Şimdi Ara

Knight Online>>Civciv hakkında bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
5.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben yeni basladimda lvl 20 yim diez1 de AlbatrosTR

Bu civciv olayı hakkında bilgi veirimisiniz
    kendindemi cikiyo gorev falanmı alıyosun bende civiciv yokda
    SS koyabilirseniz sevinirim
    tesekkurler

• selith ten alicaksin moradonda lvl 20 de vermieblir tabizaten lvl 30 da civciv kalkio 500k para alamazsin civcivin yoqsa (30 olunca tabi)bi de party de lvl difference problemi yasarsin brz cok takma yani
  • ben parayı almayı unuttum ya bana varir miki şimdi
  • civcivi maradonda in hastess lerin yanındaki bilginer helper(onun gibi bişey)ondan alıon.ingilizcem pek iyi değil ama hep en üsttekine tıklıcan
  • eskiden bende de aynı sorun vardı civciv civciv diyolardı bende tavuk aldım diyodum

aslında olay şöyle

tavuk mu yumurtadan çıkar yumurta mı tavuktan
  • quote:

Orjinalden alıntı: amboleos

ben parayı almayı unuttum ya bana varir miki şimdi

lvl 30 olunca otomatik alıyorsun zaten cebinde oluyo hatta kafanda havai fişekler vs patlıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: guenen

quote:

Orjinalden alıntı: amboleos

ben parayı almayı unuttum ya bana varir miki şimdi

lvl 30 olunca otomatik alıyorsun zaten cebinde oluyo hatta kafanda havai fişekler vs patlıyo

ya lvl 30 olunca o civciv yerine ne çıkıyo

ha bide eğer lvl 30 a bi gıdım kalmışsa civciv alabiliyo musun???? yoksa çok basit olur hiç beklemez hemen 500k coini cebe atar adam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Knight online Hakkında herşey
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • lvl 30 olunca civciv kayboluyor lvl 20 den sonrada civciv alınmıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: guenen

lvl 30 olunca civciv kayboluyor lvl 20 den sonrada civciv alınmıyor

işte civciv yerine bişey geliyo mu ha bide eğer civciv kaybolmadan bi clana girersen civciv gidiyo mu çünkü bildiğim kadarıyla clan a girince clanın işareti çıkıyo orda
  • Yok civciv gitmiyo hatta bizim klana bi resser arkadaş aldık adam civciv pelerinli Bide lvl 20yi geçmeden civcivleri almayı unutmayın yoksa 500k alamazsınız lvl 30 olunca
  • bulamadım yenı actımda
  • Selith [speciel store ]

en alttaki * Beginner helper *
    sonra usteki
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jedi MASTER
    işte civciv yerine bişey geliyo mu ha bide eğer civciv kaybolmadan bi clana girersen civciv gidiyo mu çünkü bildiğim kadarıyla clan a girince clanın işareti çıkıyo orda

Civciv isminin yanında çıkan bir simge .
    Clanda sembol olarak yazısı var işte o da isminin üstünde yazar zaten .

lvl30 olunca, ismimin yanındaki civciv simgesi gidiyor o kadar, onun yerine gelen birşey yok .

Sadece parti başkanı oldugunda, tam civciv simgesinin oldugu yere P işareti gelir o kadar.
  • 30 lvl ı gecince civciv tavuk oluyo heeee
  • ehehe o işaret için clanın grade 2 yada grade 3 dediğimiz yani ilk 10 mu ne oluyo (onun içine bi hayli np lazım)
    ve oyle bir clanda lvl 30- adamı alcak deilya ... ama alırlarsada o işaret gider clandan atılınca geri gelir ama...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 8 Temmuz 2005, 11:37:05 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.