Şimdi Ara

Klima Tavsiyeleri [ANA KONU] (2803. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: serkan1216 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 11 Misafir (4 Mobil) - 7 Masaüstü5 Mobil
5 sn
64.990
Cevap
960
Favori
4.905.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
99 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
27. Sırada  bugün en iyi #13
Sayfa: önceki 28012802280328042805
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam bu klima Bim'e geldi mi? Tam olarak tarihi hakkında bilginiz var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • C.McRae kullanıcısına yanıt
    Geçen hafta satın aldım. Kart ile faizsiz 9 takside böldüler. Sorduğum her BİM'de vardı. Mağaza önünde aktüel ürünlerde olmamasına rağmen dün sordum son 1 adet kaldı depoda dedi.
  • Eray-E kullanıcısına yanıt
    form group - mitsubishi klima sistemleri
    | Form MHI
    https://www.form-mhiklima.com/tr-tr/urunler-detail/srk35zs-w-set

Şunu aldım ben artık, yarın gelip kuracaklar 29500 TL'ye geldi dokuza böldük. Electric takisitle daha pahalı oluyor bölmüyorlar falan filan bide tipine ayar oldum novironun daha önce dediğim gibi düşünürseniz bu modeli de listeye ekleyin.

• iyi geceler.akdeniz bölgesinde, kuzey-batı cepheli, arakat ve yalıtımlı, 14m2 odam için kaç btu klima almalıyım?tavsiye edeceğiniz marka ve modelleri öğrenebilirmiyim?(f/p ürünleri olursa iyi olur)

• Arkadaşlar merhaba. Klima almadan önce usül, alacağımız yer ile görüşüp, servisin keşif yapıp sonra bizim sipariş geçmemiz mi yoksa direkt internetten veya mağazadan sipariş geçmek mi?

Bir de Ankara'da Çankaya veya Etimesgut taraflarında önerebileceğiniz f/p marka klima satan mağaza var mıdır?

Teşekkür ediyorum.

• Merhaba. Arçelik 18325 alacaktım ama dış görünüş olarak Altus ALK 1840 modeline benzettim. Bu iki cihaz arasında fark var mı acaba? Arada baya fiyat farkı var.

@klima5505

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karamsar1İ -- 8 Ağustos 2023; 17:55:46 >
  • @klima5505 merhaba

Uzun suredir klima araştırmasi yapıyorum, tabii son donemde fiyatlarda olusan artış seçenekleri degistirmeme neden oldu. Size asagidaki modeller hakkındaki fikrinizi sormak istiyorum;

Sigma Comfort 12INVDHD veya 12INVDHA bu iki model arasinda hangisini onerirsiniz? Fiyat 15.700 TL

Demirdokum Kion 17.000TL

Bosch Climate CL2000U 17.000TL

Bu konuda hızlı karar vermem gerekiyor yardimci olmanizi rica edecegim

• bime gelecek olan dijitsu klima hakkında fikriniz nedir?sürekli reklamı çıkıyor ancak bir yorum inceleme bulamadım

• VFK V kullanıcısına yanıt
    Demirdöküm iyi diyebiliyorum. Tabi seçim sizin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • E C A Ecotech 12 lik klima kullanıp yorum yapabilecek var mı

• İzmirde klima taşıma için karşıyaka civarı güvendiğiniz klimacı var mı ?

• habib_723 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler

Evet bende Demirdokum konusunda ayni fikirdeyim ama Kion modelini duymamıştım daha once bu modelin performansindan emin olamadim

• Airfel LTXM35N 12000 Btu R32 Gaz A++ Enerji Inverter Klima siparişi geçtim. Fiyat: 14339 TL.

Şehir Ankara, ev müstakil tek katlı. Salon için aldım. Salon 25 m² cıvarında. Güney batı cephe. İnşallah memnun kalırım.

Bir sorum olacak, evde eski bir klima var. Bunu önceden söktüreyim mi yoksa servise mi söktüreyim. Servis sökme ücreti ne kadar ister acaba?

• bende iklimsaya gittim Mitsubishi Heavy 29.000 e 15.000 BTU Klima aldım montaj Pazartesi olacak yetişirse pazar günü olur dediler. 850 liraya ek 3 yıl garanti teklif ettiler yaptırsammı acaba?

Ekleme : model numarası mitsubishi heavy srk45zspws

Düzeltme : model numarası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19yusuf05 -- 11 Ağustos 2023; 8:21:10 >
  • 19yusuf05 kullanıcısına yanıt

Bence yaptırın, 850 tl para değil artık.

• Büyük İskender B kullanıcısına yanıt

klimaya 29k verince limit kalmadı olsa verecektim aslında pazartesi montaj esansındada yaptırabilirsiniz dediler ama o zamana limit ayarlamam zor.

• Lg servisi nerdeyse 3 hafta önce geldi klimayı kurdu ve gitti. Fakat ic üniteyi düzgün monte edemedikleri için klima açılırken havalandırma kanalını elimle açmam gereken durumlar oluyor. Böyle olunca wifi özelliğini hic kullanamıyorum çünkü uzaktan çalıştırmak istesen klima içine doğru üfleyebiliyor. Servisi defalarca aradım fakat yoğunluktan gelemediklerini söylüyorlar. Valla usta peşinde koşmaktan usandım

• Merhaba arkadaşlar 25-30 m2lik odama klima almak istiyorum elektrik çok önemli değil iyi soğutması önemli son zamanlarda klima alan arkadaşlar tavsiye verebilir mi

• @klima5505 Hocam selamlar, Windfree premium plus klimam uzun bekleyişin ardından bugün kuruldu. Öncelikle tavsiyen için teşekkür ederim cihaz güzelmiş :)

Yanlız montaj aşamasında bir aksilik oldu bu konuyu danışmak isterim. Ankastre tesisatın oda içinde kalan kısmı klimayı duvara ortalamak için kısa geldiğinden görünüş olarak beni rahatsız edeceğinden kaynak yaptırmak istedim. Samsung servisi 1200 tl ücret istiyince hemen kendi klimacımı çağırıp kaynağı ona yaptırdım. Klimanın boruları bağlayıp motordaki vanayı açınca kaynakta ufak bi çatlak varmış sızmaya başladı. Klimadan boruları söküp çatlak yere tekrar kaynak yaptıktan sonra motordaki gazı komple boşaltıp vakum yaptıktan sonra r32 tüpünden gaz bastı. İlk çalıştırmada klima soğutmadı sonra gaz basmaya devam ettikçe kendine geldi. Öğlenden beri klima çalışıyor herhangi bir soruna rastlamadım. Hatta çok üflememesi için windfree modda kullanıyorum. Bu yapılan işlem sizce doğru mu, herhangi bir problem olur mu?

Ayrıca dış ünitenin videosunu aşağıya ekliyorum, bu ses normal mi? Akıskan sesi mi desem tam tarif edemediğim bir ses var. Yüksek değil motordan birkaç metre uzaklaşınca duyulmuyor bile nerdeyse. Öyle yüksek bir gürültü, tıkırtı falan yok. Bu yapılan işlemden kaynaklanıp kaynaklanmadığını merak ettim.

İç ünite de herhangi bir ses yok, maşallah gayet sessiz.

Ekleme: Ayrıca klima ilk açıldığında bi 4-5 dk motor çalışmıyor sanki serin hava gelmiyor sonrasında hava yavaş soğutmaya başlıyor, bu durum cihazın inverter olmasından mı kaynaklı?

IMG_3819streamable
    IMG_3819
    https://streamable.com/5yi0lr

Kendimce Xiaomi oda termostatı ile hava çıkış derecesini test ettim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih_h -- 13 Ağustos 2023; 11:57:7 >

• Skayn kullanıcısına yanıt
    Kurulumu nasıl yaptirdiniz hocam

• 
Sayfa: önceki 28012802280328042805
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.