Şimdi Ara

zengin bir kızla duygusal anlamda arkadaşlık yapar misiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
1
Favori
1.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • olaylara baştan başlayarak anlatayım . dershanede aynı katta bulunduğumuz , sınıflarımizin karşılıklı olduğu bir kız var ve 2-3 haftadır tatil günleri bakısiyoruz. Ilk adımı ben yapmak istiyorum ve kızın adını falan öğrendim . Direk facebookdan aradım duvar fotoğraf vs. açık ve kızın avrupada gezmedigi ülke yok . Anlayacağınız kız zengin . Sizce ben bu kıza açılmalımiyim . Bu ilerde bir sorun yaratır mi

Not: imla için özür dilerim , mobilim

• İnsanları neden zengin fakir diye ayırdın şimdi anlamadım, ne fark eder zengin olması
  • Pm olarak atiyorum cevabini
  • quote:

Orijinalden alıntı: antuaRri

İnsanları neden zengin fakir diye ayırdın şimdi anlamadım, ne fark eder zengin olması

zengin ya kız şimdi gezmek tozmak isteyecek. Bende erkekliğin verdiği bir gururla hesapları ben ödemek isteyecegim .
  • tecrübe sahibi veya fikri olan yokmu arkadaşlar
  • Cevabı vermişsin zaten gezmek doloşmak ister yani öyle bi kızla sevgili olmak için baya para lazım .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShadowEviL

Cevabı vermişsin zaten gezmek doloşmak ister yani öyle bi kızla sevgili olmak için baya para lazım .

+ para da değil,genel kültür ve fiziki olarak çekicilik de lazım.

Yoksa para krolarda da var ,zengin apaçilerde de var.

Yeteri kadar para + yeteri kadar genek kültür + yeteri kadar karizma işte bu 3'ü 1 arada kombini lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • zaten fakir kızlarla takılmak kadar aptal bi şey yok.sadece vakit kaybı.hele üniversitede
  • Doğduğumdan beri maddi durumum standardın üzerinde sadece babam battığında falan biraz parasal sıkıntı yaşadım onun dışında hiç yaşamadım.Ben şahsen maddi durumu kötü olan bir kızla beraber olabileceğimi sanmıyorum yanlış anlaşılmasın kesinlikle o fakir ben zenginim o görgüsüz vs. falan demiyorum ama hayata bakışımız biraz farklı benim orta halli dediğim araba o kız için hayaldir yada benim oturduğum ev onun için aşırı lükstür bu kızın başını döndürür,yanlış sonuçlar doğurabilir.Sanırım yeterince açıkladım.
  • quote:

İnsanları neden zengin fakir diye ayırdın şimdi anlamadım, ne fark eder zengin olması

Öyle bir fark eder ki dostum..

Sadece arkadaş olacaksan git tanış, kasılmana gerek yok.Ha diyorsan ki ben kızdan etkilendim, tanışma derim.Usulce uzaklaş.Sonra üzülen sen olacaksın.

Bu böyledir kimse kusura bakmasın.
  • Niye yapamayasın ki.Zengin kızın duyguları yok mu ??
  • Kız kişiliği sağlam biriyse ve maddiyata itibar etmiyorsa olabilir yani sonuç olarak. Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi fiziksel olarak çekicilik(hadi o da olmasın) kesinlikle genel kültür lazım düşünce olarak anlaşırsanız hiçbir sorun çıkmaz. Kız zengin ve gerçekten sana değer veriyorsa erkeklik gururu ayağına yok ben öderim falan zahmetine hiç gerek yok. Kızda para var ve seviyorsa paranın lafını yapmaz.
  • Davul bile dengi dengine . Aşık olmadan vazgeç bu sevdadan. zengin kız fakir erkek tiplemeleri yeşilçamda olur anca.biz senin boş yere hevese kapılıpta üzülmeni istemeyiz.
  • kiz senden kalkip araba veya ev isteyecek degil. bence dene ancak ilgi alanlariniz farkli olabilir ve bu da sorun teskil eder
  • yaptım oldu.
  • Davul bile dengi dengine.
    Sen kendi maddi durumunu da biliyorsun kizin durumunuda. Karari sen ver. Gercekten ciddi bir fark varsa hic bulasma ama cok yok diyosan neden olmasin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

quote:

Öyle bir fark eder ki dostum..

Sadece arkadaş olacaksan git tanış, kasılmana gerek yok.Ha diyorsan ki ben kızdan etkilendim, tanışma derim.Usulce uzaklaş.Sonra üzülen sen olacaksın.

Bu böyledir kimse kusura bakmasın.

Aşkın zengini fakiri mi olur? Birbirinizi sevdikten sonra bunlar problem değil bence
  • araba yada ev istemiyecek ama iyi yerde yiyip iyi yerlerde gezmek isteyecek onun da iyi görünmesini istiyecek bu maddiyata bu arkadaşımız gelebilirmi? çok da görünen gibi değil ama morpheus71 bilir.
  • arkadaşlık yaparım.

demek istediğin eğer kızın duygularını parası içn kullanmaksa bunu yapmam.
  • ben merak ediyorum ali ağaoglu nun uniye hazırlanan kızını kim yaların yapacak diye.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.