Şimdi Ara

Umursamaz KIZ ! ( yine mesaj attı ! )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
353
Cevap
15
Favori
23.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Olay 1 : Umursamaz tavırları var arkadaşlar. Bundan bende suçluyum kabul ediyorum. Elimin üstünde tuttum sürekli.

Niye bu kadar kızgınım değil mi ? Bugünü anlatayım size. Günaydın dedim cevap yok. 2. kez günaydın dedim. 2 saat geçti sonra " Arkadaşla dışarıdayım sonra konuşuruz dedi". 2dk günaydın yazmak zor mu ? Sonra o mesajından sonra 6 saat geçti tek mesaj yok. Dayanamadım ben mesaj attım. Sonra bana Bugün ailem ile kavga ettim , moralim bozuk sonra konuşuruz dedi. Üzüldüm ona . Gerçekten hissettim üzüntüyü içimde. sonra bana " Annem telefonu aldı vermiyor başka telefondan giriyorum haberin olsun" dedi. Sonra bi baktım face'de arkadaşı ile gülerken resim çekmiş ve eklemiş . Tamam gülmesin demiyorum ama moralim bozuk deyip gülmekte neyin nesidir arkadaş ? Telefonu almış bi mesaj bile atmıyor telefonu aldım diye. İkidebir face'e girmeyi biliyor ama. Oradan mesaj bile atmak aklına gelmiyor . Az önce " Bugün bu ne hareketler bi sorun mu var ? " diyorum cevap yok. İsmini yazıp ! işareti koyuyorum cevap yok. Yine yazıyorum öyle. " Of ! " diyor. Sonra sorun mu var söyle diyorum yine. " Yok. " diyor. Ardından mesaj yazıyorum cevap vermiyor , vermiyor , vermiyor. 4-5 mesajdan sonra " film izliyorum arkadaşım ile !!! " diye bir mesaj geliyor.

Bende mi sorun var yoksa gerçekten umursamıyor mu anlamıyorum. Ben böyle şeylere gelen biri değilim gerçekten.

olay 2 : Beyler acayip sinirliyim. Bayanlara karşı saygımı bozmamak için elimden geldiğince dikkat ederim ama bu kızı gidip varya !

Olayı anlatıyorum size. quad ? dedi efendim dedim. napıyorsun dedi ( içine ettiğin şeyi yaşıyorum ne olacak ) . Hiçbirşey dedim. Bende uzanıyorum dedi. Benim suçum ne az bi söyle dedim. Özür dilerim dedi. Dün moralim bozuk diyorsun 2saat sonra kahkaha resimlerini face'e ekliyorsun dedim. Kusura bakma yazdı. Sonra 5dk sonra uyuyacağım yazdı . Ben istemiyorum konuşacaksın dedim cevap gelmedi . ismini yazıp ! yazdım cevap yok. Sinirlendim ve telefonunu aradım. Ne varya uyumak istiyorum gece uyumadım dedi. Yüzüme kapadı. İkinci kez aradım. Ne yüzüme kapatırsun haa sen benim saygısızlık yapma dedim sonra ben böyle rahatsız iken sen nasıl rahat uyursun dedim. BEN UYURUM ! Dedi. Uyuyacağım izin ver bi yeter dedi. Bak bırak şu hareketleri kızdırma beni dedim. Yüzüme kapadı. Uyu ! ama eğer ki geri döndüğünde bunları devam ettirersen işte o zaman konuşuruz dedim sustum. Oruçlu oruçlu midem sinirden yanıyor.

Olay 3 : Beyler artık sınıra geldim.

İlişkimiz 4 yıl tanışma , 1 yıllık birliktelik idi. Gerçekten farklı bir ilişki olarak görüyorum . Hiçbir zaman bu 2gündür kızdığım gibi hiç kızmadım. Bana ilişkimiz diğerlerinden pek farklı değil dedi. Çok üzüldüm burada. Uğraştım sürekli , ona sevgimi yaşatmaya çalıştım. Beceremedim demekki .

Umurunda değilim bu kesinleşti. Takmıyor beni kafaya. Ciddi birşey konuşuyorum pat diye bana uykum geldi diyor. Hep aynı numara. Aradım onu ilk başta açmadı kapadı , sonra ikinci defa aradım bunda açtı efendim diye . Böyle isteksiz bir ses ile. Yine aynı şeylere devam ediyorsun yeter dedim. Uyuyacağım diyorum UYUYACAĞIM ! diye söylendi. Sonra bana annem çağırıyor kapatıyorum dedi bende ses gelmiyor dedim kaş göz yapıyor bana dedi. ( yalan bence) Telefonda seni 1 saat sonra arayacağım dedim daha tamam güle güle demeden yüzüme kapadı. Özetle 1 saat sonra açık şekilde yolların bu şekilde devam ederse bitmesi gerektiğini söyleyeceğim.

Sonuç : benden ayrılmasını istedim ben ayrılmadım . Eziklik değil benim ayrılmamam benim için daha iyi oldu böyle . Çünkü ileride birkez olsun ama birkez ufak bir ayrılma pişmanlığı yaşamasını istiyorum. Bunun olması için bir adım attı. Bitti herşey. 4 yılık arkadaşlık 1 yıllık birlikteliğin sonuna getirdi. Yazıklar olsun onca zamana diyorum başka birşey demiyorum .

Yazıklar olsun YAZIKLAR OLSUN ! Herkes bu yaşadıklarım ibret olsun.

Yeni sonuç : ÖSYM sonucu üzerine nereyi kazandın diye mesaj attı. Söyledim. Onun kazanması çok düşük bir ihtimaldi ama o da kazanmış. Hergün dua etmiştim , kazanmış. Kendisi bile buna inanmazken ben inanmıştım olacağına. İstediği oldu . Ve bana " Öğrendim seni de iyi günler . " yazdı . Bu kadar umursamazlık olur mu . Çok üzüldüm çok. İçimi döküyordum ve bana dedi ki " devam edersen seni engelleyeceğim. " . Zaten bunu yapmıştı sırf 5dklık merakı için açmış. yazıklar olsun tüm yaptıklarıma. Allah büyük herşeyi gördü . Engellersen engellem yaptıkların unutulmaz dedim ve çıktım sohbetten . Artık ne kadar aciz olduğunu anladım. Hayat ona birsürü tokat atıyordu bunların hepsi geçecek diyordum sürekli ama hayatın tokadını herşeyin bedeli olarak o bana attı .

15 gün sonra : Aklıma geldi kız . Birde bi konuya bakayım dedim. Yaşanılanları o günki gözle okudum. Panik altındaymışım. Gerçekten seviyormuşum.

26 Temmuz 2013'den beri konuşmadık. Gerçekten zaman iyi bir ilaçmış. Yavaş yavaş düşündükçe nasıl biri olduğunu anladım. Gün geçtikçe iyileşiyorum , sadece aklımdan silmek kaldı. Zamanla umarım..

Bana yardımcı olan herkese teşekkürler. Bu ilişkiden ders çıkardım.

Son olay : mesaj attı ! Anlamıyorum niye mesaj atıyor ki . İsmimi yazmış o kadar sadece . cevap vermedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ` quaD. -- 12 Ağustos 2013; 3:30:39 >

• Umursama boşver

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ona bu yaptığının çok onur kırıcı olduğunu söyle.
  • Yazmayacaksın bu kadar basit. Çok üstelemişsin, sen üsteledikçe bir tarafları kabaracak,umursamaz tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shoote®

Yazmayacaksın bu kadar basit. Çok üstelemişsin, sen üsteledikçe bir tarafları kabaracak,umursamaz tabi.

Millet ile konuşup bana yazmaması çok garip değil mi ?
  • Hocam fazla üstüne gitmişsen sıkılmış bunalmış olabilir biraz rahat bırak kendi haline
  • Kendini bukadar düşürme dostum yol ver gitsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hacı senin bu kizi takma nedenin ya çok seviyorsun ya da abazasin. Başka açıklaması yok. Ben sinir oldum hal ve hareketlerine. Hiç birşey demeden terk ederdim. Eğer seviyorsan olay farklı.

• quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

quote:

Orijinalden alıntı: Shoote®

Yazmayacaksın bu kadar basit. Çok üstelemişsin, sen üsteledikçe bir tarafları kabaracak,umursamaz tabi.

Millet ile konuşup bana yazmaması çok garip değil mi ?

Seni umursamıyor işte,sen de ona yazma. Olur da sonra selam verirse sen de aynısını yaparsın. Üstteki arkadaşın dediği doğru sen böyle üsteledikçe kendini düşürüyorsun sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shoote® -- 18 Temmuz 2013; 23:29:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

Umursamaz tavırları var arkadaşlar. Bundan bende suçluyum kabul ediyorum. Elimin üstünde tuttum sürekli.

Niye bu kadar kızgınım değil mi ? Bugünü anlatayım size. Günaydın dedim cevap yok. 2. kez günaydın dedim. 2 saat geçti sonra " Arkadaşla dışarıdayım sonra konuşuruz dedi". 2dk günaydın yazmak zor mu ? Sonra o mesajından sonra 6 saat geçti tek mesaj yok. Dayanamadım ben mesaj attım. Sonra bana Bugün ailem ile kavga ettim , moralim bozuk sonra konuşuruz dedi. Üzüldüm ona . Gerçekten hissettim üzüntüyü içimde. sonra bana " Annem telefonu aldı vermiyor başka telefondan giriyorum haberin olsun" dedi. Sonra bi baktım face'de arkadaşı ile gülerken resim çekmiş ve eklemiş . Tamam gülmesin demiyorum ama moralim bozuk deyip gülmekte neyin nesidir arkadaş ? Telefonu almış bi mesaj bile atmıyor telefonu aldım diye. İkidebir face'e girmeyi biliyor ama. Oradan mesaj bile atmak aklına gelmiyor . Az önce " Bugün bu ne hareketler bi sorun mu var ? " diyorum cevap yok. İsmini yazıp ! işareti koyuyorum cevap yok. Yine yazıyorum öyle. " Of ! " diyor. Sonra sorun mu var söyle diyorum yine. " Yok. " diyor. Ardından mesaj yazıyorum cevap vermiyor , vermiyor , vermiyor. 4-5 mesajdan sonra " film izliyorum arkadaşım ile !!! " diye bir mesaj geliyor.

Bende mi sorun var yoksa gerçekten umursamıyor mu anlamıyorum. Ben böyle şeylere gelen biri değilim gerçekten.

ayril yoksa o ayrilcak bu kadar acik ve net.

• Tek cümle. O sana yol vermeden son ona yol ver.

• Okurken sinirlendim nedense, kız sana yanıt vermiyorsa sen de yazmaktan vazgeçmeliydin bence. Seni umursamayanı umursaman ne kazandıracak ki?
  • best answer has given.
  • Arkadaşlar olay çok farklı bunu yaşamayan bilemez üstelemeyin yazmışsınız kızı sıkmışsın yazmışsınız ama sabah GÜNAYDIN mesajı yazıp cevap gelmezse ikinci ve üçüncü mesajda zorla atıyorsa seven insanın kafasını tırmalar bilirim yaşadığın şeyi hep alttan almaya çalışırsın aslında suçlu odur ama yinede senmişsin gibi göstermeye bayılırlar... Ya hayır anlamıyorum hiç mi düşünce yok arkadaş bu kız milletinde hepsi böyle değil tabi ama insanda biraz düşünce olur acaba şu an nasıldır? Çok mu tersledim? Yada bugün yaptıklarımdan dolayı biraz ilgileneyim falan filan hiç yok hani arkadaş hiç mi oturup iki dakika ciddi düşünmezler nasıl bu kadar gaddar olabiliyor bazı insanlar anlamıyorum sanırım her zaman alttan almaya mahkumuz...
  • Bu kadar önemli olan arkadaşı kim? Dur ben tahmin ediyim.yeni tanistigi bi çocuk ama sana buse, ayse, dilara falan demiştir dimi? Seni nasıl olsa cepte görüyor sen beklersin onu, o da yeni çocukla gönlünü eglendirir sonra çocuk postayı koyunca sana döner hemen eskisi gibi çok iyi davranmaya başlar. Bence hic kendini yorma, boşuna sinirlerini bozma. Yol ver gitsin.

• sen mesaj atma bırak o hatırlasın sonra sen tavır yap tum iplerı eline vermişsın o kadar üstüne gitme sende mesaj atma seviyorsa dönecektır zaten dönmezse de mümkün değil yürümez zaten o ilişki

• hocam acilen ayrıl ben bu filmin sonunu biliyorum sen ayrılmazsan tekmeyi basar bi iki güne
  • Okurken cidden sinirlendim. Bu kız istersen senin ruh ikizin olsun farketmez yapman gereken şey facebooktan silip bir daha kız ne yazarsa yazsın cevap vermemek ve başka birini bulmak
  • kızın toto havalarda dostum. çok şımartmışsın kızı. bırak gitsin.
  • Eger ayrilamiyorsan baska birisiyle takilmaya , zaman gecirmeye calis bence.Onun yaptiginin aynisini ona yapmak icin degil ama gercekten birseylere son verdikten sonra pisman olmamak icin.Bu arada onun sana yaptiginin aynisini ona yapmayida ihmal etme.Zaten artik pesinde o kosmaya baslar yavastan sende ciddi manada umursamadigin icin kafan rahat olur.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.