< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
![]() |
Klimanın Hortumundan Hiç Su Akmamasının Nedenleri ve Çözümleri
Bir klimadan hiç su akmaması, çeşitli faktörlerden kaynaklanabilir. Bu sorunla karşılaşıyorsan, aşağıdaki nedenleri ve çözümleri gözden geçirmelisin:
Yukarıdaki adımları takip ederek klimanın hortumundan neden su akmadığını belirleyebilir ve sorunu çözebilirsin. Sorunu kendin çözemiyorsan, bir HVAC teknisyeninden profesyonel yardım alman önerilir.
|
_____________________________ |
Hocam aynı sorun bende var evde iki klima bir klima su tahliyesi yaparken yeni taktığım samsung hiç su tahliyesi olmuyor sıfır sızdırma vs de yok. Normal dedi takan kişiler ama diğer odadaki neden atarken samsung atmıyor anlamadım. Dediğiniz yöntem için bir resim var mı tam olarak nereye suyu döküp test edeyim? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Merhaba öncelikle ilginiz için teşekkürler ben dediğiniz şekilde evaporatör üzerine yaklaşık 1 litre su döktüm ama dış tahliye hortumundan su gelmedi acaba az mı döktüm < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Merhabalar, hayır özellikle dikkat ettim ön üniteden tek bir damla su gelmedi. Ama suyun borudan gitmesine benzer lıkırtı sesi geliyor bu su nereye gidiyor anlamış değilim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Evet tahliye hortumu balkona çıkıyor ve açıkta acaba yatay olarak eğim iyi değilse su borularda birikebilir mi yada en kötü ihtimalle drenaj piposu çıkmış ve suyu duvara verebilir mi benim klima boruları hazır mütahit işi binada bakır borular duvar içine gömülüydü tahliye hortumuda aynı şekilde < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Teşekkürler iyi forumlar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Üflemeyi dene hocam,üflediğinde iç ün ses gelir:) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |