Şimdi Ara

Knight Online Hakkında Gerçekler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • NTTGAME Oyunu Aldı. Ama Oyunda Ne Yenilik Var. Ne Koxplere Karşı Güvenlik XIGNODE Adlı Program Yapmışlar Bi İşe Yaramıyor. Aksine Legal İnsanları Cezalandırıyor. Onda Sonra 30 Tl Hapisten Çıkma Parası Telefonla Etkinleştirme Olayı Bunlar Birkaçı Yani Firma Artık Knight'ı Degilde Kingdom Online Adlı Oyuna Yogunlaşmış Gibi Görünüyor. Yani Knight'ın Premium Paraları Knight'a Degilde Kingdom Adlı Oyuna Yatırılıyor. Yani Yavaş Yavaş Knight Online Bitiyor.. Yenilik'de Görseller Degişiyor. Mgame Lisansı Vermiş Adamların Derdi Knight Degilde Lisansı Kendi Oyunu Kingdomu Tanıtmak İçin Almış Bulunuyor.



  • Knight online bitiyor mu? Knight online bitti zaten eskisi gibi değil,oynayan insanlar ego tatmin etmek isteyen insanlar.
  • Ne alakası var, Knight Online'da, Kingdom Online'da NTT Game'in kendi oyunu değil ki zaten, NTT Game sadece oyunun satışını yapıyor, her oyununun da oynanmasını elbette ister, bununla birlikte para kazanmak istemeleri elbette hakları.
  • bundan 10 yıl önceki knight varya o knighttı işte
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JeaveN-

    bundan 10 yıl önceki knight varya o knighttı işte

    Aynen 5 yıl once koxp vardi ama 10 sene once sadece ADAMLAR vardi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • foruma bile en son ne zaman girdigimi hatırlamıyorum önceleri sırf bu bölümü takip ederdim çıkmış hala knight bitti,bitecek,bitiyor diyenler var 6-7 yıl önceleri bu bölüm forumun en büyükleri arasındaydı internet aleminin en çok aranan oyunlarından birisiydi sırf knight sayesinde tanınan forumlar bile vardı. KnightOnline denilen (soygun) oyunu 4 yıl önce player yogunlugunu kaybetti.Kısaca sömürebildiklerini sömürüp oyunu önemsemediler göz boyamak içinde ortaya yeni bir pach attılar buda birnevi onların sonu oldu zaten,oyun iskeletini oluşturdugu 19-50 yaş grubu arası playerlerini kaybetti şimdilerde çogu yeni yetme incici veya ergen diye tabir ettiginiz yeni yetme gençler birdaha foruma ne zaman gelirim belli olmaz sadece bu oyunu 6 yıl oynayan birisi olarak yorum yaptım.
  • inş. biran evvel
    Metin 2
    Knight
    Silkroad
    Conquer
    gibi oyunlar kapanır.
    artık Türk oyuncuların da kaliteye yönelmesi şart.

    Knight'ı Noah Systems firması yapmıştı.
    mgame oyunun lisans haklarına sahipti ve K2Network ile oyunun yayınlanması için anlaşmıştı.
    K2Network, mgame'den habersiz oyundan çok ciddi paralar kazanmaya başladı. oyunun dengesini bozdu, illegal item satışı vs.. gibi.
    mgame bunu öğrenince K2Network'e dava açtı. daha sonra K2 ile mgame anlaştı. K2 çekildi.
    mgame, oyunu yayınlamak için NTT'yi kurdu. yani NTT ile MGame aynı kuruluş. oyunu kendi yayınlamaya başladı.

    Kingdom online gelince büyük bir ihtimalle Knight sona erecek. ama o güne kadar oyuncuları sağabildiği kadar sağacak...
  • adolf1 kullanıcısına yanıt
    belki doğrudur lakin kingdomla kimse uğraşmazki en fazla %5 oyuncu çeker oda mevcut oyunculardan olur
  • Parası Olan Çekiyor. Gb'sini Olmayan'Da Sıkılıyor Bırakıyor Oyunu. Koxpdan Vb.sebeplerden Firmayı Savunan Arkadaşlar Var. NTTGame Oyun Satıcıymış. Ne Satıcısı ?
  • Kingdom Online Oyunu NTTGame'ye Aittir.
  • Oyun'da yeni serverler açıldı ve eski günlerine döndü oyuncu sayısı olarak ama genelde farm ve pazarcı sayısı çok. PK da güzel ama eski hava yok, yeni serverlerle birlikte oyuncu sayısı bayağı arttı. Knight Online forum da takılıyoruz, aktif oynayan arkadaşları bekleriz. Bu arada Zero'da oynayan varsa klan kurabiliriz ya da hazır klan varsa gelebilirim, 81 level warriorum var. Maksat muhabbet :)

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.