M

Çavuş
09 Ağustos 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 1 (Bu ay: 0)
Gönderileri
hp dv6 1220st marka ve modelli leptopuma xp kurdum tüm driverları tmam ama şarj aletini söktüğüm zman pc kasmaya başlıyo ekranlar yavaş yavaş geliyo taktığım zman düzeliyo sizce sebebi nedir yardım ederseniz çok teşekkür ederim...
dv6 1220st marka leptopuma xp kurdum tüm driverları tmam ama şarj aletini söktüğüm zman pc kasmaya başlaıyo ekranlar yavaş yavaş geliyo sizce sebebi nedir yardım ederseniz çok teşekkür ederim...
iki tane 1600 watt jbl 38 cm wooferım var bu wooferlara kutu kaç litre olması lazım kaç tane port olması lazım bide portların cm ni öğrenebilirmiyim bide kutunun ebatını şimdiden teşekkürler
bi arkadaşımın home gateway die bi modemi var kullanıcı adı ve şifresi bilmediğimiz için içine giremedik ne olabilir bütün hepsini denedik ama içine giremiyoruz
bi arkadaşımn Home Gateway die bi modemi var modemin Kullanıcı adı ve parolasını bulamadık her şeyi denedik ama bulamadık lütfen yardım
BENİM Bİ ARKADIŞIM TESİSAT YAPICAK AMA ŞÜPELERİMİZ VAR KONUDA DEDİĞİM GİBİ JBL 301.1 ANFİYE İKİ TANE 38 CM JBL 1000W WOOFER BAĞLICAZ AMA KALDIRIMI ONU BİLİMYORUZ YARDIM EDERSENİZ ARKADAŞLAR SEVİNİRİZ SAYGILAR.....
İKİ TANE 30 CM 1300 WATT SONY WOOFERIM VAR AMA NASIL BİR KUTU YAPACAĞIMI BİLMİYORUM ACİL YARDIM DELİKLİ Mİ YAPTIRAYIM DELİKSİZ Mİ ???? ARABAMIN MARKASI BROADWAY
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 14 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 14 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 56
İkinci El Bölümü Mesajları: 9
Konularının görüntülenme sayısı: 688 (Bu ay: 35)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.