Z

Yüzbaşı
06 Ekim 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 107 (Bu ay: 0)
Gönderileri
trendyol.com
LENOVO Thinkbook 15 21a40036tx R7-5700u 16gb 512gb Ssd 15.6" Fdos Fiyatı, Yorumları - Trendyol
https://www.trendyol.com/lenovo/thinkbook-15-21a40036tx-r7-5700u-16gb-512gb-ssd-15-6-fdos-p-436537356?boutiqueId=61&merchantId=514546

trendyol.com
LENOVO Ideapad 3/ryzen 7 5700u/8gb Ram/512 Gb Ssd/15.6"//win11/82ku01yhtx Laptop Gri Fiyatı, Yorumları - Trendyol
https://www.trendyol.com/lenovo/ideapad-3-ryzen-7-5700u-8gb-ram-512-gb-ssd-15-6-win11-82ku01yhtx-laptop-gri-p-356432728?boutiqueId=61&merchantId=275331

Bu iki laptop arasında kaldım arkadaşlar.Özellikler ve fiyatlar aynı sayılır. Kriterlerim İps panel-512 gb ssd-16 gb ram-ışıklı klavye olsa iyi olur (ideapad 3 ün bu modelinde freedos olanını bulamadım )

Ultrabook arayışına girdim.Aradığım özellikler

1-kullanım amacım ofis işleri film müzik vs.

2-Hafif olsun istiyorum

3-14 '' ekran yeterli (daha çok pille kullanılacak)

4-Fiyat performans olsun istiyorum

5-Kronik arıza olmasın (servis -yedek parça ,teknik destek önemli)

Ketçap Mayonez de olsun mu demişssinizdir sanırım :) Kısaca yüksek performans beklentim yok.Uzun süre sorunsuz kullanabilieceğim,Fiyatı nispeten uygun.(İkinci el de bakabilirim) Hafif, şarjı üzmeyen bir laptop önerirseniz sevinirim.

Bu modemi almayı düşünüyorum.Hepsiburada dışında çok satışı yok başka yerlerde.Yeni bir modemmiş.kullanan bilgisi olan var mıdır?
Bu aralar vdsl modem ihtiyacım söz konusu.Letgo tarzı sitelerden almak istiyorum.Ancak kullanılmış bir modem almak yeni kullanıcısına bir tehlike arz eder mi?
Arkadaşlar normal çalışan masaüstü pc sabah açtığımda ekrana görüntü gelmiyordu.bios pilini çıkarıp sıfırladım.anakart jumperını değişitrerek sıfırladım.hala olmuyor.farklı psu taktım olmadı.ramı değiştirdim olmadı.
belirtiler:
1-mouse ışığı var klavye ışığı yok.
2-açılışta dıt sesi yok.
3-dvd rom ide kablosunu çıkarınca dvd rom aktif hale geliyor.takınca çalışmıyor.
Arkadaşlar normal çalışan masaüstü pc sabah açtığımda ekrana görüntü gelmiyordu.bios pilini çıkarıp sıfırladım.anakart jumperını değişitrerek sıfırladım.hala olmuyor.farklı psu taktım olmadı.ramı değiştirdim olmadı.
belirtiler:
1-mouse ışığı var klavye ışığı yok.
2-açılışta dıt sesi yok.
3-dvd rom ide kablosunu çıkarınca dvd rom aktif hale geliyor.takınca çalışmıyor.
Konu silinebilir
Öncelikle evimi tarif edeyim.94 m2 altı boş garaj olan bir ev.evim 1.kat gibi yerden baya yüksekte, yani bodrum toprak içinde değil.bodrum boş olduğundan bütün soğuğu alıyor evimin odalarn da da tabanlar buz gibi birde nemlenme sorunu var.ev kombi 55 lerde olduğu halde yeterince ısınmıyor.(petekler çok sıcak olsada) bodrum için yalıtım düşünüyorum ancak en yararlı ve yakıttan tasarruf etmemi sağlayacak uygulama nedir.ustalardan yardım rica ediyorum.
Poliüretan köpük için ne dersiniz?
Windows 8 posta uygulamasında daha önceden eklediğim hesaplar görünmüyor.(3 hesabım var birisi görünüyor sadece].ayarlar-hesaplar bölümünde de görünmüyor.aynı hesapları yeniden eklemeye çalışınca da daha önce eklediniz uyarısı alıyorum.
çözüm için tavsiyeleriniz nelerdir?
Hakkında
Forum İkinci El İmzası:
2.el alışverişlerim: motherannorthe
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 749
İkinci El Bölümü Mesajları: 41
Konularının görüntülenme sayısı: 15.906 (Bu ay: 641)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 75 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.