlarız bunu gösterin sponsor bulun
  • quote:

quote:

quote:

Sen paranı kat kat aldın. Nerenizle düşünüyorsunuz? Defalarca açıkladık Samiyenin yerine karşılık stad yapıldı diye. Sizede verin dolmabahçedeki yerinizi yapalım dediler ama vermediniz. Vermeden almak Allaha mahsustur.

Ali Samiyen e karşılık stad veriliyorsa İnönü ye karşılık Alliaz stadı gibi bir stad üstüne de 500.000.000 vermeli devlet. stadla birlikte maliyet 1 milyara mal olsa yandaşlar oraya 1,5 milyarlık rezidans yapsa devlet yine karda.

• quote:

Orijinalden alıntı: mcx

Ne ala memleket 1 kişi bir takımı tarihten silmeye çalıştı üstüne 104 milyon istiyor.
    Rahmi beyden anladığımız devlet yardım etsin bir nevi allah versin.
    Böyle yardım olmaz ticaret adamısınız para vermeyin nasıl gelir sağlarız bunu gösterin sponsor bulun

Anladığım yd bütün iş adamlarını soğutmuş takımdan, kendi şirketine rakip gördüklerini Beşiktaşa yaklaşmasına izin vermemiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: u.r.k.

quote:

quote:

quote:

Ali Samiyen e karşılık stad veriliyorsa İnönü ye karşılık Alliaz stadı gibi bir stad üstüne de 500.000.000 vermeli devlet. stadla birlikte maliyet 1 milyara mal olsa yandaşlar oraya 1,5 milyarlık rezidans yapsa devlet yine karda.

O kısmı beni ilgilendirmez devlet bize yaptığı stadın karşılığını fazlası ile almış oldu. Sizin araziniz daha değerliyse size üste parada verebilir.

• quote:

quote:

quote:

Sen beni devletle karıştırdın herhalde benim para mara aldığım yok.Öyle nerenizle düşünüyorsunuz falan deyipte durup dururken tartışma çıkarma ve neremle düşündüğümü bu kadar merak etme

• quote:

Orijinalden alıntı: Janti

Koskoca Koç'ta en pintisine denk gelmişiz... yapacak bir şey yok.

Valla koçlar ailecek beşiktaşlı ali koçu hizmetçisi gizli gizli fener maçlarına götürürmüş küçükken öyle fenerli olmuş
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Sen beni devletle karıştırdın herhalde benim para mara aldığım yok.Öyle nerenizle düşünüyorsunuz falan deyipte durup dururken tartışma çıkarma ve neremle düşündüğümü bu kadar merak etme

Devlet senden para alıyor ama sana para vermiyor:) Devlete giden para sana ger döner he bu para olarak olmaz da bir takım indirimler olur. Devletin ne kadar gelişirse ne kadar zenginleşirse sende o kadar gelişirsin tamam mı? Tartışmayı çıkaran sensin benim ilerizekalı forumdaşım.

• @cenkbora

Yazmış olmak için yazma gereksiz gereksiz.Üslubuna dikkat et senin karşında askerlik arkadaşın yok.Git de bari üstün zekanı para kazanmaya harca.Devleti bana öğretiyor adam tövbe tövbe.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YoungAnıL

quote:

Valla koçlar ailecek beşiktaşlı ali koçu hizmetçisi gizli gizli fener maçlarına götürürmüş küçükken öyle fenerli olmuş

Vay arkadaş olaya bak ya En vefalı Koç size gelmiş o zaman, ne diyelim..

Kişilik olarak da mükemmel bir insan.

• quote:

çok güldüm hocam nedense aynen dediğin gibi
  • Ben Rahmi Koç kadar zengin olacam bu Beşiktaş sevgisi ile hibe ile kapatırdım Beşiktaş'ın borcunu.

Belki de böyle düşündüğüm için Rahmi Koç kadar zengin değilim. Koskoca Rahmi Koç Beşiktaş'a ÖNERİ ile geliyor. Duruma bak.

Ha öneri fena değil aslında. Anahtar kelimeyi de söylemiş. "Vergiden düşme".

Devleti söğüşleyerek zengin olan bir ailenin ferdinden başka nasıl bir öneri beklenebilirdi ki zaten.

Kısacası "biz böyle zengin olduk siz de böyle yapın" diyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nike

Bize icraat ile geleceksin Rahmi Koç, boş önerilere karnımız tok. Geçiniz.

Boş söz mü? "Yaydan çıkan ok, ağızdan çıkan söz, kaybedilmiş fırsat ve geçen zaman geri gelmez." bu söz bence anlayana yeter...

Bkz. Egemen'e TV ekranlarında yönetim tarafından söylenen abuk subuk sözler!
  • besiktasin zenginlerinin besiktasa faydasi olmadigini anladigimiz su donemde kesinlikle kulubun bitane araba satilmasini destekliyorum . Zor donemde bile elini cebine atan yok . Hepsi biseler kapma pesinde . Kulup kesinlikle satilsin besiktas kulubu yerinden gidicek degilya .

Yazik bizim ovundugumuz adamlarin hicbiri elini kipirdatmiyor kulupteki digerleride dahada batirmaya yok etmeye calisiyor .
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.