Merhaba Kendi hazırlağım kullanmakta olduğum Sade bir Windows 10 x64 2025 Lite imajıdır teşekkür yeterlidir Kurum sonrası .6.2 gb+- yer kaplar antivirus+store+directplay+ntfx3.5. aktif herhangi bir loader aktivasyon veya trojen, reklam,vesayire içermez msdn iso dan yapılan Win10X64LitePro.22.02.2025.Customer 2025_UEFI-001.iso microsoft indirme aracı ile indirlen iso dan yapılan Win10X64LitePro.22.02.2025_UEFI-003 Winreducer Script dosyası içersindedir isteyen kendiside bu imajı yapabilir, eğitim videosu altta. Link : https://forum.donanimhaber.com/2024-10-27-lite-windows-kendiniz-yapin-kafaniz-dinc-olsun--159874486 ![]() Windows Lite - Google Drive https://drive.google.com/drive/folders/1OJ-d2PhiBEtDLSoXPDY8NRkK3MfLJWEA?usp=sharing![]() iyigünlerde kullanın. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MDK -- 1 Haziran 2025; 16:22:6 > |
*****=_Windows 10 x64 2025 Lite_=*****

-
-
paylaşım için teşekkürler. bu sürümde böyle gereksiz reklamlar var mı? pc özelliklerde ve klasör içlerinde bazen sürüm yapanın isimleri cisimleri falan geçiyor. tamamen sade mi?
-
quote:
Orijinalden alıntı: aurosonicpaylaşım için teşekkürler. bu sürümde böyle gereksiz reklamlar var mı? pc özelliklerde ve klasör içlerinde bazen sürüm yapanın isimleri cisimleri falan geçiyor. tamamen sade mi?
Merhaba
evet tamamen sade
herhangi bir reklam eklemesi yok.
Cihaz adını değiştirebilirsiniz
-
kendi antivirüs programı işe yarıyor mu ? Ben her formattan sonra komple siliyorum pcden
-
rica....
-
Vccf dosyasını paylasabilirmisin hocam.
W11 vccf varsa onu da.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ekledim
Winreducer henüz 11 de stabil değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MDK -- 10 Mart 2025; 16:13:4 > -
teşekkürler hocam eline sağlık
bunla format çektikten sonra ses driverı gibi driverları otomatik mi kuruyor manuel elle kendimiz mi hallediyoruz
-
windows update te hata verdi nasıl çözüldüğüne dair fikriniz var mı?
-
Merhaba
@ microsoft store ve amtivurus güncelleyebiliyoruz.
@ Windows Lite sistemler Güncelleme için uygun değildir,
-
Merhaba
Eternet Lan driverı yedekleyin.
Lan yada wifi driverlerını görmezse, usb den telefon bağlayıp internete girebilirsiniz.
anakart çok güncelse sürücüleri bulmayabilir.
ozamanda anakartın modelini yazıp resmi sitesindende indirelimiriz :)
otomatik driver indirme kurma aktif.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MDK -- 15 Nisan 2025; 14:17:26 > -
Hocam öncelikle elinize emeğinize sağlık, böyle çalışmaları çıkarı olmadan (virus, trojan) kimse yapmıyor. Benimde bir kaç sorum olacak.
- Windows Aktivasyon ile ilgili bir değişiklik yapmadınız değil mi? Orjinal Windows Key ile kendim lisanslamak istiyorum çünkü. Zaten aktivasyonlu hiçbir sürüme güvenmiyorum.
- Driver kısmında hiçbirşey silmediniz değil mi ? Tabi anakart çok güncel yeni anakart ise tüm driverları bulamaz zaten bu istisnayı es geçiyorum.
- Rufus ile kurulum USB si hazırlarken hem GPT hemde MBR derlemesine uyumlu değil mi?
- Windows Defender güncellemelerini alabiliyor mu ?
- Microsoft hesabı istemeden yerel hesap ile kurulum tamamlanabiliyor mu?
‐ Son olarak kapatılan Windows hizmetlerinin bir listesini ve kaldırılan windows bileşenleri ve uygulamalarının bir listesini yapsaydınız çok daha faydalı olurdu, kurmayı düşünenler ona göre hareket ederlerdi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bu arada verdiğiniz bağlantıdan windowsu indiremiyorum...!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
W11 işine yararmı bilmiyorum;
Msmg pas geçilip 3.asama uygulanabilinir.
W10 da yapılabilinir (ntlite forum gameros 10 xml ile, bunlarda hizmetler açıktır, hizmetlere dokunmamıştırlar)
https://forum.donanimarsivi.com/konu/1-uup-dump-ile-edge-ve-gereksiz-bilesenleri-silerek-iso-olusturma.1111546/
-Aktivasyon dokunulmadı
-update dokunulmadı, dolayısıyla driverlar oto indirir.
-w10/11 uefi destekler. Mbr de sorun olacagını sanmıyorum(denemedim)
-defender dokunulmadı (sadece kurcalamaya karsı devre dışı, ntlite baglayınıp xml çalıstırınca defender da “varsayılan” yaparsın
-direk yerel hesap kurulumu yapar “tum11.reg” tpm, bypassnro, roolbar simgeler, sagtık sahiplik alma vs)
-kapatılanlar ntlitede xml aktif edince görürsün.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snop02 -- 27 Mayıs 2025; 5:5:52 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: kazuya7Hocam öncelikle elinize emeğinize sağlık, böyle çalışmaları çıkarı olmadan (virus, trojan) kimse yapmıyor. Benimde bir kaç sorum olacak.
- Windows Aktivasyon ile ilgili bir değişiklik yapmadınız değil mi? Orjinal Windows Key ile kendim lisanslamak istiyorum çünkü. Zaten aktivasyonlu hiçbir sürüme güvenmiyorum.
- Driver kısmında hiçbirşey silmediniz değil mi ? Tabi anakart çok güncel yeni anakart ise tüm driverları bulamaz zaten bu istisnayı es geçiyorum.
- Rufus ile kurulum USB si hazırlarken hem GPT hemde MBR derlemesine uyumlu değil mi?
- Windows Defender güncellemelerini alabiliyor mu ?
- Microsoft hesabı istemeden yerel hesap ile kurulum tamamlanabiliyor mu?
‐ Son olarak kapatılan Windows hizmetlerinin bir listesini ve kaldırılan windows bileşenleri ve uygulamalarının bir listesini yapsaydınız çok daha faydalı olurdu, kurmayı düşünenler ona göre hareket ederlerdi.
sorularınızın hepsi ne evet
aktivasyon dokunmadım, - illegal bir yazılım içermez.
Windows kurulumda soru sormadan otomatik ilerler..
nereye kulum yapacağını sorar
linkte winreducer scripte paylaştım.
kaldırılanlar.
sata driverlar - amd ve intel hariç
tarayıcı
yazıcı
diller
ethernet
wifi
winsxs - lite
store uygulamaları
edge brovser
Antivirus aktif - güvenlikte çıkarma yapılmadı .
hyperv
store duruyor ilk açılışta update isteyecek, güncelle tıklayıp, sabırla güncellemesini bekleyiniz.
netframe3.5 aktif
direct play aktif.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MDK -- 1 Haziran 2025; 19:38:17 >
-
google link ekledim
google drive
Windows Lite - Google Drivehttps://drive.google.com/drive/folders/1OJ-d2PhiBEtDLSoXPDY8NRkK3MfLJWEA?usp=sharing
Benzer içerikler
- windows 10 ltsc iso
- internet güvenlik ayarlarınız bir veya daha fazla dosyanın açılmasını engelledi
- sağlam lisans güvenilir mi
- antimalware service executable nedir
- bios modu eski ne demek
- nvidia 576.40
- jnlp dosyası açılmıyor
- klavyede olmayan semboller
- bilgisayar açılmıyor
- ses yükseltme programı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X