Şimdi Ara

Klima Tavsiyeleri [ANA KONU] (2978. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
64.876
Cevap
962
Favori
4.897.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
99 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 29762977297829792980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şu görüntüde tam ortaya takmak yerine ben olsam hortumun çıkış noktasına daha yakın taktırıp o boruyu olabildiğince az görünür yapardım

• Hepsiburada üzerinden TCL marka TCL Elite TAC-12CHSD/XA51I A++ 12000 BTU Inverter klima aldım. 3 günde klima elime ulaştı.

Servis talebi direk oluşturdum talebi oluşturduğum gün servis için arandım söyledikleri günde 10.günde servis geldi ücretsiz güzel bir kurulum yaptı. Öncesi elektrik hattını çektirmiştim. Ayak kablo vb. işlemleri de kendileri getirip kurdular. 2 haftadır kullanıyorum soğutmasından ve cihazdan gayet memnunum. Özellikle wifi ile uzaktan kontrol çok iyi oluyor. Hem iç hem de dış ünite gayet sessiz çalışıyor. İlerleyen dönemlerde fikirlerimi tekrar güncellerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sdk.JK -- 23 Temmuz 2024; 10:31:40 >
  • Sdk.JK S kullanıcısına yanıt

oda kaç m2? diğer odaları da soğutuyor musunuz?

• okirgil O kullanıcısına yanıt

Odalar 25-30 m2 vardır. Salon + koridor + yatak odası soğuyor. Ev 3+1 salonda kapı yok diğer odaların kapısını kapatıp yatak odasını sadece açık bırakıyoruz. Gece klimayı açık bırakıyoruz salonda çalışıyor yatak odası gayet iyi oluyor terlemeden rahat uyuyoruz.

• Arkadaşlar şu konuda bir yorum alabilirsem çok iyi olacak? Sıkıntılı bir konu malum, tecrübeli kişiler bir yönlendirme yapabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • s 2000 kullanıcısına yanıt

Evin sıcağını kırıyor. Ama bir serinlik sağlaması çok güç, havanın direkt koridora vuruyor olması lazım ki bende öyle olmadığından bununla yetiniyorum. Ama yine olsa yine 18’lik alırdım.

• 18000 lik klima bakıyorum. Artık en önemli kıstas biran önce gelip kurmaları. Arçelik 20 25 gün diyor montaj için. 2 3 gün içinde kurulum yapan firma var mı bildiğiniz ? Onlardan satın alalım. Gerçekten artık sıcaktan uyuyamıyoruz.

• klima5505 kullanıcısına yanıt
    Ah hocam ne güzel anlattın da bunu yapacak servis elemanı ülkemiz sınırları içinde bir elin parmağını geçemez. Hatta daha azdır 😀.

%90'ı soğutma ve ısıtma sistemlerinin çalışma prensibi hakkında hiçbir teorik bilgiye sahip değil. Kömür sobası gibi düşüneni bile gördüm.

Bizler tüketici olarak bilinçlendikçe bu işlere bir düzen, standart gelebilir. Yasal olarak da servisleri kendini het şekilde kanun dışına atıyor.

Yorumlarınız sayesinde bir kaç yılda bayağı ilerleme kaydettim. 😀 Hatta yaşım genç olsa meslek lisesinin ilgili bölümüne gidip teorik eğitim alacağım.

Var olun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Beko klima alim bari dedim servise sordum ne zaman kurarsın alırsam diye 10 günden önce olmaz dediler ama 3 bin verirsen yarın gelir kurarız dedi))

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gkn89 kullanıcısına yanıt

airfel boşmuş demişlerdi biri. bir bulundupun yerdeki servisi ara sor istersen. gerekirse internetten alırsın.

• Eagle.BJK kullanıcısına yanıt

31 m2 odada en uca taktığında diğer ucu soğutabilirmisin peki ?

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt

Çok bilgim olan konular değil ama bi farkı olacağını sanmıyorum. İç sıcaklığa göre çalışacak her türlü.

• Gkn89 kullanıcısına yanıt

webden markaların servislerini ara sor.

Ben silivri'de baymak servisinden randevu almıştım.Sabah 9da gelmesi gereken adamlar 13:00-14:00 gibi geldiler.

Sorunlu bir müşteri vardı oraya gitmek zorunda kaldık demişlerdi. Muhtemelen araya adam aldılar. Yani istenirse

araya sıkıştırıyorlar.

• Klimalar o kadar pahalandı ki evdeki bozulmasın diye sadece yatarken açıyorum, günün diğer saatlerinde pervane :)

• daikinde işleyiş nasıl oluyor? kayıt oldum. bir servise atadı. orası 15 ağustos diyor nolcak?

• okirgil O kullanıcısına yanıt

bakınız birkaç mesaj öncesine, 3000 TL bayılıp hemen taktırtacaksınız Klima Tavsiyeleri [ANA KONU] 

Odanın bir tarafı istanilen sıcakta olup diğer tarafı 2.5 C farklı olacak

iç sıcaklıkta farklılık oluyor her türlü

• realgs kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim 2.5 luktan aldım. Diğer tesisat zaten binada varmış. bakalım klimayı aldık bugün servis için gelecekler

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt

Bakalım nasıl yapıcaz. Ben öyle çok ortalama taraftarı değilim görüntü çok kötü oluyor. Direk arka duvara verilebiliyosa başka tabi.

yer uygun olmayınca böyle oluyor .

Yeriniz uygunsa zaten arka taraftan verilir

• 
Sayfa: önceki 29762977297829792980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.