bir kaç gün önce aşağıdaki resimde olan yere geldiğm zaman eşitlee we diğer yazılar yerine klasör seçenekleri fln çıkıodu ,şimdi benim klasör seçeneklerine ulaşmam gerekio nereden girebilirim weya eski haline nasıl getirebilirm yardımcı olursanız sewinirim tşk
bu sorunla karşılaşmıştım önceden.bu sanırım bi trojan ve klasör seçeneklerini tamamen yok ediyor.sistem geri yüklemeyi dene olmadı formatt atman gerekiyor..
yapmayın ya bana pek trojenmiş gibi gelmedi aslında ama yinede tşk bu arada sistem geri yüklemeyi xp cd si olmadan nası yapabilirmm ?
sistem geri yükleme için xp cdsine gerek yok..başlat-programlar-donatılar-sistem araçları-sistem geri yüklemeden ulaşabilirsiniz..
başlat>çalıştır a>gpedit.msc yaz>sol taraftan kullanıcı yapılandırması>yönetim şablonlarıwindows bileşenleri>windows gezgini üzerine tıkla>sağ tarafta>klasör seçenekleri göreceksin resimde belli etkinse devre dışı devredışı ise etkin de
saolunn problemi çözdümm
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme