R

Binbaşı
16 Ekim 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme
Toplam: 48 (Bu ay: 0)
Gönderileri

merhabalar, bu zamana kadar hep F/P telefonlardan kullandım ancak bu sefer premium bir ürün almaya karar verdim. hem kamera performansı hem de günü çok rahat çıkartması benim için önemli iki konu

bu iki telefon incelediğimde hoşuma gitti. siz ne dersiniz?

s23 ü elime alma imkanı buldum ancak mi13 ne yazıkki denk gelmedi. hangi firmalarda mi13 vardır gidip elime almak ona göre son karar vermek istiyorum da.

son olarak bu fiyat bandında siz bunlardan ya da başkaca hangi telefonu seçerdiniz?

bahsettiğim tv bir arkadaşımın ancak beraber film etkinliği yapmak istiyoruz

tv. nin hakkını verecek içerik bulamadık gibi bir şey.

ne önerirsiniz acaba? şu canavarda nasıl rahatça interstellar inception vb gibi hem görsel hem içeriksel efsane filmleri izleriz
Sıralamalarda yıllara göre kontenjan değişiminden bağımsız oynamaları gördükçe garibime gitti ve biraz inceledim.

özellikle (hukuk için) oluşan oynamaları incelemeye aldım ve 2016 gibi edebiyatı kolay olan sınavlarda belirgin kontenjan değişimi olmadığı halde sıralamaların daha düşük olduğunu gördüm. (daha kötü)

bkz: marmara hukuk yerleşme sıraları 2015 den 2016 ya kolay edebiyat yüzünden +1000 oynama yaptı. 2016 nın kolay matematik ve geometrisi tm öğrencileri için bir lütuftu ve onlarda sayısalla baş edecek netler üretebildiler.

ancak 2017 incelendiği zaman hem değeri yükselmiş geometri hem de çok kolay edebiyat sınavı ile karşı karşıyaydık. 2 koşul da tm öğrencilerinin zararına olduğu için bu sene

-10-15 k arasında +1k
-15-25 k arasında +2-2,5k sıralama yazacağını düşünüyorum geçen seneye göre.

ve sıralamada ilk 30 k da bulunan sayısallar sizce %kaçtır

tabiki elimde ilk 30 k dan öğrenci alan bölümlerin toplam kontenjanı gibi bir veri olsa çok daha isabetli hesaplar yapacağımı düşünüyorum. ancak çok da vaktim yok uğraşamam.

sizin, rehber hocalarınızın fikirleri nedir bu konuda?
??

özellikle çukurova sdü malatya
gerçekten aralıklar hep özellerle dolu

bu aralıktakilerin planları neler
özellikle parağraftan yazar bulurken bence önemli bir ipucu tiyatro yazmış olması - olmaması

bu konuda bi liste var mı yoksa hemen hazırlamak isteyen müthiş edebiyatçılar var mıdır?
ygs de bu sene aldığım sıralamayı 2016 da alacağım bir net yazdım (bu sene 57 k lık netlerimi değil de biraz arttırarak 2016 da 60 k ya denk getirdim gibi)

sonra lys de yaptığımı düşündüklerimi mat geo bölerek yazdım vs

işte son yerleştirme kısmında 2016 sonuçları gelmiyor 2013-14-15 geliyor

sebebini bilen var mı

ya da bahsettiğim sistemi başka nerede uygularım?
???
sonuçta 50+30 yerine 80 oldu puan katsayıları değişmiş olmalı tm 1-2-3 bazında.
selamlar

E.T.W. çok sevmeme rağmen hataları yüzünden insan soğuyor

oradaki gibi teknoloji ağacı olan para ile teknoloji alıp satabileceğimiz ya da ne bileyim etw de iyi değildi ama adam gibi politika yapabileceğimiz bir total war oyunu var mıdır?

hardcore gamer değilim iyi oynadığımı da söyleyemem amacım zevk almak zaman öldürmek kıvamında

t.w. yerine başka seri önerirseniz onlara da bakarım

teşekkürler
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 3 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.285
İkinci El Bölümü Mesajları: 5
Konularının görüntülenme sayısı: 14.807 (Bu ay: 366)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 51 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.