Şimdi Ara

klima alıcam bursadayım lg beko nasıl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
30.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar ısınmada kullanıcam lg beko nasıl kullananlar yazarsa sevınırım sonucta kullanan bılır dısardan atmak kolay a sınıfı 1200 cıvarı fıyatı acıl cevap beklıyorum bu hafta alıcam donuyoruuum
    not:elektaraluxmu lg mı????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doktorbursa -- 28 Aralık 2006; 3:10:33 >

• dostum aman diyim hele ısınmak için beko ve arçelikten kesinlikle uzak dur biz kullanıyoruz evdeki en yüksek ısı 20-22 dereceyi geçmiyor.5 derecenin altında klima off durumda haberin olsun.ısınmak için başka markalara bakmanı öneririm özellikle ısınma amacı ile klima istiyorsan r22 gazı yerine r410 gazı kullanan modelleri listene ekle -10 derecede dahi performansları düşmüyor.
  • bizim iş yerinde bir odada lg beko var. Bu günlerde baya bir çuvalladı. Verim çok düştü ve dereceyi yükseltince defrosa giriyor. kaloriferde var. kalorifer olmasa tek başına odayı ısıtması pek mümkün gözükmüyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: doktorbursa

arkadaslar ısınmada kullanıcam lg beko nasıl kullananlar yazarsa sevınırım sonucta kullanan bılır dısardan atmak kolay a sınıfı 1200 cıvarı fıyatı acıl cevap beklıyorum bu hafta alıcam donuyoruuum
    not:elektaraluxmu lg mı????

bu sordugunuz markaların hiç biri iyi degil siz bunları sormaktan kasıt bu fiyat aralıgında ürünse

HAİER
    DIAMOND
    ELEKTRA
    SAMSUNG
    gibi iyi yıllar dilerim
  • lg beko vs urunlerın ısıtmadıgını arastırmalarımın sonucunda gormus bulunmaktayım
    gerek hepsıburadacom dakı kullanıcı yorumları gerek forumdakı yorumlar gerekse cevremdekı yorumlar
    tesekkurler
  • beko beş para etmez. servisi de iğrenç. sakın bulaşma. klima her zaman alınan bir şey değil. mitsubishi, panasonic, toshiba gibi markaları tercih et.
  • Lg,Beko,Arçelik,Demirdöküm amann uzak durun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung mu * Baymak mı ( KLIMA )
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evimde iki klima var 18.000 ve 12.000 lg beko....rezalet arkadaşlar..Soğutmasına lafım yok ama ısıtma berbat..Ben yandım siz yanmayın uzak durun....
  • Yıllarca çok sayıda arçelik ve beko klima kullandım işte ve evde. Arçelik soğutma konusunda çok başarılı. Üstelik dayanıklı da. Hiçbir sorun yaşamadım. Ama ısıtma konusunda her iki marka da çuvalladı. 10 metrakarelik odayı bile ısıtamadılar. Hele Bursa da bu klimalarla ısınmak mümkün değil bence.
  • gittigidiyor.com araştır
  • MERHABA ARKADAŞLAR DIAMOND KLIMA ISINMAK İÇİN İYİMİDİR.
  • arkadaşlar coğu firma bağzı yöntemlere başvuruyor ama kesinlikle tüketiciyi düşenmeden
    nedeni ve beni kızdıran olay klimanın içine aynı evde kullanılan su ısıtma makinalarında bulunan rezistanslardan kullanmakta bu rezistans kızdığında hava ile birlikte yüksek bir ısı cıkarıyor.
    ve inanılmaz derecede elektrik cekiyor.
    bu özelliğe dikkat etmelisiniz.
    ısıtıyor ısıtmasına ama cebi gerçekten yakıyor.

önereceğim markalar arçelik,beko ve yeni ve iddalı olan iklimsa dır.
    ve tabiki yetkili satıcılar olmasıdır
    arkasında milyarlarca dolar sermayesi olan firmalar.
    memnun kalmadığınızda anında değişim.
    gibi ince detaylardır.

saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WARNİNG -- 21 Mayıs 2008; 23:32:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: efekentlı

MERHABA ARKADAŞLAR DIAMOND KLIMA ISINMAK İÇİN İYİMİDİR.

bu konuda mbirol beye danışın,klima konularına yazıyor ve satıcısı vede dürüst insandır
  • Arçelik,Beko,Demirdöküm iyidir.Ben Arçelik kullanıyorum.Gölgede 38C de bile solanumu buzdolabı gibi yapıyor.Fakat Mbirol'a da danış derim.
  • düşük elektrik tüketimli klimalar çımış.bence onlara öncelik ver rahat rahat kullan.
  • salon tipi klima tavsiyesi olan varmı
  • Arkadaşım merhaba demirdöküm satıcısı olarak seni şeyle aydınlatabilirim

1-Piyasada bulunan coğu klimalar hava sıcaklıgı kışın 4-5 derecenin altına düştünmü verimlilik oranları düşer.

2-Gerçekten ısınma amaçlı kullancaksan bu konuda dunya lideri olan toşhiba özellikle mitsubişhi markasını tavsiye ererim -35 derecede bile sorunsuz çalışır.

3-demirdöküm.beko.arçelik.vestel gibi firmaların kendi araların 2 tip urunu bulunur bunlardan bırıncı olanlar cınde yaptırdıkları urunler mesela demirdöküm pacificline serisi ıkıncı urun ise yurtsdısında or
    taklaşa yaptıgı YORk serisi eger klıma alıcaksan tercihin buyuk ortaklaşa yaptıgı seriden olamalı mesela d.döküm-york,beko-lg

4-A sınıfı ile C sınıfı klima kıyaslamasında ortaya cıkan değer bilgileri

1-A sınıfı klima ile 1 yılda tüketici çekilen enerji =(12000/3410)/3,2x10 saatx180 gün=1.979,50 kwh

A sınıfı klima ile 1 yılda tüketici ödediği bedel= 1979,5x0,1583=313,35 YTL

2-C sınıfı klima ile 1 yılda tüketici çekilen enerji= (12000/3410)2,8x10saatx180 gün=2.262 kwh

C sınıfı klima ile bir yılda tüketici ödediği bedel=2436x0,1583=358,10 YTL

Sonuç olarak aynı güçte C tipi kullanan tüketici A tipi klima kullanan tüketiciye göre yılda 45 YTL ayda 7,5 YTL daha fazla elektirik bedeli ödeyecektir. Enerji kullanım oranı %12,5 daha kötüdür.Ancak:A sınıfı klima alan C sınıfı klima alana göre enerji bedeli ile mevcut klımaya göre 4 yıl da aradaki fiyat farkını tamamlayabilir.

• belo-lg 18000btu luk modelini kullanıyorum 2 senedir soğutma konusunda herhangi bir şikayetim olmadı, ısıtma konusunda ise Antalya gibi bir yerde kışın zorlanmadan hallediyor. Fakat oturduğun yerin iklimi ve eksi derece değeri değeri önemli, başa çıkanı var çıkamayanı var.
    Mitsubishi
    Westinghouse
    Sanyo
    Toshiba
    zorlu soğuklarda ısıtma performansları iyidir. Genede soğuk karasal iklimlerde devamlı ıstmada klimalar tam çözüm değildir onun yerine UFO seçeneginide düşün derim.
  • Merhabalar,
    ben istanbuldayım.Oturma odam 30-32 mt2 büyüklügünde ve 2 senedir General electric marka 11000btu klima kullanıyorum.Klimacı arkadaş tavsiye etmişti.Gerçektende çok kaliteli bir ürün.En düşük seviyede çalışıyor ve oda buz gibi:) . Ama para sorun degil diyorsanız o zaman en iyi ve kaliteli ürün Daikin klimadır.Piyasada üstüne yoktur.Burda nasıl Tavsiye edilmemiş hayret!
  • beko klimam var yazın alaska kışın çöl gibi mükemmel bir performansı var
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.