Bizde kullandılar kutudan çıkan boruyu size bırakıyorlar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Klima Tavsiyeleri [ANA KONU] (3153. sayfa)

-
-
Sizin 24.000btu dışında seçeneğiniz yok gibi. Aşağısı pek kurtarmaz hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Hocam bende senin gibi düşünüp 12 lik aldım. Salon 25 ara hol çocuk odası mutfak ve yatak odası kapıları açık eco modda ev gayet iyi. Tabi ev 82m2. Sen 18 lik alırsan çok daha rahat edersin.
Eco modda ev bayağı serin oluyorsa çok güzel 18000 lik alsam bu sefer o klimanın çalıştığı oda çok soğuk olacak ve sürekli çalışacağı için enerji fazla yapacaktır diye halen düşünüyorum 12000 btu bile o odayı soğuk ediyordur sanıyorum?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m5reis -- 21 Haziran 2025; 15:40:15 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hangi marka hangi model klimalar şuan iyi arkadaşlar ?
12000 btu ve 18000 btu
-
Merhabalar dün ve önceki gün yeni takılan klima ile ilgili sorunumu yazmıştım .
Az önce yetkili servis geldi.
Montaj yapan 2 tane arkadaş işleri bittikten sonra , şimdi gelen teknisyenin demesine göre GAZ YOLUNU açmayı unutmuşlar.
30 saniye bile sürmedi yaptığı işlem. Saatlerce başında bekleyip zerre kadar soğutmayan klima 10 dakika içinde evi buzdolabı gibi yaptı
Dün sabah en son ayarda karşısında 1 saat çıplak oturduğum klimanın önünde şimdi 5 dakika duramıyorum.
kaç saat kullanmıştınız bu şekilde ? Gaz olmadan çalıştırmak kompresöre ciddi zarar verir normalde. Diğer taraftan gaz olmayınca basınç sensörünün, boşta çalışınca da ısınmadan dolayı ısı sensörürün algılayıp kompresörü kapatmış olması lazım.
Dış üniteyi takipte olun. ses - titreme vs problem olursa anlatırsınız merkeze durumu. Parası cebinden çıkınca en azından sizden sonrakilere bunlar kullanınca açılır yalanını sıkmaya çekinir servis bozuntusu.
-
Toplamda 6-7 saat kadar çalıştı hata verip kapandığı süreler falan hariç.
6 saati kurtarmıştır heralde. Fazla teknik bilgi, buradaki ustalara sormak lazım.
Sistemde gaz olduğu zaman hem kompresör üzerindeki ısıyı taşıyor hem de sistemde bulunan gazda çözülmüş yağı döndürerek sürekli yağlama görevi görüyor. Gaz olmadan çalışınca fabrikadaki yağlanma ne kadar süreliğine kurtarır , fazla ısınma ile dibe çökmüş yağın yapısını bozup zarar vermiş midir bilemiyorum. @klima5505 help!
-
O zaman bende öğrenirim sizlerden detaylı olarak.
Çok teşekkür ediyorum saoğlun
Bu arada 5 bin lira gibi bir rakama +4 yıl garanti teklif edildi .
Tercih edilirmi sizce
Gaz vanası açılmayınca gaz dış ünite içinde bekliyor zaten. Bir şey olmaz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
%80 tasarruf modu ne adar etkili.? Yada 26-27 ayarlamak ile %80 arasinda tasarruf farki varmi.?
Merhabalar. Faydalı oldu ise ne mutlu 😊
Takibiniz için teşekkür ederim,sizler de sağ olun,
Saygılarımla...
Merhaba hocam.
12000 Btu bir cihaz yeterli olacaktır.
Max. bütçeniz nedir?
FG Europe bünyesindeki bayilerden alırsanız servis hizmetleri vs. daha sağlıklı gerçekleşir.
VRF sistemler hariç Midea klimaların resmi ithalatçısı bu firma şu anlık.
Cihazdan ise memnun kalacağınızı düşünmekteyim. Özellik ve performansları modele göre değişse de genel hatlarıyla tüm seçenekleri memnun edecek potansiyele sahiptir.
Saygılarımla...
Merhaba. Soldaki gibi kablo kanalı uygun ise 25x16 kablo kanalı olarak alabilirsiniz.
Ama kablo dümdüz terazide gitmiyor,bu kanalın da yamuk gitmesine sebep olabilir.
Bu nedenle 40x25 kanal da uygun olabilir.
Bunlar 2 metrelik boylar halinde satılır. Göz kararı ikisini de elektrikçide görüp karar vermenizi tavsiye ederim.
Saygılarımla...
Rica ederim,
Saygılarımla...
Hocam teşekkürler. Ben duvardaki delik için sormuştum. Böyle delik kapanacak şekilde nasıl bir çözüm bulabiliriz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba.
Klimanız hayırlı olsun. İncelemeniz için teşekkür ederim.
Memnun kalmanızı temenni ediyorum.
Vakumun atlanmaması en iyi detay diyorum,kritik öneme sahip.
Saygılarımla...
montaja gelen arkadaşlar daha kuruluma başlamadan söyledim. Kendisi cihaızn büyük ve uzun süre olmasına gerek yok demesine rağmen 20-30 dk arası vakum yaptırdım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X