Şimdi Ara

Klima Tavsiyeleri [ANA KONU] (2977. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
64.875
Cevap
962
Favori
4.896.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
99 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
42. Sırada  bugün en iyi #14
Sayfa: önceki 29752976297729782979
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam paylaştığınız görselde panasonic özellik olarak hepsinden önde. Fiyat olarakta uygun eyv. Şimdi burda devreye sürekliliği,parça ve garanti servis ağı vs etkenlerde devreye giriyo. Uzun ömürlülük açısından 100 yıllık klima firması daikin mitsubishi gibi kendini bu sektörde kanıtlamış markalar var. Klima alırken bu etkenleri göz önünde bulundurmalımıyız yoksa özellik olarak önde olan cihazımı tercih etmeliyiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir Rind kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Aynı düşünceyle baymak ve airfel arasında kaldım. Memnun kaldınız mı acaba, diğer odalara faydası oluyor mu?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • panasonic etherea @Papirus sormuş zaten stoklarda yokmuş o nedenle tercih edilemiyor maalesef ancak gerçekten güzel cihaz

• Cuma günü arçelik sitesinden sipariş vermiştim teslimat süresi 1-2 gün yazıyordu. Mesaj gelmişti sipariş verirken siparişiniz şu bayi tarafından temin edilecektir diye bugün o bayiye sordum 15 günü bulur dediler 2 gün daha bekleyip sioarişi iptal edececeğim .

Daikin sensira 18000 byu klima nasıldır 50 bin civarı fiyatı var

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • drmelihx D kullanıcısına yanıt

Servis geldi sadece gaz basıncına baktı, soğutma konusunda sıkıntı olmadığını iddia etti. İddia diyorum çünkü klima net bir şekilde soğuk üflemiyor. Üfleme derecesini ölçün diyorum boş boş yüzüme bakıyor. Koku konusunda da benzer şekilde çok yoğun olmadığını iddia ettler. Gerçekten sinir bozucu. Ben her şeye rağmen ücret iadesi talep ettim, bugün haber verdiler ve sadece iç ünite değişikliği yapabiliriz dediler. Kabul etmedim ben de, bundan sonra yasal yollarla halletmeye çalışacaım.

Özetle Arçelik’ten uzak dursun herkes, sıcağın ortasında para verdiğimiz klimayı kullanamadığımız gibi, sorun olduğuna ikna edemedik servisi.

• MaxMillan1729 M kullanıcısına yanıt
    “ Kampanyalı fiyat listesinden satış yapan bayii nerdeyse yok “ demek yanlış bir ifade olmuş.Çünkü sorun bayii de değil Mitsubishi Electric Türkiye’de.

Türkiye genelindeki bayii sayısı yaklaşık 180 ama kampanyada stok sayısı 5 Adet.

Bayii merkezden kampanya fiyatına temin edemediği ürünü size nasıl kampanya fiyatından versin ? En basit örneği benim yaşadığım.

Ben 79.000 TL’ye Legendera modelini aldım ama aldığım gece kampanyayı açıkladı Mistsubishi Electric.Bende ertesi gün aradaki fiyat farkını iade almak için bayiye gittim.Bayii benim yanımda merkezi aradı ve mağduriyetimi anlattı.Genel merkez bayiye “ Sana kampanyadan ürün gönderme garantisi veremem , çünkü talep çok “ dedi.

Şimdi bayii bana jest yapıp ürünün fiyatını kampanya fiyatına yani 64.500 ‘e düşürse ve aradaki fiyat farkını bana verse kendisi küllüm zarar edecek.Çünkü kendisi kampanyalı ürün alamıyor ki genel merkezden.

Sonuç olarak genel merkezin yaptığı çok büyük bir terbiyesizlik bu.Bende ürünü iptal ettim ve paramı geri aldım.Bayilere kusur bulmuyorum, asıl sorun 5 adet gibi bir stokla Türkiye genelinde kampanya yapan Mistsubishi Türkiye’de…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• MadMen kullanıcısına yanıt
    Genele bakarsak ;

Daikin servislerinden şikayetin çok fazla olduğunu okuyoruz.

Mistsubishi Electric’e bakarsak ürünler kaliteli ama o markadanda ürün alıp kötü bir servise denk gelen arkadaşlar var aramızda.O da ayrı bir cümbüş.

Bu yüzden “ Panasonic’in değerleri çok iyi ama……”. dememek lazım.

Bende hiç bilmiyordum ama geçmişini araştırınca Panasonic’in klima konusundaki geçmişini , teknolojisini öğrendikçe hiçte basite indirgenecek bir firma olmadığını anladım.

Servis konusunda haklısınız , yedek parça konusunda haklısınız.Ama çevremde bu konuda bir şikayet duymadım yada bu konu başlığında yada internette bu konuda bir şey okumadım ki.

Son olarak bu görüşler kişiseldir ve sadece beni bağlar.Kimseye de Panasonic kalitesi , yedek parça temini v.s konusunda garanti veremem zaten.

Ama ben stok bulduğum anda gözü kapalı olarak Panasonic Etherea 12.000 Btu modelini alacağım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• kyibe kullanıcısına yanıt

Hocam slm bendede windfree premium plus var 12 gün önce taktırdım maalesef dış ünite çok sesli sanki traktör çalışıyor resmen evi titretiyor 3 defa servis geldi bakalım atölye ye götürüp teste sokacaklar

• Arkadaşlar selamlar

yarın bu aşağıdaki klimayı gidip satın alacağım. Elektrikçi usta konusunda yapmam gereken bir şey var mı. Bakır kablo mu ne lazımmış sanırım anlamadığım için soruyorum. Bakır boru mu kablo mu ne gerekiyor. Ona göre gidip alayım. DEstek olabilir mi bilgili biri

Bir de aşağıdaki klimayı önerir misiniz? 22k ya alıcam 10 taksit

Klima Tavsiyeleri [ANA KONU]
  • Klima Tavsiyeleri [ANA KONU]

18000 klima hava sıcaklığının da etkisi vardır ama 32 derece ev sıcaklığından 27 C ye gelene kadar çok zorlanıyor sanki .

montajda sıkıntı var mı sizce ?

bide kalın boruda damla damla su var

içten dışa çıkan boru hafif aşağıya eğimli . Duvardan çıktıktan sonra yukarı eğimle kompresör e gidiyor

• philanthropist VV P kullanıcısına yanıt

Hocam 22k ya nasıl alabiliyorsunuz. Sormam da mahsur yoksa. Benim de baktığım modellerden biri bu.

Bir de bosch servis klima montajı için kaç güne randevu veriyor genel olarak

• tuarek7 kullanıcısına yanıt

hocam bursa da ikamet ediyorsan destek olabilirim özelden ulaşabilirsin tanıdık bosch yetkjili servis var. Yarın alıcam yarın kurdurucam

• .

• et bence mitsubishı al

• emrecyln kullanıcısına yanıt

mitsubishı 35 lik.

• 19721974 1 kullanıcısına yanıt

sensira en alt kademedir. araç piyasasının tofaşı gibi

• philanthropist VV P kullanıcısına yanıt

Bakır boru klimanın borusudur,eletrik tesisatı ile ilgisi yoktur.

Elektrik kablosu alman lazım 3*2,5'luk alırsın.Biraz daha ekonomik olsun dersen

2*1,5lukta olur. Tabii kaç metre olacağına bağlı.Ben 3*2,5luk kablo aldım.

bir de 16lık sigorta ve sigorta kutusu.

Tabii görsellik için kablo kanalıda alabilirsin.

evin içerisinde böyle bir görüntü yerine ,

daha büyük ebatlı kablo kanalı ile bu hortumu kapatmak gerekir bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realgs -- 23 Temmuz 2024; 9:44:27 >

• Sirkadyen S kullanıcısına yanıt

Panasonic soğutma işinde bir numaralardan birisi ama Türkiye'de değeri bilinmiyor. 20 yıldır aralıksız çalışan Panasonicler var.

• klima5505 kullanıcısına yanıt

Tövbe yarabbim ya daha neler öğrenicez. En iyisi öğrenmemek. Düne kadar bunun bir sorun olarak görmeyen ben artık sorun olarak görüyorum ve yapılan işçiliklerden memnuniyetsizliğim bir kat daha arttı.

Cahillik mutluluktur.

• onur_1903 kullanıcısına yanıt

Kurulumu vakumsuz yapmışlardır ne olacak. Tıkamıştır nem buzlanıp bir yerleri. Arçelik servisleri vakum yapmadan kurulum yapıyor.

• 
Sayfa: önceki 29752976297729782979
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.