Şimdi Ara

Knight Online DUPE VAR !!! (Resimli Gerçek )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66
Cevap
0
Favori
16.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://img508.imageshack.us/my.php?image=adszma3.jpg

http://img508.imageshack.us/my.php?image=sdsdhl2.jpg

http://img143.imageshack.us/my.php?image=200862643142vp5.jpg

Evet arkadaşlar az önce forumları gezerken bir forumda buldum bu resimleri server carnac ve her türlü ksc atacagını iddia ediyor ne kadar dogrudur bilemem sizinle paylaşmak istedim ...
    Ve bugün carnacta kral ın yazdıgı roll back gelebilir pazardan item almayın demesi bu ihtimali güçlendiriyor.

Sadece İnan Ve Elinden Gelenin En İyisini Yap :)

• Düpe olduğu kesin zaten bu fiyat artışının başka bir sebebi yok

Satış bölümündeki ds +10 kanıtlıyor bunu

Orjinalden alıntı: .MstF.

Düpe olduğu kesin zaten bu fiyat artışının başka bir sebebi yok

Satış bölümündeki ds +10 kanıtlıyor bunu

Katılıyorum ve şu an server da 5 tane +9 raptor var sizce bu normal mi ?

• quote:

Orjinalden alıntı: Plain Of Death

O Servere Gelır Diğerlerine GeLmez..

Diğerlerinin yapmadığını nasıl bilebilirler ?

• anasını satım bu oyunun +8 raptor bastım şimdi rollback gelse çok kötü olur
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Plain Of Death

anasını satım bu oyunun +8 raptor bastım şimdi rollback gelse çok kötü olur

h.o

ve geçmiş olsun roll back gelirse by by de raptoruna

*.MstF.

haklısın göze alamazlar sanırım tbl değiştirerek itemleri kopyalıyolarmış hiç bi şekilde item almayın pazardan diyorlar üzerinde kalıyomuş hiç bişey yapamıyomuşsun.

• aslında tüm serverlere atmalılar,oly de +2 roc ve +3 rol satan baya kişi var
  • quote:

Orjinalden alıntı: .MstF.

bu oyuna 1-2 aylık rollback gerekiyor ama k2 yemez atamaz o rollback'i

rollback ile trina bug ile basılan silahları ve uniq buguyla normal yaratıklardan düşen uniqleri düzeltirsin. Şu anda bariz bi şekilde dupe var. Carnac serverında istediğin +3 uniq takıyı hatta istediğin +9 uniq silahı ytl ile yüz yüze satanlar var ki bunun açıklaması tek dupe. Üstelik adam mavcuttur demiyor sipariş üzerine hazırlanır diyor yani ben bundan halen dupe yapıldığını anlıyorum

ne diyebiliriz ki ? birileri işini iyi yapıyor ve diğerlei işini hiç iyi yapmıyor.

@Plain Of Death
    +8 raptorun h.o kardeş ama millette dupe ile envari çeşit +3 +9 varken benim için +8 raptorun pek bi anlamı yok. Seni anlıyamıyorum

edit: düzeltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pwner -- 8 Temmuz 2008; 23:11:56 >

• 3 ADET +10 RAPTOR..3 ADET ROC+4,2 ADET HB+9,2 ADET MS+9,2 TAKIM WARRIOR SHELL SET+9,1 ADET TOTO+10,4 ADET ROGUE CHİTİN SHELL+9,
    Bu saydıklarım tamamen rebirthsizdir.Yeni patch gelsin gelmesin eger yarın gece itemler durursa burada KSC SS i koyulacaktır.Ama düpeyi fixleyebilecek kadar akıllı olacaklarını sanmıyoruz,çünkü oyundan dolayı ev geçindiren bir sürü tezgahtar var onlar nasıl ekmek yiyecek..
    2015 VW Golf 7 1.2 TSI 110 Manuel Comfortline Tungsten Gri
  • quote:

Orjinalden alıntı: eXale

3 ADET +10 RAPTOR..3 ADET ROC+4,2 ADET HB+9,2 ADET MS+9,2 TAKIM WARRIOR SHELL SET+9,1 ADET TOTO+10,4 ADET ROGUE CHİTİN SHELL+9,
    Bu saydıklarım tamamen rebirthsizdir.Yeni patch gelsin gelmesin eger yarın gece itemler durursa burada KSC SS i koyulacaktır.Ama düpeyi fixleyebilecek kadar akıllı olacaklarını sanmıyoruz,çünkü oyundan dolayı ev geçindiren bir sürü tezgahtar var onlar nasıl ekmek yiyecek..

Ama düpeyi fixleyebilecek kadar akıllı olacaklarını sanmıyoruz,çünkü oyundan dolayı ev geçindiren bir sürü tezgahtar var onlar nasıl ekmek yiyecek..

ne kadar mantiksiz bir aciklama
    Ücretsiz ve Türk yapımı MonsterMMORPG oyunu Pokemon tarzında şu an itibarı ile 658 farklı (profesyonel çizim ve özellikleri profesyonelce atanmış) canavara sahiptir ve MonsterDex sayfasından canavarlara bakabilirsiniz.
    Oyunda ekstra efektleri ile (burning-yanma, freezing-donma vb...) beraber çalışan 550+ saldırı, bütün efektleri çalışan 207 yetenek (ability) ve özellikleri tam olarak çalışan 296 farklı eşya bulunmaktadır.
    Oyunda Live Battle-Canlı Savaş (PVP) Mükemmel Şekilde Çalışmaktadır || Güncel Versiyon : Alpha 1.1.5

Not : Bu imzada kullanılan linkler forumdestek@donanimhaber.com tarafından onay almıştır!
  • azcık düşünsen ne kadar mantıklı oldugunu çözüveeecen ama nerde acilen iniş yapmışsın sende.Hemen yakıtını tamamla ve kuzeykorelilerin bir uzaylı enkazını almalarına engel olmalısın prophet yoksa çok geç kalmış olabilirez..
  • oyundan ekmek yiyen birsürü insan var ama bu şekilde yemek yedikleri kaba işiyorlar. Char - item fiyatlarındaki bariz düşüşü hepimiz görüyoruz. İnsanlar bu oyundan gitgide soğuyor bırakan kişi sayısı oyuna yeni başlıyan kişi sayısından kat kat fazladır. Ben şahsen güven ortamının olmadığı bi yerde 5 kuruş para harcamam. Değil ytl ile item böyle giderse premiuma bile para vermem.

Şahsen ben bu oyundan ekmek yiyen birisi olsam, onların yaptıklarının tam tersini yapardım.
  • Malesef carnac öyle bi server olduki aklım almıyor.. Yeni server diye char aldık geçtik oraya şimdi dupeyle uğraş.. Umarım adam gibi bi rol back gelir malesef yaptığım baya itemde gider ama bu itemler silinecekse değer..

Orjinalden alıntı: eXale

azcık düşünsen ne kadar mantıklı oldugunu çözüveeecen ama nerde acilen iniş yapmışsın sende.Hemen yakıtını tamamla ve kuzeykorelilerin bir uzaylı enkazını almalarına engel olmalısın prophet yoksa çok geç kalmış olabilirez..

Çok film izliyorsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: P0iS0NivY

Evet arkadaşlar bütün server larda dupe var. Fiyatlar o yüzden uçtu. Yüzlerce kişi ticket atıyor şikayetlerini bildirmek için her an olaya el atabilirler.

k2 el atıcak dimi olaya güldürme ya adamların tek bildii prelerden gelen paralar
    Arkadaşlar, Efendiler ve ey Millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler, Dervişler, Müritler, Meczuplar memleketi olamaz! En doğru, en hakiki tarikat, Medeniyet tarikatıdır!
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.