Şimdi Ara

KMSpico dan tamamen kurtulmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben bir süre önce kmspico ile bir şirket bilgisayarını lisansladım. Ancak nasıl bir hata yaptığımın yeni farkına vardım . Şu an kurtulmaya çalışıyorum ancak ne yaptıysam olmadı. Denetim masasından kaldırdım. İlgili bulduğum klasörleri sildim. Şimdi de cmd üzerinden kayıt defterinden lisans anahtarını kaldırmaya çalışıyorum ancak bir hata veriyor.Bu bilgisayarı kurtarmama yardım edebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.

dns publishing can only be set on a kms machine that is also activated

• kendini servislere kopyalıyor. hizmet servisler kısmından durdurup devre dışı bırakın sonra lisansı kaldırmayı deneyin.
  • Servislerden de kaldırdım ama sanırım regeditten birkaç yanlış şey sildim bu sefer de.Of her şeyi batırıyorum napıcam şimdi
  • Kmsnin ne gibi sorunlari var ki ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhtemelen format atmadan bir çözüm arıyorsunuz, çözümü var ancak oldukça karışık.

Regedit gibi hassas kayıtlar üzerinde oynama yapmak gerekiyor. Ancak bu bile tam çözüm sunamayabiliyor. Zira hem tüm regedit kayıtları bazen bulunamıyor hem de bu kayıtlar üzerinde küçük bir hata yapmak, sisteminizde sorun ortaya çıkarabiliyor. Bu nedenle oldukça riskli bir yöntem desek yerinde olur.

En optimum ve kesin çözüm, Microsoft'un sayfasından kurulum diski oluşturup tüm sisteminize temiz bir format atmaktır.
  • Windows loader programını kurun. Sağtık > uyumluluk yapıp uyumluluk ayarını Windows 7 yapın ve programı açın. Çıkan pencereden uninstall yapın. Ürün anahtarı silinir.

Kolay Gelsin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 20 Mayıs 2020; 10:28:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.