Şimdi Ara

Kızla tanışırken araya birilerini katmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
1.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar başka birimden bir kızla tanışmak istiyorum biraz konuşmaya çalıştık ama ikimizde çok çekingeniz bu kızın çalıştığı birimde bir abimiz var konuyu ona açtım istersen bir söyleyeyim çok çekingendir o dedi yaşlarımız 26 üstü niyetimde ciddi bir yola girmek eğer karakterlerimiz uyuşursa sizce yanlış mı yaptım kızı rahatsız da etmek istemiyorum biraz çekingen kalınca fazla sohbet edemedim gördüğümde . araya birilerini katıp durumu izah ettirmek ne kadar doğru olur

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• 28 sene evvel anam "Meezun olmana 1 yıldan az kaldı, okuldan kız bul da evlen" deyince uyandım:

Okul hayatı boyunca hiç flörtüm olmamıştı.

Bunun üzerine okulun peyniri olan kızdan rica ettim kız arkadaşını bana ayarlaması için.

"Senin için konuşurum ama fazla ümitlenme" dedi.

Bir kaç gün sonra kıza durumu sordum:

"Kabul etmedi, zaten erkek arkadaşı varmış ama üzülme meezun olmaya şurda ne kaldı, sen iş hayatında bulursun" dedi.

Dediği gibi de oldu...

• Sen geçenlerde instagramdan kızı ekleyen eleman değil misin

Yine ekle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Koca adam olmuşsun kızla tanışmak için işin içine başka erkeği dahil ediyorsun.

Boşver, olmaz senden.

Yarın kızla bir cafeye gitsen garsondan çay istemek için kıza söyletirsin

• kızın çalıştığı birimde bir abimiz var konuyu ona açtım

insan şu cümleyi kurmaya utanır be.

Bir de “ kızı rahatsız da etmek istemiyorum” demişsin napacaksın kızaaaaa ?

Altı üstü merhaba merhaba ne var bunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0A907F55B -- 14 Mart 2025; 20:20:1 >
  • Hocam liseli degilsin.maalesef ezik ve ozguvensiz gosterir. Kizi görünce gulumse ve merhaba. Birak akisinda devam etsin. Zaten gonlu olmazsa sert cikisir ve sende fazla uzatmazsin. 'Rahatsiz ettim. Kusura bakmayin' dersin kapanir olay.

• Sen şuanki ruh halinle o kıza teklifini kabul ettirsen bile ilerisini getiremezsin

Sürekli birilerinin verdiğin karardan sonra neler hissedeceğini düşünme sadece mantıkla git

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulpro -- 14 Mart 2025; 20:31:15 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ortak bir noktan yok birkaç kez birbirinizi görmüşsünüz arkadaşlığınız yada uzun süre vakit geçirmişliğin yok ne diyeceğim merhaba bir çay mı içelim diyeyim

• Miralay05 M kullanıcısına yanıt

Nasıl ortak noktan yok ?????

Kızı demekki istemiyorsun, senin dengin değil.

O kadar üşengeç adamsın ki kız ayarlamak için birilerinin elinden tutup kızın yanına götürmesini bekliyorsun.

Bu saatten sonra ortak noktan var, otur düşün.

• Tanış evlenme hocam nafaka mağdurumu olmak istiyorsun

• Tamam dediğiniz gibi iş arkadaşlarınında yanında gittim kızın yanına merhaba kolay gelsin vesaire konuştum ziyaret ettim arkadaşlarına ne diyecek bu çocuk kim derlerse yada ters bir tepki verirse ben ne yapacağım

Ne kaybedeceksin ???

En kötü istemiyorum der, olmaz der bu kadar kötü tepki verecek napacaksın kıza ??

Mart ayındaki kedi gibi kızın üstüne atlayacak halin yok düzgün şekilde iletişim kurup kendini ifade edersin.

Gerçekten en kötü ne olacak ?

• Dr. Alfred Blalock kullanıcısına yanıt
    Hocam dediğiniz gibi bende beni özgüvensiz göstereceğini düşündüm söylemesini istediğim kişiye söylememesini söyledim ama bir tepki vermedi. Güldü sadece.Muhtemelen bir çocuk var seninle görüşmek istiyor tarzında söyleyecek ve olacağı varsa da düşünmüyorum diyecek kız ayrıca kız benim birimime 4 5 ay gelmeyecek birdaha 4 5 ayda bir geliyormuş o.

Yarın erkek çocuğun olduğunda onu da başka erkeklere mi teslim edeceksin ?

Bu hayatta kendine kılavuz olamıyorsun. Kır kabuğunu ne kaybedeceksin ?

Seni mimledim. 1 hafta süren var yoksa çok pis sararım sana haberin olsun.

önümüzdeki hafta attığın adımın sonucunu duymak istiyorum

Süre başladı aslanım

• Ee söyle bakalım ne yapayım hangi bahaneyle yanına gideyim hocam ramazan çıksın bari

Hala yönlendirme bekliyorsun, 25+ erkek adamsın.

Böyle erteleye erteleye kim bilir kaç kızı elinden kaçırdın.

Senin içinde bulunduğun ortamı bilmem etmem.

Basit şekilde bir ayakkabı dükkanına gireceksin ve o ayakkabıyı almak için dayıyla pazarlık yapacaksın ama sen bunu yapamıyorsun

• Hocam istediğiniz ayakkabı olsun beğendiğiniz bir model varsa gider pazarlık yapar yine anlaşırım ne demek istediğinizi anladım işin şakası ama keşke ayakkabıcıyla konuşup pazarlık yapmak kadar kolay olsa hayatımda arkadaş çevresi tarafından sevilen iş konusunda da başarılı biriyim ama konu hoşlandığım yada beğendiğim bir kızla konuşmaya veya iletişim kurmaya geldi mi elim ayağım birbirine dolanıyor ne yapacağımı bilemiyorum birde malum bizim toplumumuzda kızlarla konuşmak biraz zor burunlarından kıl aldırmıyorlar durum böylede olunca insan düşünmeden edemiyor ya ters tepki verirse ne yapacağım diye bilmiyorum hayırlısı olsun

• Biraz özgüvensiz davranmışsın hocam

Anlıyorum seni fakat otur düşün

10-20 yaşların böyle geçti

20-25 yaşların böyle geçti

25+ yaşlarında böyle mi geçecek ?

Sen kendin adım atmasan bu şekilde kalacaksın. Kızı fazlasıyla gözlemlemişsindir zaten. Ortak noktam yok falan diye kendine bahane uydurma bir şekilde yarat.

En kötü istemiyorum der hayatın akışına devam edersin, bu şekilde kurgularda yaşar durursun.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.