Şimdi Ara

Klima Tavsiyeleri [ANA KONU] (2805. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
14 Misafir (5 Mobil) - 9 Masaüstü5 Mobil
5 sn
62.794
Cevap
892
Favori
4.781.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
96 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
6. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 28032804280528062807
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam merhaba dayrelax infini 12000 btu klima aldım, Wi-Fi modülünün içinden çıkmadığı bilgisini aldım, kutu içeriğinde olması gerekiyor mu bilginiz var mı ? Birde daikin servisinde şu an modül bulunmuyormuş temin etmeye çalışıyorlar, süreci hızlandırmak adına kendim temin etmek istiyorum onerebileceginiz bir modül var mı? İnternette araştırıyorum ama pek çeşit yok, çok fazla bilgi de mevcut değil

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • klima5505 kullanıcısına yanıt
    Hocam selamlar, hoşgeldiniz. Yukarda yorumunuzu merak ettiğim bir mesajım bulunuyor, fikrinizi alabilir miyim?

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/156565663

• DayRelax,DayLux gibi markalardan klima almak iyi değil bana göre
    Servis desteği Daikin ama Tasarım İç Makina vs. Daikin değil
    Kumtel Markası zaten Yani Benim Önerim Bu tür markalara pek bulaşmayın elinizdeki parayla daha iyi klimalara yönelin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • klima tavsiyesi
    klima alacagim benim balkonda resimdeki gibi bir baglanti sistemi var. klimayi buraya takarsam illa her odaya baglatmak zorunda miyim. her odaya baglatirsam fiyat cok yuksek cikiyor. ben klimayi bu balkona koyup sadece 2 ya da 3 odaya baglatamaz miyim.

soylenene gore bu borularin ucu asma tavan icinde simdilik gizli duruyor
    hangi klimayi alayim. f/p tavsiyeleriniz nedir. odalar (15,25, 18 metre kare)
    Klima Tavsiyeleri [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi papkide -- 13 Ağustos 2023; 14:4:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

bende iklimsaya gittim Mitsubishi Heavy 29.000 liraya srk45zsp-w(s) 15.000 BTU Klima aldım dün montajı yapıldı vakum yaptırdım yaklaşık 5-10 dk arası yaptırdılar 800 liraya ek 3 yıl garanti yaptırdım. oturma odasındaki klimam vesteldi koku filan almıştım kaliteli bir marka alayım dedim üst modeli olsa 12.000 BTU ondan alacaktım ama yoktu ellerinde bu varmış. bir değerlendirme yaparsanız sevinirim iyi mi ettik kötü mü ettik.

• Neil Patrick Harris kullanıcısına yanıt
    Vardır hocam sor bir kaç şubeye denk gelirsin. Ben daha taktırmadım ama alan komşularım memnun 24 saat kullanıyorlar.

• Arkadaşlar merhaba,

Dublex ev için multi klima alacağım, ev dublex ama kutu gibi diyebilirim, 60’ar mt2 olarak 2 kat mevcut aşağıda salon ve mutfak , üst katta 3 oda mevcut, tüm kapılar 7/24 açılıdırve böyle de kullanılacak, alt katta kapı yok zaten kocaman alçı kemerler mevcut.

Ev istanbulda ve komple güney cephe ve yazları malum fena oluyor. Ortalama 29-30c arasını buluyor öğlen saatlerinde.

Kaliteli bir sistem kurmak istiyorum, bütçe kısmen önemli fakat çok ucuza da kaçmak istemiyorum orta düzey bir sistem öneriniz var

Hatta şu an kampanya falan var ise yaz sonu diye süper olur.

Tşkler

• Hocam bime yeni gelen dijitsu klima hakkında ne dersiniz acaba sadece soğutmada iş görür mü? Aydında yaşıyorum yatak odası için almayı düşünüyordum 12000btu 11500 tl fiyatı var.

• Bu klima hakkında bilgisi olan var mı?
    Konuya 4-5 kez yazdım ama klima0555 adlı arkadas pek uğramadığı için cevap alamadım.

arçelik
    24560 HP Ultra Hijyen Plus Prosmart Inverter Klima | Split Klima | Isıtma Soğutma ve Enerji | Arçelik
    https://www.arcelik.com.tr/split-klima/24560-hp-klima

Bir de bu var.

24 binlik klima için 37.500 tl fiyat istediler.
    Arçelikle Panasonic arasında kaldım.
    Kağıt ustundeki verilerde Arçelik iyi gorunuyor, ama gercekte öyle mi emin değilim.
    Veriler gerçek dışı olabilir.

• Ciom92 kullanıcısına yanıt
    Dijitsu pek bilinen marka değil daha öncede kullanan görmedim garantisini vs. Kim veriyor?

• Öner kullanıcısına yanıt
    Panasonic almanı öneririm

• Arkadaşlar bana LG 9000 yada 12000 btu klima tavsiye edebilirmisiniz aslında 9 Luk yeterli 9m2 oda ama fiyatlar birbirine çok yakın .
    Seer değeri 7 ve üzeri bakıyorum bir çok model var ama hangisi yeni hangisi eski bilemedim .

Merhaba dual cool yada uv modelinde varmı bu sorun bende LG bakıyorum çocuk odasına 9m2 oda 9 Luk yada 12 lik alacağım varmı LG den tavsiye ettiğiniz performansi iyi bir cihaz

Edit dual plus modeli halıya satışta bu durumda uzak durmali sanırım o modelden?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkeyStar -- 14 Ağustos 2023; 12:54:16 >
  • Merhaba arkadaşlar normal konu açtım ama cevap çıkmadı burdan yazıyorum. Ev 4.kat alt kat boş üstte çatı var. Binada yalıtım yok sıva bile yok tuğla. Doğalgaz soba imkanı yok. Taşınma imkanı da yok. Resimdeki yere 24000 btu klima taksam, holü ısıtıp çocuk odası, oturma, yatak odasının da soğuğunu kırar mı?

Klima Tavsiyeleri [ANA KONU]

• 40 m2 salonum için arçelik 18325 ve 20 m2 civarında olan yatak odam için 12325 modelini arçeliğin sitesinden sipariş verdim. Toplam 36.900 tl 9 taksit axess kartımla. Dışarıdaki bayiler burunların kıl aldırmadılar. İndirim yerine vade farkı filan koymaya çalıştırlar.

Bilgisi olanlar için sormak istedim. Konuştuğum bayilerin hepsi bakır boru olarak ısrar ettiler. Alüminyum boru kullanmadıklarını söylediler eskidenmiş...

Lg modellerine bakıyordum tek farkının bu olduğunu düşündüğüm için 3 4 bin lira fazla vermek istemedik. Doğru muyum ?

Vakum konusu konuşulmuş sürekli bayilerin hiç biri bu soruya cevap vermedi. Servis eve geldiğinde bunu nasıl ikna edebilirim ?

Arçelik sitesinden daha önce klima alan arkadaş varsa süreçle ilgili beni aydınlatırsa çok sevinirim. Ne kadar sürede kuruldu vs

• Merhaba 9000 btu bi klima alacağım, nelere dikkat etmek lazım acaba ? 13-14 bin bandında bi tavsiyesi olan var mı ?

• merhaba günümüzde klima için en iyi marka hangisi? alarko carrier çok popülerdi hala öyle mi ?

• Lg PC09SQ Dualcool 9000 btu klima nasıl arkadaşlar tavsiye edermisiniz . 2023 modelmis bu wifili

• Hisense Duvar Tipi 12000 Btu Klima - Wifi R32
    https://www.hepsiburada.com/hisense-duvar-tipi-12000-btu-klima---wifi-r32-p-HBCV000015W094?magaza=TERMOEGE+YAPI&url_src=ios-product-detail

Hisense marka klima nasıldır kullanan var mı? En uygun seçeneklerden biri bu şu an. Kaira almadık 12 bin lirayken şimdi 18 oldu

• merhaba arkadaşlar, lg dual cool plus klima aldım. servis elektrik tesisatı hazır mı dedi. tam anlamadım arkadaş baymak almıştı hiçbişey hazır değilmiş servis gelip yapmış. elektrik tesisatından kastı nedir . akım korumalı 3lü priz uzatsak yeterli olmaz mı. ne önerirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alitaro -- 15 Ağustos 2023; 0:24:50 >
  • 
Sayfa: önceki 28032804280528062807
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.