Şimdi Ara

KIZLAR ERKEKLERİN NESİNE AŞIK OLURLAR? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
16
Favori
18.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aimrevivo

quote:

Orijinalden alıntı: Manyetizma

Maddi durumu ve mevkisi olan kızlar için

YALANNNNN

ne kadar iyi kıvırırsan ona aşık olurlar, cidden. Mesala su getir yerine, aşkım senin elinden su içmek ayrı bir susuzlugumu gideriyor dersin. Kızın beyni aptallaşıyor. He bide sevgiye açtırlar birazda yakın temas sarılma vs tamamdır bu iş. İlk tanışmalardada samimi olursan senindir. Tabi her zaman böyle davranmıcan, %20 böyle %80 öküz gibi, sonra bak gör peşinden nasıl koşuyorlar

Normal kız

hiçbir şey yapmana gerek yok, önünden araba ile geç. Utangaç olma eğer hala ergen değilse kız senindir.

herkız için olan birşey

Mesala kendini ezdirmezsen kimseye, düşüncelerini rahatça paylaşabiliyorsan, kendini ortamda ispatlamışsan, istediğin olmadıgında başka birilerini bulabiliyorsan 1-0 öndesindir. Ama hala milletin sözüne bakan, kendi kararlarını veremiyorsan hiç kızın yanına gitme bile

Bunların hepsi var da, kız yok ne ayak :)

Okulunda kızmı yok, yoksa kızlara duygusalmı yaklaşıyorsun

Ben su 3-4yıldır kız sıkıntısı çekmiyorum, tatildi vs her türlü buluyorum. Özel işlerim için ise hayatta okulumdan bulmam, sonra başa bela oluyorlar. Bunun için en güzeli devlet okulu kızları. Her zaman olumlu bakarlar, sen ayrılmadıgın sürece pek ayrılmıyorlar. Özel okulda ise sevgilin olsa bile, erkek kız içinde durum aynı yenisini bulasıya kadar idare ederler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aimrevivo

quote:

Maddi durumu ve mevkisi olan kızlar için

YALANNNNN

ne kadar iyi kıvırırsan ona aşık olurlar, cidden. Mesala su getir yerine, aşkım senin elinden su içmek ayrı bir susuzlugumu gideriyor dersin. Kızın beyni aptallaşıyor. He bide sevgiye açtırlar birazda yakın temas sarılma vs tamamdır bu iş. İlk tanışmalardada samimi olursan senindir. Tabi her zaman böyle davranmıcan, %20 böyle %80 öküz gibi, sonra bak gör peşinden nasıl koşuyorlar

Normal kız

hiçbir şey yapmana gerek yok, önünden araba ile geç. Utangaç olma eğer hala ergen değilse kız senindir.

herkız için olan birşey

Mesala kendini ezdirmezsen kimseye, düşüncelerini rahatça paylaşabiliyorsan, kendini ortamda ispatlamışsan, istediğin olmadıgında başka birilerini bulabiliyorsan 1-0 öndesindir. Ama hala milletin sözüne bakan, kendi kararlarını veremiyorsan hiç kızın yanına gitme bile

Bunların hepsi var da, kız yok ne ayak :)

Okulunda kızmı yok, yoksa kızlara duygusalmı yaklaşıyorsun

Ben su 3-4yıldır kız sıkıntısı çekmiyorum, tatildi vs her türlü buluyorum. Özel işlerim için ise hayatta okulumdan bulmam, sonra başa bela oluyorlar. Bunun için en güzeli devlet okulu kızları. Her zaman olumlu bakarlar, sen ayrılmadıgın sürece pek ayrılmıyorlar. Özel okulda ise sevgilin olsa bile, erkek kız içinde durum aynı yenisini bulasıya kadar idare ederler

Devlet Fen Lisesi hocam.
    Ve hayat, sunulmuş bir armağandır insana

• lisede o taktikler işe yaramaz :D Bu taktikler 19-20+ için o yaştaki kızın aklı değişik işliyor, bende lisedeyken kız işlerinden pek anlamazdım. Lisede bu işleri yaparsan abaza olursun dikkat et

Orijinalden alıntı: Marslı Adam

psikoloji okumuş biri olarak söylüyorum çoğu kız aşık olmaz

seks odaklı düşünür tipe göre performansı düşünür
    kariyere bakar

hocam her yaş döneminde de mi böyle ?

beyler onlar ayrı kategoride anlamadınız siz olayı.

aşık olan kızlar , hareketlerinize davranışlarınıza duruşunuz bakışınıza tipinize vs aşık olurlar.

para için sizinle olan kız aşık değildir karıştırmayalım

Orijinalden alıntı: U_şen

Geri planda olan kendini ağırdan satan derler buna herzaman avantajlıdır bu konuda, bir hamle yapın ve bekleyin aldırmıyor gibi davranın ,

unutmayın çok arayanın değeri daha az , az ve öz olanın , özlemi daha çok olur

kabaca "üstüne çok düşersen boku çıkar" az düşersen değerli olursun ( %90'nında çalışır bu durum)

Bende niye çalışmadı ya?

-Milli Kayınço-
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marslı Adam

psikoloji okumuş biri olarak söylüyorum çoğu kız aşık olmaz

seks odaklı düşünür tipe göre performansı düşünür
    kariyere bakar

hangi kitapta okudun ben de merak ettim okuyalım

Orijinalden alıntı: umut_baris

quote:

Orijinalden alıntı: U_şen

Geri planda olan kendini ağırdan satan derler buna herzaman avantajlıdır bu konuda, bir hamle yapın ve bekleyin aldırmıyor gibi davranın ,

unutmayın çok arayanın değeri daha az , az ve öz olanın , özlemi daha çok olur

kabaca "üstüne çok düşersen boku çıkar" az düşersen değerli olursun ( %90'nında çalışır bu durum)

Bende niye çalışmadı ya?

diğer %10'na düşmüşsün şansın yok

• Kendinden emin olmak, yüksek özgüven (şımarık olmak değil),hoş gülüş, geniş omuz, çene (boş değil hoş muhabbet)

Orijinalden alıntı: v1gor

Kendinden emin olmak, yüksek özgüven (şımarık olmak değil),hoş gülüş, geniş omuz, çene (boş değil hoş muhabbet)

bazen o özgüvenle hiç takmıyorum kızları o zaman da öküz damgası yiyorum...

bunun ortası nedir acaba?

6 milyon işsazı işsın işsızzı
  • ben çözebilmiş değilim daha önce aldatıldım 5 6 yıldır hiç bir şekilde kız arkadaş edinmiyorum sanırım artık aklımdan tamamen çıkmış konusu görünce şaşırdım

Saygılarımla.
  • Popülerlik.
    Sırf bazı kezbanlar popüler diye onlarla çıkmaya çalışan arkadaşlarım var. Sadece kızlar için geçerli değil bu yani. Düz mantık, adam popüler kezbanla çıkıp popi olucak sonra kızlar popüler diye bununla çıkacak.

Olay öğrenciliği aşıyorsa devlet işi de eklenir buraya. Malum para önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thestell -- 12 Nisan 2013; 19:43:42 >
    Sapphire Pulse AMD Radeon RX6700XT 12GB / AMD RYZEN 5 5500 @4.5 Ghz + Snowman X200 Tower / Kingston HyperX Fury 2x8GB 3200MHz / Asus B450 MKII DDR4 4400Mhz / Xigmatek X-Calibre 600W 80+ / Aerocool CS-107 V2 Mini-ITX
  • quote:

Orijinalden alıntı: Audrey Hepburn

Birine aşık olmak için o kişinin yakışıklı, güzel, zengin, fakir, popüler, utangaç olması temel etkenlerden değildir. Onlar sadece ya daha fazla çekicileştirir kişiyi ya da daha az çekici kılar. Kızlar erkeklerin onlara söylediği şeylere aşık olurlar. Bir kıza sevildiğini hissettirdiğinizde -söylediğinizde değil- o kız sizin için her şeyi yapar.

Her seyi de yaptirmaz mi ? Hatta sizi kullanabilir.
    Para falan diyenler yasamini gozden gecirsin. Paraya bakanlar fahisedir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Para diyenler tipsiz, iki lafı bir araya getirmekten aciz ve dar omuzlu "erkek"lerdir. Kızlar paraya falan bakmaz, orta halli ekonomik durumumla istediğim her kızı elde ettim bugüne kadar, bazısı çok zengindi bana miami lakers maçına bilet alırdı, bazısı yanında kim dursa çirkin sayılacak kadar güzeldi, bazısı çok eğitimli ve kültürlüydü, azıcık kendinize dikkat edin, bakımlı olun, vücudunuza önem gösterin kendinize saygınız olsun ve özgüven ile tamamlarsanız bu özellikleri bitiyor, kızların dibi düşüyor, sünepe gibi kızlar paraya bakıyo demeyin tipsiz halinizle

Hıc bır kımse kız-erkek bır goruste asık olmaz zamanla olur bu.Oyle fılmlerdekı gıbı olacagını sanmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DUKES -- 12 Nisan 2013; 20:44:52 >

Orijinalden alıntı: Zobarak

Para diyenler tipsiz, iki lafı bir araya getirmekten aciz ve dar omuzlu "erkek"lerdir. Kızlar paraya falan bakmaz, orta halli ekonomik durumumla istediğim her kızı elde ettim bugüne kadar, bazısı çok zengindi bana miami lakers maçına bilet alırdı, bazısı yanında kim dursa çirkin sayılacak kadar güzeldi, bazısı çok eğitimli ve kültürlüydü, azıcık kendinize dikkat edin, bakımlı olun, vücudunuza önem gösterin kendinize saygınız olsun ve özgüven ile tamamlarsanız bu özellikleri bitiyor, kızların dibi düşüyor, sünepe gibi kızlar paraya bakıyo demeyin tipsiz halinizle

Kesinlikle. Özgüven ve bir ortamda neşeli, ve bende hayat var imajı vermeniz lazım. Yani kız sizinle vakit geçirecekse eğleneceğini düşünmeli.

• İnsanın özgüveni olmalı.Bu varsa gerisi diye bişey yoktur zaten.
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.