Şimdi Ara

Kızla ilk tanıştığınızda yaptığınız amatör davranışlar (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
328
Cevap
43
Favori
15.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: İlkerDiyeBiri

Aynı durum bende de vardı konuşamıyordum kızla hatta hoşlandığım birisiyle ilk konuşmayı yapamıyodum. Arkadaşlar sağolsun okula 4 extra getirmişler boş bi sınıfta içtim hepsini yarım saat içinde ayaklarım çapraz atarak takıldım kızın peşine... biraz gidince beni farketti bişey söylemedi. Yaklaştım iyice ve " biraz yürüyebilir miyiz?" dedim. Kız "olmaz" dedi ve nasıl bozulduğumu görmek için yüzüme bakıyordu. Bende " o zaman koşalım" dedim. Sonra kahkahalar eşliğinde ismini söyledi ve böylece tanıştık.

4 extra kısmı abartı olmuş 2 diyelim biz şuna
  • Yukari (:

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesaj dursun sabah bakarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: vatoz28

üni 1 deyken arkadaş gazına gelip hiç tanımadğım bi kıza tanışabilirmiyiz dedim maalesef dedi o an çok kötü olmuştum ama 2 gun önce yatağımdaydı

Nasıl bağladın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sandasian

quote:

üni 1 deyken arkadaş gazına gelip hiç tanımadğım bi kıza tanışabilirmiyiz dedim maalesef dedi o an çok kötü olmuştum ama 2 gun önce yatağımdaydı

Nasıl bağladın?

Herşey iyi gidiyorduda finali bağlıyamamış adam. Önce değilde sonra deseydi olcaktı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 12,5 falandım.Neler yaşadığımı tam olarak hatırladığımda yazacağım.Mesajım bulunsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cumhuriyet.

quote:

Orijinalden alıntı: Gitαrist

quote:

Orijinalden alıntı: Cumhuriyet.

İlk ciddi sevgilimi 2.5 yıl sevdim bugün konuşurum yarın konuşurum diye diye, 2.5 yılın sonunda kız gelip benimle konuştu yaklaşık 8 ay çıktık... neyse onu seven benden 4 yaş büyük biri vardı (kız da benden 1 yaş büyüktü o yüzden konuşamıyordum zaten. ) neyse kızla çıktığımı öğrenmiş biz basket oynarken geldi tokatladı beni ayrılcaksın diye. Ertesi gün arkadaşları topladım onların mahalledeki parka gittik (kızda parkta bu arada) elemanla karşı karşıya geldik, ben kızdan falan ayrılmıyorum lan dedim arkadaş beni bidaha tokatladı kızın yüzüne bakamadan geri döndüm mahalleme, kızla 1 hafta görüşmedim o da 1 hafta boyunca ne zaman beni görse ağladı

Hocam ayıptır sorması arkadaşları niye topladınız, olaya şahit olsunlar diye mi ?

Ya benim beklentim biraz laf atışması olur sonra grupça dalardık gibi oldu ama elemanlar bizden en az 2-3 yaş büyük olduğu için ki o yaşlarda (11-12) bu farkın biraz fazla olduğunu varsayarak arkadaşlarım pek ilişmedi eleman da direk tokatladı gönderdi

Çok güzel anlatıyorsun ya, yıkıldım burada.

Komplekssiz birine benziyorsun, tebrik ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: istanbullu01

12,5 falandım.Neler yaşadığımı tam olarak hatırladığımda yazacağım.Mesajım bulunsun.

Hatırladın mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Destdestron

quote:

Orijinalden alıntı: Sandasian

quote:

Nasıl bağladın?

Herşey iyi gidiyorduda finali bağlıyamamış adam. Önce değilde sonra deseydi olcaktı.

benim bi arkadaş çankayada okuyodu bu kızda orda okuyomuş,bu okulda görmüş benim arkadaşı faceden çankaya üni okuyanlar fln diye grup bulmuş ordan bu benim arkadaşı ordanda beni bulmuş ilk gördüğümde bende şok olmuştum sonrası mağlum ha bu arada inanmayanlar hadi len fln diyenler olursa faceden eklesin beni kızla hala çıkıyorum görürsünüz ordan hatta benim önceki açtığım konulara bakarsanız bu durumu anlatmıştım bi ara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vatoz28 -- 4 Mart 2012; 14:28:39 >

• Konu dışında bu tarz konular olsa süper olur. Konuyu yukarılarda tutalım da anısı olan arkadaşlarda yazsın.
  • 9. Sınıftayım neyse sinemaya gidiyoruz biletleri aldık yirmi dkya falan başlayacak neyse dedim ışte biraz oturalım şurda. Gittik masanın başına o öndeydi sandalyeyi çekti geçtim oturdum garip bir baktı bana geçti diğer sandalyeye oturdu kendimi çok kötü hissetmiştim ama o olayın muhabbeti hiç geçmedi aramızda ne olursa olsun özledim o günleri
  • Geçenlerde sevgilimle ikimiz güzel bir yerde oturup birşeyler yiyorduk, yemekten sonrada iyi muhabbet etmiştik ben o sırada cem yılmazın komikliklerinden bahsederken bir güldüm tam gülerken ağzımdan bir kaç ufak tükürük onun suratına gitti, o sırada şaşırıp bana şöyle baktı sonrasında bilerek tam alnımın köşesine tükürmüştü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

Geçenlerde sevgilimle ikimiz güzel bir yerde oturup birşeyler yiyorduk, yemekten sonrada iyi muhabbet etmiştik ben o sırada cem yılmazın komikliklerinden bahsederken bir güldüm tam gülerken ağzımdan bir kaç ufak tükürük onun suratına gitti, o sırada şaşırıp bana şöyle baktı sonrasında bilerek tam alnımın köşesine tükürmüştü

yarıldım buna
  • lisedeyken bi kızla çıkıyordum . O günü çok net hatırlıyorum akşam üstü 8-9 arasıydı bi yerde buluştuk işte. Tam sarılacakken kaldırıma ayağım takıldı kıza kafa attım istemeden kız yanağı mor gezmişti 1hafta şimdi düşünüyorumda bu kıza epeyi öküzlük yapmışım zamanında . Talep gelirse anlatacağım çok şey var
  • bende gelen teklifleri çeviriyordum. niye böyle bir şeyi yapmışım hala anlam veremiyorum. utangaçlıktan olsa gerek

neyse biz olaya dönelim. 6. sınıfta bir kıza aşık olmuştum 8. sınıf olmuştu hala daha açılamamıştım. msn telefon vs. herşeyi bende vardı ama ben utancımdan iki kelime laf edemiyordum ki yanında. o da bana karşı bir şeyler hissediyordu ama ben bir türlü açılamıyordum ona. öylece kaldı gitti yani baya güzeldi de. geçenlerde gördüm daha da bir güzel olmuş. hatırladıkça ağlarım hep. bu satırları da ağlayarak yazdım inanın ki. şuan yalnızım . amaçsızca bir şekilde okula gidip geliyorum.
  • dursun mobiilden tek tek okuyucam
  • Takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut_baris

bende gelen teklifleri çeviriyordum. niye böyle bir şeyi yapmışım hala anlam veremiyorum. utangaçlıktan olsa gerek

neyse biz olaya dönelim. 6. sınıfta bir kıza aşık olmuştum 8. sınıf olmuştu hala daha açılamamıştım. msn telefon vs. herşeyi bende vardı ama ben utancımdan iki kelime laf edemiyordum ki yanında. o da bana karşı bir şeyler hissediyordu ama ben bir türlü açılamıyordum ona. öylece kaldı gitti yani baya güzeldi de. geçenlerde gördüm daha da bir güzel olmuş. hatırladıkça ağlarım hep. bu satırları da ağlayarak yazdım inanın ki. şuan yalnızım . amaçsızca bir şekilde okula gidip geliyorum.

Amaçsız bir şekilde okula mı gitmek ?

Hocam yanlış anlamayın ama okula kız tavlamak için gidilmez, bir şeyler öğrenmeye, düzgün seveceğin bir meslek sahibi olmak için gidilir..

• quote:

Orijinalden alıntı: crazytrex

quote:

Orijinalden alıntı: umut_baris

bende gelen teklifleri çeviriyordum. niye böyle bir şeyi yapmışım hala anlam veremiyorum. utangaçlıktan olsa gerek

Amaçsız bir şekilde okula mı gitmek ?

Hocam yanlış anlamayın ama okula kız tavlamak için gidilmez, bir şeyler öğrenmeye, düzgün seveceğin bir meslek sahibi olmak için gidilir..

den.aml deyim. okul erkek lisesi.

okula kız tavlamak için gidecek olsam düz liseye giderdim.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.