Şimdi Ara

Kızlara Asla Güvenmeyin! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
4
Favori
3.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • %50 %50 diye film izliyordum , iyi ki şimdi ayrılmışım diyorum. O kız eminim , benim kötüme bir kötü durum gelse yanımda olmayacaktı ve ben o kız için 1 sene beklemeyi göze aldım maalesef. Hayatımda yaptığım ilk ve tek hataydı , ders aldım. Öyle kız kız diye takılanacakta bir ortam yokmuş kısacası , önemli olan ; doğru zaman , doğru yer ,doğru kişi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: StewieG.

quote:

Orijinalden alıntı: Powerofdreams

Hacı bence internetten bulunan kızdan hayır gelmez

neden? sen ben gibi internete giriyorlar işte. kalkıp da çöpçatan sitesinden tanışmıyor ki birçok insan. forumda falan tanışılınca ve gerçek hayata taşıyınca gayet de güzel ilişkiler çıkabiliyor

Hocam bence diye ekledim zaten de bana göre öyle sana göre öyleyse öyledir
  • gec anlamis olman uzucu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YGA

quote:

Hocam internette bulmadım , bir üniversitenin yarışmasında yan yana gelmiştik. Kendisi 1. olarak IPAD ve %100 burs kazandı, oradan sonra da ilerledi işler.

Anladım hocam kusura bakma yanlış anlamışım
  • Bazen geçerli bi neden bulamazsın ayrılık için ona benzemiş bu durum insanlara güven yok ama şaşırmamak lazım.
  • kardes ayni benim durum bende konyada ikame ediyorum ankaradan bi kizla tanistim anlattigin gibi o bana teklif etti ve basladik 8 ay kadar ciktik ve hergun saat aksam eve geldikten sonra yani 8 gibi sabah 5 6 kadar konusuyorduk teli kapatmiyordu yatcam ise gidecem bile desem acik kalsin nefesini duyayim diyordu ben 8 ay uykusuzluk cektim ama seviyordum bi sekilde katlaniyordum siril siklam asik oldugumun haberinde degildim ben bu kizdan nasil kurtulurum derken bir bosverya cumlesiyle bitirdi tabi siril siklam asik oldugumu anladim cok usteledim ama olmadi ne yeminler sozler etmisti ama ayrildi sonuc olarak sejinki kwzaktan cikmis benimki sadece bi kelimeden cikti ustune flcok dusme hemen kendine baska bir kiz bul ama sakin uzun yol iliskisi olmasin ben ole kurtuldum aslinda hic bir kizla ciddi dusunmezdim ama buna kapildim tam benlik diyordum en iyiside hic bir kizla ciddi dusunmucen eski halime dondum yiyip geciyorum birde kiz yuzunden isimden oldum surekli is yerindeyken arayip duruyor kiskqnclik yapiyordu hic bir kiza deger verdigi beli etmicen yoksa kontra atak yersin o olmadigindada hayatinin devam edebilecegini gostereceksin.

• Şu an yeni bir kız arkadaşım var ve gerçekten çok eğleniyoruz. Evet çok iyi tanımıyorum , çok bağlanmıyorum , gözlerimi ondan kaçırmıyorum ama gerçekten çok eğleniyorum. Eskiden olsun da başlasak derdim , şu an en az 5-6 ay flört etmek istiyorum sadece. Kesinlikle ne gönül vereceğim ne de gönül bağlayacağım.

İnsanların 3-4 gün sonra ne olacağı belli değil , gerçekten yanına güvenilir insanlar almak zorunda ve biz bazılarımız bunu başaramıyoruz.Ben bugünden itibaren başlıyorum.
  • benim kizda civil civil kipir kipirdi zekiydi deli doluydu hatta ilk bulusmamiz otogarda olmustu kosup boynuma atlamisti o kadar kisi bize bakiyordu ben yerin dibine girmistim ama sonucta iki seven kavusuyordu ayip olacak bisey yoktu ne msj ne yeminler ne sozler hepsi bombos seni cok iyi anliyorum durumunu cok dusunursen sende benik gibi unutamaz 3 yil gecmesine ragmen kayitli oldugu sitelere bakip durursun acaba tekrar bulabilirmiyim diye facede tweeter gibi sitelerde ondan sonra hic yapmadigin seyler 70 votkayi sek icmeler sigara icmeler kendine mesgale bul ne kadar cok dusunursen o kadar batarsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: saint42

benim kizda civil civil kipir kipirdi zekiydi deli doluydu hatta ilk bulusmamiz otogarda olmustu kosup boynuma atlamisti o kadar kisi bize bakiyordu ben yerin dibine girmistim ama sonucta iki seven kavusuyordu ayip olacak bisey yoktu ne msj ne yeminler ne sozler hepsi bombos seni cok iyi anliyorum durumunu cok dusunursen sende benik gibi unutamaz 3 yil gecmesine ragmen kayitli oldugu sitelere bakip durursun acaba tekrar bulabilirmiyim diye facede tweeter gibi sitelerde ondan sonra hic yapmadigin seyler 70 votkayi sek icmeler sigara icmeler kendine mesgale bul ne kadar cok dusunursen o kadar batarsin.

Ben unuttum bile , artık umrumda değil. Sadece nedenini merak ediyordum ; ben mi yanlış yaptım yoksa onun dengesizliği miydi diye.
  • Bir anda herşeyi kestiyse şu ana kadar gördüğüm kadarıyla aklında başka biri vardı o iş oldu.Senden bu bahaneyle kurtulmuş oldu.Aslında fırlama olacaksın bunların hayatına girip sana güvenmişken bırakıp gideceksin anladıkları dil budur.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: StewieG.

quote:

neden? sen ben gibi internete giriyorlar işte. kalkıp da çöpçatan sitesinden tanışmıyor ki birçok insan. forumda falan tanışılınca ve gerçek hayata taşıyınca gayet de güzel ilişkiler çıkabiliyor

Hocam bence diye ekledim zaten de bana göre öyle sana göre öyleyse öyledir

ben formdan bulmustum daha dogrusu obeni buldu yardim istedi ben kendimi bozmadim kanki ayagiyla 2 ay konustuk daha 1 gunu anlamistim teklif edecegini ama biliyordum boyle bisey olacagini 2 ay direnebildim sonradan ver odunu uansin ortalik harla atesi uykuz geceler.

• valla dostum bende anlam veremedim kendi olayima hersey cok iyi gidiyirdo hattinden fazla iyi gidiyordu birden sebepsiz yere bitti bitirdi sorun arama kendinde dengesizlik kizlarda. firtina oncesi seslik deniliyor buna.

• quote:

Orijinalden alıntı: Treth

ben ilk günden beri boşuna demiyorum annenize bile güvenmeyin diye! [size=3]bir [size=4]bildiğimiz [size=5]var
    Sen baya yetkili bi abiye benziyon
  • O iliski elbet bitecekti.Erkenden bitmesi iyi olmus.

• quote:

kızlara asla güvenmeyin

olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Rei]

O iliski elbet bitecekti.Erkenden bitmesi iyi olmus.

Bencede , ben de bu yuzden sevincliyim zaten. Simdi gordum yuzunu Allahtan.

•  Kızlara Asla Güvenmeyin!

Mutlaka okuyun .
  • quote:

%50 %50 diye film izliyordum , iyi ki şimdi ayrılmışım diyorum. O kız eminim , benim kötüme bir kötü durum gelse yanımda olmayacaktı ve ben o kız için 1 sene beklemeyi göze aldım maalesef. Hayatımda yaptığım ilk ve tek hataydı , ders aldım. Öyle kız kız diye takılanacakta bir ortam yokmuş kısacası , önemli olan ; doğru zaman , doğru yer ,doğru kişi.

http://divxplanet.com/sub/m/28749/50-50.html Bahsettiğiniz film bu film mi acaba

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: duygusal-adam

Barışınca güvenirsin.

Barışma falan olamaz bu saatten sonra , herşey bitti.

Hocam işte bulafı burda demicektin

Ama boşver uyduruk bir olaydan bitmedi işi ilerlettikten sonra bu mevzunun olması daha kötü erkenden bitmesi bence daha iyiydi bak bitniş gitmiş sakın kafana takma

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Keep on rising

quote:

%50 %50 diye film izliyordum , iyi ki şimdi ayrılmışım diyorum. O kız eminim , benim kötüme bir kötü durum gelse yanımda olmayacaktı ve ben o kız için 1 sene beklemeyi göze aldım maalesef. Hayatımda yaptığım ilk ve tek hataydı , ders aldım. Öyle kız kız diye takılanacakta bir ortam yokmuş kısacası , önemli olan ; doğru zaman , doğru yer ,doğru kişi.

http://divxplanet.com/sub/m/28749/50-50.html Bahsettiğiniz film bu film mi acaba

Evet , kesinlikle izlenmesi gereken bir film bence. Bu filmden sonra yiki ayrilmisiz diyorum.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.