Şimdi Ara

Klima fazla su akıtıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar klimanın dış cehpesinin bağlı olduğu borudan neredeyse her saniye 2 damla su akıyor, ucuna koyduğum şişe hemen doluyor, önemli bir sorun değil ancak bu kadar sık su döken klima ilk defa görüyorum, sebebi nedir? Servis daha yeni bakım için geldi ve klima sorunsuz çalışıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: chuck_bartowski

Merhaba arkadaşlar klimanın dış cehpesinin bağlı olduğu borudan neredeyse her saniye 2 damla su akıyor, ucuna koyduğum şişe hemen doluyor, önemli bir sorun değil ancak bu kadar sık su döken klima ilk defa görüyorum, sebebi nedir? Servis daha yeni bakım için geldi ve klima sorunsuz çalışıyor.

Klima kaçlık markası ne ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LG BEKO hocam, birkaç yıllık klima. Klimanın altındaki bazı yazılar silinmiş o yüzden modelini bilmiyorum. Benim değil çünkü kiradayım. Soğutması filan mükemmel, bakım için geldiler bayağıdır kullanılmamış bu klima. Bakımdan sonra sürekli çalıştırdım, sürekli çalışmasından 2 gün sonra borudan bayağı su akmaya başladı. 2 saatte 1.5 litre şişeyi sonuna kadar dolduruyor. Klima kumandasının arkasında 6711A90023E yazıyor bilmiyorum modeli bu olabilirmi.

• quote:

LG BEKO hocam, birkaç yıllık klima. Klimanın altındaki bazı yazılar silinmiş o yüzden modelini bilmiyorum. Benim değil çünkü kiradayım. Soğutması filan mükemmel, bakım için geldiler bayağıdır kullanılmamış bu klima. Bakımdan sonra sürekli çalıştırdım, sürekli çalışmasından 2 gün sonra borudan bayağı su akmaya başladı. 2 saatte 1.5 litre şişeyi sonuna kadar dolduruyor. Klima kumandasının arkasında 6711A90023E yazıyor bilmiyorum modeli bu olabilirmi.

Çok normal hocam demekki nemli bir yerde yaşıyorsunuz ki bu kadar nem almış

• Bütün klimalardan su akar suyun miktarı klimanın kapasitesi ve ortamın nem oranına göre değişir. Klima ne kadar büyükse ve ortam ne kadar nemli ise su miktarı ona göre artar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bps

Bütün klimalardan su akar suyun miktarı klimanın kapasitesi ve ortamın nem oranına göre değişir. Klima ne kadar büyükse ve ortam ne kadar nemli ise su miktarı ona göre artar.

Aynı şekilde katılıyorum size ama bende aynısı yazmıştım ?

• Haklısınız. Ben cevabı soru soran arkadaşa yazmıştım yanlışlıkla sizi eklemişim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    klima su damlatıyor
    15 yıl önce açıldı
    Klima Neden Su Püskürtür?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bps

Haklısınız. Ben cevabı soru soran arkadaşa yazmıştım yanlışlıkla sizi eklemişim.

Sağlık olsun hocam olur öyle hatalar

• Teşekkürler arkadaşlar ama gerçekten su rahatsız edici şekilde akıyor. Bugun farketmedim dış ünitedeki şişe doluna içten akmayı başladı iki dakikada bayağı su aktı dükkana. Klimanın bulunduğu yer gerçekten nemli ve sıcak oluyor, pasaj olduğu için diğer klimaların üniteleride çok yakın. Buna büyük şişe koymaktan başka çare yokmu ?

• quote:

Teşekkürler arkadaşlar ama gerçekten su rahatsız edici şekilde akıyor. Bugun farketmedim dış ünitedeki şişe doluna içten akmayı başladı iki dakikada bayağı su aktı dükkana. Klimanın bulunduğu yer gerçekten nemli ve sıcak oluyor, pasaj olduğu için diğer klimaların üniteleride çok yakın. Buna büyük şişe koymaktan başka çare yokmu ?

Hocam aslında klima borusu kesinlikle siseye konmaz vakum etkisi yaratıp şişedeki bütün suyu içeri boşaltır boşa bırakın ki hocam rahat rahat aksın hem sizin için daha iyi o kadar su akması

• Hocam pasajdayım burda 50 dükkan var ve yaya yolu gibi çok işlek açıkta bırakmam imkansız o yüzden, biraz su damlarsa çamur olur her taraf yerler kayar

• quote:

Hocam pasajdayım burda 50 dükkan var ve yaya yolu gibi çok işlek açıkta bırakmam imkansız o yüzden, biraz su damlarsa çamur olur her taraf yerler kayar

Ooo hocam pasaj sa aman diyeyim yapmayın valla uçar insanlar ıslak yerde o zaman yapacak bir şey yok klima da büyük olunca akıttığı suda fazla olucaktır mesela hocam kapıyı açık tutuyorsanız olabildiğince kapatmaya çalışın veya klimanın derecesini yükseltin mesela 16 yerine 26 yapın klima arada durma süresi artacağından akıttığı su da azalacaktır muhtemelen

• Pasaj bide yerlerde taş, biraz ıslanınca buz pisti gibi olur valla. 5 litrelik kap yada direk vileda kutusu koymak en mantıklısı galiba, bu su temiz diyolar, en azından yer temizlemede kullanırım. Teşekkür ederim yardım için.

• quote:

Pasaj bide yerlerde taş, biraz ıslanınca buz pisti gibi olur valla. 5 litrelik kap yada direk vileda kutusu koymak en mantıklısı galiba, bu su temiz diyolar, en azından yer temizlemede kullanırım. Teşekkür ederim yardım için.

Temizdir hocam içiniz rahat olsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.