Şimdi Ara

Kızlar Neden Mesajlara Geç Cevap Atarlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
23.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir kıza yakınlasmaya çalışıyorumda mesajlasıyoruz işte.Bazı mesajlara 1 dk da cevap atıyor bazen de cevap atması yarım saat sürüyor.Aslında sadece bu kızda değil mesajlaştığım her kız böyle yapıyor.Sizce neden ?

• başkalarına msj atmaktan sıra sana sonra geliyor olabilir
  • Akılları çabuk dağılır genelde. Unutuyo olabilirler.Ama diğer yandan KöfteSuyu' nu desteklemiyo değilim :D Oda bir ihtimal
  • şimdi bir kıza sordum gelen cevap aynen şöyle:

"çünkü kızların ya işi yoktur yada çok işi vardır"
  • onun hemen mesaja atlamadığını anlaman için... bilinçli olarak yapılan birşey genelde. bazen de onların işleri belliyor incik cincik işleri çok olduğu için ancak sıraya gelebiliyor
  • Ya da bilerek geç atıyor olabilir.Bak ben başkalarına mesaj atmaktan sana atamıyorum amacıyla veya seni takmıyorum anlamında.
  • karizma oluyo ama dimi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemgc

onun hemen mesaja atlamadığını anlaman için... bilinçli olarak yapılan birşey genelde. bazen de onların işleri belliyor incik cincik işleri çok olduğu için ancak sıraya gelebiliyor

Doğru
  • ..... kaldırırsan öyle olur tabi.kaldırmayın şu ..... bi yerlerini.
    elini sallasan elli tane çıkar karşına .BULUNMAZ hint kumaşı değil bunlar artık.ve büyütmeyin bunu.geç cevap veriyosan ağzının ortasına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi labidu -- 27 Mayıs 2010; 19:22:29 >
  • uppp
  • Dahada up lamışsın daha nasıl bi cevap verilebilir ki her türlü cevap verilmiş işte

Seni seviyodur ondan geç cevap atıyodur. Böyle bişeymi duymak istiyosun
  • Soğutmak istiyo olabilir
  • neden bukadar gec cevap atıyosun diye sorman icin o an kendini fasulye gibi nimetten zannediyo ve bitarafı kalkıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: labidu

..... kaldırırsan öyle olur tabi.kaldırmayın şu ..... bi yerlerini.
    elini sallasan elli tane çıkar karşına .bilinmez hint kumaşı değil bunlar artık.ve büyütmeyin bunu.geç cevap veriyosan ağzının ortasına
    />

• Aynı anda iki işi yapamazlarda ondan,kafa basmıyo naapsınlar.
  • geçen parkta biri kızla hararetli bir konuşma yapıyordu. bana öyle kısa mesajlar atıp, iyi geceler hoşçakal felan yazma,
    s.. ağ.. felan diye küfür sallıyordu. sonrasına da yumuşatma moduna girdi kız sanırsam çocuk da yumuşamsı bir konuşma tarzında
    hani sen böyle yapıyorsun ya gibilerinden fistan birşeyler sayıyordu. ben de içimden bana diyecek o küfürü var yaaa bütün köpekleri üzerine
    salarım.. doğrusu bu şimdi aklıma geldi. yani kız yediği bu küfür sonrası bu çocuğu terketmezse yani aptallık eder dedşm geçtim gittim çocuğun önünden. hatta aklıma şey geldi. bunu çocuğun yanında bağırıp mesajın kıza gitmesini sağlamak. ama böyle yapsaydım ne olurdu acaba?

köftesuyu doğru cevap vermiş. tam emin olmak için hatunu takip et. ya da mail adresini de ele geçirsen olur.
    sana bir fikir verir. mesaj atacağım geç gelecek, gerçi bunların huyu bu. hiç yabancı gelmedi bana da

• baska ıslerı vardır...ne bıleyım artık msj atmazsın sanıodur..bırakıodur telefonu bı yerde.sonradan göruodur..bıde aveada cok gec ıletılıo msjları
  • quote:

Orijinalden alıntı: KöfteSuyu

başkalarına msj atmaktan sıra sana sonra geliyor olabilir
  • Tüm gün mastürbasyon yapıyorlar.
  • panpa afedersin ama sorun sende
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.