Şimdi Ara

Kızla ilk tanıştığınızda yaptığınız amatör davranışlar (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
328
Cevap
43
Favori
15.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben bir kızı sevmiştim ama konuşamadım bi türlü yarın kouşurum 2 gün sonra konuşurum diye diye arada 1 sene geçti sonra o anladı geldi sen beni semiyomusun falan dedi evet dedim bende , sonra 1 sene geçtikten sonra hala çıkıoz tabi bizim ev geldi kız ben demeden muhterem yerini açmış ben mutfaktayken sonra milli olduk o günde işte sonra aradan 2 sene daha geçti hala arada sırada .... yapıoz devam panpa ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ung00dz1 -- 5 Mart 2012; 13:57:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ung00dz1

Ben bir kızı sevmiştim ama konuşamadım bi türlü yarın kouşurum 2 gün sonra konuşurum diye diye arada 1 sene geçti sonra o anladı geldi sen beni semiyomusun falan dedi evet dedim bende , sonra 1 sene geçtikten sonra hala çıkıoz tabi bizim ev geldi kız ben demeden muhterem yerini açmış ben mutfaktayken sonra milli olduk o günde işte sonra aradan 2 sene daha geçti hala arada sırada .... yapıoz devam panpa ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SecurityMJ -- 5 Mart 2012; 14:52:14 >
  • Takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonsterKill88

quote:

Orijinalden alıntı: MartyFriedman

hikayeler gerçekten güzel Bende yazayım bir kızla tanışmıştım 16 yaşındaydım sanırsam neyse kızla parkta yürüyoruz işte havada soğuk kızın üzerinde mont yoktu ama kazak tarzında birşey vardı benim üzerim kalın tabi hiç aklıma gelmedi üşüyosan veriyim demek kız tir tir titriyo hava soğuk felan diyo ama nedense hala benim aklıma gelmiyo kız en sonunda insan bi montumu veriyim der demişti çok kötü olmuştum normalde düşünürüm yaparım böyle şeyleri ama nedense o an hiç aklıma gelmemişti

aklıma bu geldi

• Orta okuldayken henüz daha 12,5 yaşındayım."Elif" ilk aşkımdı.Çok severdim onu,şimdi bile bir kıza o kadar bağlanabileceğimi sanmıyorum ama insan ilk kez aşık olunca bir farklı sever.Evlerimiz çok yakındı.Ben D şubesinde o A şubesindeydi.Hep derdim keşke onunla aynı sınıfta olabilsem diye.Tenefüslerde hep onu izler,okul çıkışlarında hızlı hızlı çıkar ona yetişmeye çalışırdım.Ama hiç yanına gidip ona merhaba bile diyemedim.Onu sevdiğimi hiç söyleyememiştim.O zamanlar okulda doğru düzgün bir dostumda yoktu bir şeyler paylaşabileceğim.Hep içime attım,düşüncelerimi ne o bildi onu sevdiğimi nede bir başkası.Şimdi düşününce acıyorum kendime.Yazık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanbullu01

Orta okuldayken henüz daha 12,5 yaşındayım."Elif" ilk aşkımdı.Çok severdim onu,şimdi bile bir kıza o kadar bağlanabileceğimi sanmıyorum ama insan ilk kez aşık olunca bir farklı sever.Evlerimiz çok yakındı.Ben D şubesinde o A şubesindeydi.Hep derdim keşke onunla aynı sınıfta olabilsem diye.Tenefüslerde hep onu izler,okul çıkışlarında hızlı hızlı çıkar ona yetişmeye çalışırdım.Ama hiç yanına gidip ona merhaba bile diyemedim.Onu sevdiğimi hiç söyleyememiştim.O zamanlar okulda doğru düzgün bir dostumda yoktu bir şeyler paylaşabileceğim.Hep içime attım,düşüncelerimi ne o bildi onu sevdiğimi nede bir başkası.Şimdi düşününce acıyorum kendime.Yazık.

kötüymüş bea keşke gidip konuşsaydın
  • takip
  • baştan sona okudum konuyu fena takip fena eğlence yarım saatten fazla oldu acayip kopuyorum burda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adnan008 -- 6 Mart 2012; 4:14:20 >
  • bende kızla çıkmaya başlamıştım 1-2 hafta geçti işte kız yanağımdan öpmek istedi öyle bir ittim ki kızı yere düşüyordu az kalsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: sserdar93

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MonsterKill88

quote:

hikayeler gerçekten güzel Bende yazayım bir kızla tanışmıştım 16 yaşındaydım sanırsam neyse kızla parkta yürüyoruz işte havada soğuk kızın üzerinde mont yoktu ama kazak tarzında birşey vardı benim üzerim kalın tabi hiç aklıma gelmedi üşüyosan veriyim demek kız tir tir titriyo hava soğuk felan diyo ama nedense hala benim aklıma gelmiyo kız en sonunda insan bi montumu veriyim der demişti çok kötü olmuştum normalde düşünürüm yaparım böyle şeyleri ama nedense o an hiç aklıma gelmemişti

aklıma bu geldi

Yemin ediyorum aynı şeyi yaşadım kardeşim sadece onun park versynu işte

kız da çıkıp insan montunu verir demiş.o ne öyle ya

Yani düşündüğüm zaman onunkide salaklık birkere demi şahsen ben olsam demezdim ama neden veriyim hava soğuk alsaydı yanna bişeyler :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Gitαrist

quote:

Orijinalden alıntı: Cumhuriyet.

İlk ciddi sevgilimi 2.5 yıl sevdim bugün konuşurum yarın konuşurum diye diye, 2.5 yılın sonunda kız gelip benimle konuştu yaklaşık 8 ay çıktık... neyse onu seven benden 4 yaş büyük biri vardı (kız da benden 1 yaş büyüktü o yüzden konuşamıyordum zaten. ) neyse kızla çıktığımı öğrenmiş biz basket oynarken geldi tokatladı beni ayrılcaksın diye. Ertesi gün arkadaşları topladım onların mahalledeki parka gittik (kızda parkta bu arada) elemanla karşı karşıya geldik, ben kızdan falan ayrılmıyorum lan dedim arkadaş beni bidaha tokatladı kızın yüzüne bakamadan geri döndüm mahalleme, kızla 1 hafta görüşmedim o da 1 hafta boyunca ne zaman beni görse ağladı

Hocam ayıptır sorması arkadaşları niye topladınız, olaya şahit olsunlar diye mi ?

Aha dedim intikam geliyor parka gidişte ama yine hüsran yine hüsran

• Arkadaş Umrumda olmaz Her türlü konuşurum hiç çekinmem utanmam.Eşortmanla yanına giderim buluşurum gezeriz Farketmez.Eğer takıntılı tipse yol veririz geçer gider.Bu devirde ciddi düşünürsen way haline.Başıma geldiği için artık güvenim kalmadı hepsini eşit olarak görüyorum ve aynı değeri veriyorum.en fazla 1 ay sürüyor oda yeter.Ha pahalı birşey ısmarlamam fazla biyere götürmem çünki haketmiyorlar Yolda Giderken hepsine tav tav bakıyorum hepsine.Hele o kolejliler yokmu onlar işe giderken hanzo gibi süzüyorum hepsini bakıyorum suratlarına çeviriyolar yüzlerini.Üstüne gidecen Arkadaş Utanmayın Kabul edecekmi etmicekmi diye Gidin Konuşun.Eğer takıntılı ve Utangaç biri değilseniz sizin için farketmez Şahsen gider konuşurum kabul etmesse Eyvallah kardeş der geçerim ciddiyim böyle konuşurum.Kibar oldunmu tepene biniyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: battle35

Arkadaş Umrumda olmaz Her türlü konuşurum hiç çekinmem utanmam.Eşortmanla yanına giderim buluşurum gezeriz Farketmez.Eğer takıntılı tipse yol veririz geçer gider.Bu devirde ciddi düşünürsen way haline.Başıma geldiği için artık güvenim kalmadı hepsini eşit olarak görüyorum ve aynı değeri veriyorum.en fazla 1 ay sürüyor oda yeter.Ha pahalı birşey ısmarlamam fazla biyere götürmem çünki haketmiyorlar Yolda Giderken hepsine tav tav bakıyorum hepsine.Hele o kolejliler yokmu onlar işe giderken hanzo gibi süzüyorum hepsini bakıyorum suratlarına çeviriyolar yüzlerini.Üstüne gidecen Arkadaş Utanmayın Kabul edecekmi etmicekmi diye Gidin Konuşun.Eğer takıntılı ve Utangaç biri değilseniz sizin için farketmez Şahsen gider konuşurum kabul etmesse Eyvallah kardeş der geçerim ciddiyim böyle konuşurum.Kibar oldunmu tepene biniyolar

Sakin ol şampiyon

Şaka bir yana bunları anlamış olman kendi adına güzel birşey tabi, insan yaşamadan anlamıyor....

• quote:

Orijinalden alıntı: mumy2121

quote:

Arkadaş Umrumda olmaz Her türlü konuşurum hiç çekinmem utanmam.Eşortmanla yanına giderim buluşurum gezeriz Farketmez.Eğer takıntılı tipse yol veririz geçer gider.Bu devirde ciddi düşünürsen way haline.Başıma geldiği için artık güvenim kalmadı hepsini eşit olarak görüyorum ve aynı değeri veriyorum.en fazla 1 ay sürüyor oda yeter.Ha pahalı birşey ısmarlamam fazla biyere götürmem çünki haketmiyorlar Yolda Giderken hepsine tav tav bakıyorum hepsine.Hele o kolejliler yokmu onlar işe giderken hanzo gibi süzüyorum hepsini bakıyorum suratlarına çeviriyolar yüzlerini.Üstüne gidecen Arkadaş Utanmayın Kabul edecekmi etmicekmi diye Gidin Konuşun.Eğer takıntılı ve Utangaç biri değilseniz sizin için farketmez Şahsen gider konuşurum kabul etmesse Eyvallah kardeş der geçerim ciddiyim böyle konuşurum.Kibar oldunmu tepene biniyolar

Sakin ol şampiyon

Şaka bir yana bunları anlamış olman kendi adına güzel birşey tabi, insan yaşamadan anlamıyor....

Arkadaş Kızla konuşuyorum bana diyorki 5800 al seni mutlu ederim.He tamam diyorum bendeDiğeriyle konuşuyorum Beni burger kinge götürsene diyor.Tamam dedim şu saatte gel dedim seni bekliyorum.Üstümde bg tişörtü altımda bg pantolonu (pantolonda dar geliyor ha coraplar baya acıkta dar paca yaptım üstümde bg şapkası hoşgeldin dedim.2 dk çöp atma bahanesiyle konuştum aldı menüsünü ödedi parasını yedi gitti.Ondan sonrada ne aradım ne o aradı benim ödeyeceğimi sanıyodu moruk

• Sizde de olur mu bilmiyorum bazen misal telefonda birşey konuşuyorum karşındakine dalgınlıkla onu söylüyorum onu anlatmaya başlıyorum vs. Neyse işte bi kız vardı dersanede çok değil daha geçen sene kız pas veriyo bende istiyodum ha konuşalım edelim derken falan utangaçlıkta vardı azıcık neyse tam müsait olduk kız tek konuşacağız annem mesaj attı (annem yazdığında şimdiki mesajı il dışındaydı) oğlum özlettin kendini türünden birşey yazmış. Kız karşımda ufak ufak konuşuyoruz. Tam sadede gelicem annemin mesajı titretti cebimde açtım okudum. Bu kısmı ne alaka halen bende bilmiyorum koşmaya başladım uzaklaşarak ve annemi özledim dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turistof Kolomb -- 6 Mart 2012; 3:45:09 >
  • Buluştuk sinema olayı falan yolda mesaj okurken benim telefona eğilmiş benle beraber kafayı çat diye kaldırdım küt diye bir ses kız "Ah." dedi yere düştü baktım burnu kanıyor.Kaldırdım ayağa sinemaya geri döndük lavaboda yüzünü yıkadı.
  • quote:

quote:

quote:

Sakin ol şampiyon

Arkadaş Kızla konuşuyorum bana diyorki 5800 al seni mutlu ederim.He tamam diyorum bendeDiğeriyle konuşuyorum Beni burger kinge götürsene diyor.Tamam dedim şu saatte gel dedim seni bekliyorum.Üstümde bg tişörtü altımda bg pantolonu (pantolonda dar geliyor ha coraplar baya acıkta dar paca yaptım üstümde bg şapkası hoşgeldin dedim.2 dk çöp atma bahanesiyle konuştum aldı menüsünü ödedi parasını yedi gitti.Ondan sonrada ne aradım ne o aradı benim ödeyeceğimi sanıyodu moruk

haahha :D Gerçek hayatta arkadaşım olmanı isterdim dostum :D

• takip konu ilgimi cekti :d
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

quote:

quote:

quote:

Sakin ol şampiyon

haahha :D Gerçek hayatta arkadaşım olmanı isterdim dostum :D

Bg ne ya blind guardian geliyor aklima

• quote:

Orijinalden alıntı: reDaResKSK

bakalim neler cikacak

doğru dudağından öpülür
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.