Şimdi Ara

klozet kadar iğrenç kullanışsız bir şey yok(ciddi konu) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
233
Cevap
4
Favori
32.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
160 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Tensegrity

Beşincisinde taharet bilmedigin anlaşılıyor makat temizliğinde sol elin küçük parmağı ile yüzük parmağını kullanacaksın makatı avuçlaman gerekmiyor. Diyer üç parmağın temiz kalkacak ki kemer tokanı vura bilesin

Birader bu nedir ya ?

O bolge ile tek temaa tuvalet kagidinin olmali. Ne parmagi sacmalamayin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • umumi yerlere alaturka zorunluluğu gelmesi lazım bence cidden berbat durumda oluyor tuvaletler
  • Kesinlikle katılıyorum bir insan klozette nasıl kakasını yapar anlayamıyorum yoksa ben mi zorlanıyorum bilmiyorum. Tek gerçek alaturkanın daha rahat olduğudur. Alaturkanın yorucu olduğunu söyleyenler 1 saat klozete oturup o pis kokuyu çeke çeke bir hal oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu sahibinin açtığı konunun altına imzamı atarım.Kesinlikle ve kesinlikle bize medeniyet ve modernlik diye sundukları şey pislikten başka birşey değil.Yaşlı ve hastalar için kullanılması faydalı ama toplumun epey bir kesimin benimsemediği birşeyi neden herkesin kullanması gerekmiş gibi insanlara dayatıyorsunuz.Hastanelerde,otellerde,otogarlarda,avm'lerde,hava alanlarında vs insanların toplu kullandığı yerlerde isteyene de istemeyene de bu tuvaleti zorla dayatıyorlar.Ulan vicdansızlar madem yeni tipi tersih edenler olduğu için bu tuvaleti koyuyorsunuz eski tip tuvalette alışanlar için en azından bir tane de eski tip tuvalet koyun yanına.İnanın tatil dönüşünde evime döndüğümde eski tip tuvaletimin ne büyük bir nimet olduğunu anlıyorum.Adamlar da işini biliyor tabi koy yeni tip tuvaleti ondan sonra ne paspas çek ne temizlik yap.Ondan sonra millet b..kuyla nasıl debeleniyorsa debelensin.Konu içinde birisi de çıkıp demiş ki ''kendi bokunu elinle yıkıyorsun da klozete pis diyorsun''demiş.Zaten sorun kendi bokuna elimizi vurmak değil başkasının bokuyla işeğiyle haşir neşir olmak.Girdiğin tuvalet senden önceki adam yanlışlıkla kenarına işemiş mi başka birşey mi yapmış belli değil.Gelip üstüne oturuyorsun.Burda hiç boşuna itiraz etmesinler yeni tip tuvaletin olduğu yerlerde bir tane eski tip varsa herkes eski tuvalete giriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

quote:

Orijinalden alıntı: Tensegrity

Beşincisinde taharet bilmedigin anlaşılıyor makat temizliğinde sol elin küçük parmağı ile yüzük parmağını kullanacaksın makatı avuçlaman gerekmiyor. Diyer üç parmağın temiz kalkacak ki kemer tokanı vura bilesin

Birader bu nedir ya ?

O bolge ile tek temaa tuvalet kagidinin olmali. Ne parmagi sacmalamayin.

İslamın beş şartından biri namaz kılmak, namazın dışında ki farzlardan biri necasetten taharet müslüman olan her kişinin bilmesi gereken şeylerdir.

• Askere gidince hepsi geçer düzelirsin :)
  • Aynen ayni seyleri dusunmusumdur..

Ev tutarken ilk onceligim normal tuvaletin olmasidir..

Ege taraflarinda cok yayginlasmis bu illet..

izmirde zor bulmustum normal tuvaletli ev...

• O değilde acaba bu pislik icat tüm dünyaya nasıl yayıldı salgın gibi zamanında. Ona bakmak lazım.

• Tanrı klozeti kullanın, mıçın diye yarattı.

• En güzeli alaturka bilader püfür püfür koy ver gitsin.

Edit:Evde ki tuvalet klozet ben terasta ki alaturkaya çıkıyorum.

• bu nasıl konu yaaa

avrupada taharet musluğu yok napcaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: _bluescream_

bu nasıl konu yaaa

Klozetten kalkıp küvete veya duş teknesine geçip kağıdı ıslatarak işini orada gör. Yıkamaya kalkarsan da olur eğer evde başkası yoksa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 20 Şubat 2018; 11:21:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

quote:

Orijinalden alıntı: _bluescream_

bu nasıl konu yaaa

Klozetten kalkıp küvete veya duş teknesine geçip kağıdı ıslatarak işini orada gör. Yıkamaya kalkarsan da olur eğer evde başkası yoksa.

peçeteleri ilk önce ıslatıp sonra oturuyordum

• Elimin kenarıyla darbeliyorum

• Suprémacy kullanıcısına yanıt
    Oturma yerini temizlemek için mendil harca, cup sesi çıkmasın diye mendil at hem de tıkanma tehlikesi oluşsun. Bayağı gereksiz mendil harcatıyor.

Maşrapaya su doldururken ses çıkıyorsa maşrapayı musluğa yaklaştırın. O zaman ses çıkmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratch -- 20 Şubat 2018; 11:30:18 >
  • Konu sahibinin yazdıklarına katılıyorum. Ayrıca bazı yeni yapılan evlerde alaturka tuvalet olmaması kötü oluyor.

• Alaturka ayrı, klozet ayrı..

1)Klozetteki sıkıntı aşağıdaki suyun popoya sıçraması,

2)Biraz büyük veya fazla yapınca sifonun yeterli gelmemesi (iyiki kova var, bir kova su döküyorum)

3)O minik musluğun arada(kazayla) size girmesi

Evdekiler o kadar sorun değil ama dışarıdaysam kağıt mendil sererek sorunu çözüyorum. Suç sıçraması burada daha sorun büyük sorun (bir iki kağıt mendilde içine atıyorum) hah işte sifon yeterli gelmezse vay halinize!!)

(alaturka dizleri zorluyor onun haricinde en güzeli de işte, fiziksel olarak yorucu)

• Özellikle umumi tuvaletlerde başkasının dötünün değdiği ve dışkısının sıçradığı yere yapmayı mideniz nasıl kaldırıyor? İğrenç birşey gerçekten. En iyisi temassız ödeme gibi temassız bırakma. Yani alaturka. Herkes kendi dötünden sorumlu.

Alaturka WC forever.

• hocam konu ile ilgli gelişme var mıdır?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.