Bir Trump zamanını düşünün, bir de Biden'i. Masal anlatıyordu yok demokrasi getircez Trump gibi olmayacaz zart zurt. Hep öyledir zaten. Trump kaba saba adamdı ama akıllı adamdı, gittiğinde daha kötü oldu. Zaten zengin adamdı paraya da ihtiyacı yoktu. Medya etkisi yüzünden düşürüldü adam. Biden ise bunağın kuklanın teki hareketlerini görmüyor musunuz? Pentagon ne derse tamam efendim diyen bi adam. Bu adamın KK'dan ne farkı var ki? Hal hareketlerini karşılaştırın hep aynı. Ya şu kalp işaretleri falan samimi buluyor musunuz gerçekten? Adam daha seçilmeden sizi dinlemiyor, kendini zorla aday yaptırıyor, seçildikten sonra sizi takar mı? Ben daha güzel kalp yaparım bu arada ben de çok güzel sevgi zart zurt diyebilirim. Konuşmak bedava. Şahsen ben bu saçma muhalefetin gitmesi için RTE'ye hayatımda ilk kez verebilirim, veya boş oy atacağım bilemiyorum. Ben çok düşündüm Türkiye'nin adam gibi yönetilememesi iyi bir muhalefetin olmaması. İnce çok haklıydı aslında. O yüzden KK'nın gitmesi için RTE'ye oy vermek çok daha mantıklı geliyor bana. Ayrıca ekonomi düzelecek bence. Çinliler elektrikli arabalarda Tesla'yı geçmişler, birçok alanda geçiyorlar. Doların hakimiyeti düşüyor gittikçe. ABD bizimle uğraşırsa kendileri daha çok kaybeder. Tek sorun yabancı yatırımcı eksikliği, o da oldu mu düzelebilir her şey. 2028 de adam gibi aday çıkartsınlar oy verelim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 16 Mayıs 2023; 2:57:34 > |
Bildirim