Şimdi Ara

Klima Tavsiyeleri [ANA KONU] (2980. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: arda02 , pavel68 Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
64.927
Cevap
962
Favori
4.899.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
99 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 29782979298029812982
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    LG 12.000 btu olanını kullanıyorum. Memnunum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bulutali B kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen eksik yazılmış faturaya. Eski üretim cihazın stokta kaldığını sanmıyorum. Bu arada klimaniz hayırlı olsun. Hangi sehirdeydiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi motomurat -- 23 Temmuz 2024; 18:37:53 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • motomurat kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam. Benim üründe dış ünite 1 kg daha ağır. Ve üfleme hava debisi metreküp dakika diğerinde 4.3 iken benim model kodlu cihazda 4.2 imiş. Başka fark bulamadım bütün verileri ve kataloğu inceledim. 0.1 metreküplük farkın çok fark yaratacağını sanmıyorum bakalım

• Arkadaşlar legendera aldığım için 50.900 e aldığım Mitsubishi Electric Krigamine Zen 12.000 btu siyah klimayı iade edeceğim. İade ettiğim anda fiyatı 58.900 olacak çünkü kampanya stoklarının bittiğini bir daha bu fiyatların mümkün olmadığını ve ağustos ayında yüksek ihtimal kampanyasız fiyatlara %10 zam geleceği söylendi. İzmir de yaşıyorum eğer düşünen olursa iade etmeyeyim bizden birileri faydalansın

• investing kullanıcısına yanıt
    Kaira almamış olsam bu airfelleri alırdım 2 tane 12, 2 tanede 9 luk.

93k ya geliyor. Servisler aynı ürünlere 102k diyar veriyor.

Teslimat süresi nedir acaba? Kairaları iptal edip bunları mı alsam?

• Bulutali B kullanıcısına yanıt
    Hocam dediğiniz gibi bir önceki nesil 35 yeni nesil 34 kg . Ayrıca soğutucu akışkan önceki nesilde 1 kg, yeni nesilde 0.85kg. Fakat dediğim gibi size gelecek urun de vg2 muhtemelen faturaya yanlis yazıld. İsterseniz bi teyid edin bayiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi motomurat -- 23 Temmuz 2024; 19:23:35 >
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt

Hortumda eğim gözükmüyor su akma sorunu var mı?

• İç ünitenin sesi nasıl? Başka forumda sesten dolayı şikayet ve iade okudum. Fairy 18k BTU alacağım. Sizin cihazdaki ses yorumunuz nedir?

• Rota A+++ 12000 BTU Inverter Duvar Tipi Klima nasıl acaba tavsıye edılır mı ?

24 -25 bin tl fiyatı

• motomurat kullanıcısına yanıt
    Vg2 olmasa da ben kabulum hocam. Bir daha bu fiyata taksitli almam mümkün olmaz diye düşünüyorum

• bcan402 kullanıcısına yanıt

LG Beko Arçelik aynı ürünler ben fabrikasında çalışırken 15 sene önce ozaman inverter olmayan modeller de vardı LG inverter e toshiba komprasör konulduğunu gördüm şuan durum nedir bilmiyorum

adem hoca flora dan bir kaç devreye girmeme şikayetini duyduğunu söylemişti

Ben 14 hazranda arçelik 09335 i bayi den aldım 2 temmuz da takıldı

bütçem fazla olsaydı herkes için kabul görmüş mitsubishi legendra alırdım ama şuan bir keşkem yok çünkü makina görevini fazlasıyla yapıyor 18m2 odayı dışarsı 38 derece iken 24 de buz gibi yapıyor bütün kapıları açınca diğer odalar üşütmese de terletmiyor

Herkes için olmasa da bizim için çok sağlıklı bir ortam olmuyor

bizim sabit 27 ful çalışıyor gece 28 e alıyorum çocuklar rahat rahat uyuyor

7-8 yıl sonra aynı performansla çalışırsa ozman iyiki fazla para vermemişim derim malum arçelik Beko ya çok önyargı var kurulumda yapılan hatalar da bunda çok etkili sizde hangisi alırsanız alın vakum işinin peşinde olun

ben söylemesem yapılmayacaktı

LG Arçelik beko sadece kasa değişik marka yazıları hangisi hoşunuza gidiyorsa onu alın 12 binlik size fazlası ile yeter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba

Dün hepsiburada da indirim varken 25 bin tl ye bu klimayı aldım.

Bugün montaj için aradığımda ist beykoz şubesine yönlendirdiler.

Şube 25-30 gün sonra ancak montaj yapabiliriz.

Bekleyen 200 adet montaj var dedi.

iade etsem daha hızlı montaj yapacak marka bulabilir miyim acaba fikri olan var mı ?

Klima Tavsiyeleri [ANA KONU]
    Klima Tavsiyeleri [ANA KONU]www.hepsiburada.com
    Airfel LTXM35N A++ Enerji 12000 BTU R32 Gaz Inverter Klima Fiyatı
    https://app.hb.biz/OCF3flqGpoFy
  • mrat_ylmaz M kullanıcısına yanıt
    Tamamen şans işi hocam. Çıldırmamak elde değil. Bende böyle bi durumda iade ederim herhalde. 1 ay bekliceksem kışı bekler bi umut daha ucuza alırım. A101 de 24500. Servisi 26500 e satıyor 2 günde montaj diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eagle.BJK -- 23 Temmuz 2024; 22:36:53 >
  • killforyou1981 kullanıcısına yanıt

teşekkürler. lg'de karar kılacağım sanırım.

• Tabi ki hocam, lütfen dikkat edin

• bcan402 kullanıcısına yanıt

LG'de garanti 2 yıl. Bundan dolayı vazgeçtim

• The BlackMamba 24 kullanıcısına yanıt
    Verdiğiniz linkteki adres satırına baktığınızda Şok mağazası ile alakası olmadığını ve dolandırıcılık amacıyla kurulmuş sahte bir site olduğunu anında anlamanız lazım.

Hem web adres satırı fake , hem fiyatları komik , hem de çoğu link tıkladığınızda açılmıyor.

Bu kadar net anormallikler sonrasında bize sormanıza bile gerek olmamalı aslında…

• berk70 kullanıcısına yanıt

Eğim var fotoda belli olmuyor akıtma falan yok

Ben bakır kabloya takıldım dış ünite bağlantıda sorun var mı diye

Bakır kablonun kalın olanında ıslanma var sadece

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt

Kalın olanı dönüş hattı o nedenle soğuk olabiliyor ancak yalıtımlı olması lazım o hattın erken bitmiş yalıtımı

Eğer buzlanma gibi çok olursa sıkıntı demektir ama sadece yalıtım erken bittiğinden de olabilir normaldir

ünite yeni duruyor gazı eksik değildir diye düşünüyorum. boruda bir ezilme var mı iç ünitede buzlanma vb var mı Hava filtresi temiz mi iç ünitenin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berk70 -- 24 Temmuz 2024; 0:55:40 >
  • Ronades R kullanıcısına yanıt
    Dostum hem sensira 14000 BTU hem de dayrelax infini 12 lik cihaza sahibim zorlu koşullarda arada ciddi fark var , şöyle ki sensira yük altında yani aşırı sıcaklarda veya soğuklarda kesinlike daha performanslı ve konforlu, dayrelax mesela ne yaparsan yap hava debisi düşük kalıyor ve dış ünite yani motor yük altında sensiraya göre gurultulu çalışıyor. Extreme save ile aynı model hattai daha iyi bile olabilir ama sensiraya göre extreme save nin iki büyük eksik yani var bunlar
    1- iç ünite hava debisi düşük
    2- dış ünite daha sesli çalışıyor

Edit : İkisi arasinda kalsam sensirayi seçerdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quatrros -- 24 Temmuz 2024; 1:2:5 >
  • 
Sayfa: önceki 29782979298029812982
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.