Şimdi Ara

Kızla ilk tanıştığınızda yaptığınız amatör davranışlar (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
328
Cevap
43
Favori
15.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MartyFriedman

quote:

Orijinalden alıntı: MonsterKill88

quote:

Orijinalden alıntı: MartyFriedman

hikayeler gerçekten güzel Bende yazayım bir kızla tanışmıştım 16 yaşındaydım sanırsam neyse kızla parkta yürüyoruz işte havada soğuk kızın üzerinde mont yoktu ama kazak tarzında birşey vardı benim üzerim kalın tabi hiç aklıma gelmedi üşüyosan veriyim demek kız tir tir titriyo hava soğuk felan diyo ama nedense hala benim aklıma gelmiyo kız en sonunda insan bi montumu veriyim der demişti çok kötü olmuştum normalde düşünürüm yaparım böyle şeyleri ama nedense o an hiç aklıma gelmemişti

aklıma bu geldi

Yemin ediyorum aynı şeyi yaşadım kardeşim sadece onun park versynu işte

kız da çıkıp insan montunu verir demiş.o ne öyle ya

• quote:

Orijinalden alıntı: uA-kktc

lisedeyken bi kızla çıkıyordum . O günü çok net hatırlıyorum akşam üstü 8-9 arasıydı bi yerde buluştuk işte. Tam sarılacakken kaldırıma ayağım takıldı kıza kafa attım istemeden kız yanağı mor gezmişti 1hafta şimdi düşünüyorumda bu kıza epeyi öküzlük yapmışım zamanında . Talep gelirse anlatacağım çok şey var

yemin ediyorum gülmekten uykum kaçtı

• Birlikteliğimiz başlayalı 1hafta olmuştu. Yakın bir kız arkadaşım tanıştırmıştı onla birlikte tatile gitmişlerdi ertesi günü bende davet edildim, gittim.

Akşamı eve vardığımda 3kız 6erkek şaşırdım birden, rakı vardı ortada gecenin ilerleyen saatlerinde muhabbet çok iyiydi, sevgilim olduğunu unutmuştum rakınında etkisiyle sapıtıyorduk hepbirlikte danslar, küfürler vs. bir arkadaşın sevgilin burdaymış demesiyle gecem son bulmuştu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemfb12

ülkücü selamı verdim kafa tokuşturdum

şaka bir yana heyecandan konuşamıyodum işte bazen saçmalıyodum.birde mağaza girişinde kızı görünce o aletin içinden geçmeyip yanından geçtimkadın beyfendi üstünüzü aramam lazım dedi

magaza girisine kadar benı anlattın :D
  • quote:

lisedeyken bi kızla çıkıyordum . O günü çok net hatırlıyorum akşam üstü 8-9 arasıydı bi yerde buluştuk işte. Tam sarılacakken kaldırıma ayağım takıldı kıza kafa attım istemeden kız yanağı mor gezmişti 1hafta şimdi düşünüyorumda bu kıza epeyi öküzlük yapmışım zamanında . Talep gelirse anlatacağım çok şey var

Yarın Sınavım var moralim bozuk ve bu beni güldürdü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SusLanSenKöylü -- 4 Mart 2012; 23:18:12 >

• 7.sınıfta kaldırımda yürürken sevgilimle karsidan abisi geliyordu korkudan kızı orada birakip kosarak kacmistim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heaven&Hell

1 kere tıkandım oda şöyle oldu, kızı arkadaşların yanından çekicektim bi anda yutkundum tam konuşacakken öksürük tuttu ölüyodum toparlıyasıya kadar allahtan sonra espiri filan çevirdim işi.

yataktan düştüm :
  • Lise 1 deyken sevdiğim kız ve bi arkadaşı sahile gittik gitar çalmaya;

Rezillik 1: diğer arkadaş şarkı sölüyordu şarkı bitti ben sevdiğim kıza bakarak aşık oldum aşık oldum diye bi şarkı sölemeye başladım 15 kere detone olduktan sonra kız tamm daha fazla zorlama dedi

Rezillik 2: oturuyoruz sohbet ediyoruz bi sucu çocuk geldi al ablacım buz gibi motorun soğusun biraz dedi ben bastım kahkahayı sevdiğim kız ne diyon sen be falan dedi sonra bi su alın gidiyim dedi çocuk daha sigara iççem dedi bende küçücük çocuksun içme dedim tamam anne deyip uzaklaştı mal gibi baktım arkasından

Offf offf

• quote:

Orijinalden alıntı: sserdar93

quote:

yemin ediyorum gülmekten uykum kaçtı

anlat dinliyok panpa

• Lisedeyken kız arkadaşımla ayrı okullardaydık ( kafa attığım kız ) onun okulu benden 1bucuk saat önce bitiyordu . Dedim gel benim okula ben bitirince bi yerde otururuz falan . O günde arkadaşlarla anlaşmıştık , bi arkadaş içki getirmişti her tenefüste dersten önce tuvalette içip öyle giriyorduk derse , ben son tenefüs gaza gelip fondip çektim şişeye . Neyse kız geldi , hocaya yalvar yakar sınıfa soktum son ders . Ben bi ara çok fena oldum ayağa kaltım herkez "napıyor bu? " gibisinden bakarken sıranın üstüne kustum ama aga öyle böyle bir kusmuk değil itfaye borusu gibi fışkırmıştı kız arkadaşım okul montuda sıranın ustundeydi yastık şekline sokup aşk yuvası yapmıştık orayı Kızın mont maffolmuştu + benim bi yerlerde oturma planı yalan olmuştu + kıza rezil olmuştum

• quote:

Lisedeyken kız arkadaşımla ayrı okullardaydık ( kafa attığım kız ) onun okulu benden 1bucuk saat önce bitiyordu . Dedim gel benim okula ben bitirince bi yerde otururuz falan . O günde arkadaşlarla anlaşmıştık , bi arkadaş içki getirmişti her tenefüste dersten önce tuvalette içip öyle giriyorduk derse , ben son tenefüs gaza gelip fondip çektim şişeye . Neyse kız geldi , hocaya yalvar yakar sınıfa soktum son ders . Ben bi ara çok fena oldum ayağa kaltım herkez "napıyor bu? " gibisinden bakarken sıranın üstüne kustum ama aga öyle böyle bir kusmuk değil itfaye borusu gibi fışkırmıştı kız arkadaşım okul montuda sıranın ustundeydi yastık şekline sokup aşk yuvası yapmıştık orayı Kızın mont maffolmuştu + benim bi yerlerde oturma planı yalan olmuştu + kıza rezil olmuştum

güldürdün lan anten gece gece :DDD
    dahası varsa dinliyoz

• benimkisi biraz dalga geçmek maksatlıydı hiç unutmam bi kız arkadaşımın (o zamanlar 7. sınıfa gidiyordum) kafasına sürekli top isabet ederdi. sadece benim gördüklerim 6 isabet ve 15 gün içerisinde. en son ayrılmayı düşündüğüm günlerden birinde yine kafasına top geldi bende dayanamayıp önce bastım kahkahayı sonrada ciddi bi tavırla top topu çekiyo arkadaş demiştim. ne utanmıştı kız bide benden 1 yaş büyüktü, küçüklük işte :)
  • Son iki sayfa kaldı onları da sonra okuyacam, birşeyler yazmak istedim ama beceremedim nedense affedin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kütüphane

quote:

Orijinalden alıntı: thebancally

7. sınıfta ilk kez biriyle çıkmıştım,bizim sınıfta degildi,ama aşagıda sıra oldugumuzda yan yanaydı sınıflarımız,orada muhabbet açacam diye yırtınıyordum,hangi takımlısın diye sordum,galatasaray dediginde "çak" yapmıştım ,
    Bi digerinde pastaneye gitmiştik,2 muhallebi dedim çalışanlara,kız "ben yemicem" dedi,bende "tamam" dedim hiç üstelemeden.O beni izlerken ben muhallebiyi götürüyodum

En çok buna güldüm ya

gerçekse...

• Cikarip masaya vurmustum :D Saka bir yana kiz otururken ayaktaydim yanina oturayimmi demistim (dememde hata) kiz yok oturma demisti
  • Kızla facebookda tanışmıştık face msn konuşuyorduk. Telefonumu istedi verdim. Ben seni ararım dedi. Beni bir heyecan bastı hattı kırmayı bile düşündüm neyse sonra arkadaşla konuştum napayım diye o da çok uzatma sonlarda mesajlasabilirmiyiz de dedi tamam dedim. Neyse telefon çalmaya başladı açtım alo mesajlassak olmaz mı dedim telefon kapandı yüzüme .d sonra ne kadar uğraşmıştım kıvırana kadar .d düşündüm de iyiki tanışabilirmiyiz falan dememişim.d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi littlepsycho -- 5 Mart 2012; 5:18:51 >
  • quote:

• İlk anım Değil ama Komik Ve Güzel Bi anıdır...

19 Yaşındaydım FM 2005 oynuyordum o zamanlar sanırım bi cumartesi günü mesaj geldi "Öğlen 1 de buluşalım mı?" Yazıyordu. Saate baktım 9 dedim "Tamam Saat 1 de Görüşürüz" biraz oyuna daldım sonra bi mesaj daha geldi "Hadi gelmiyormusun" diye dedim ne oluyor 1 de demişti saate baktım 13:45 kızcağız 45 dakika beklemiş cafede Nasıl bir Oyundur FM 2005 yinede oyunu kaydetmeden çıkmadım tabi gidince birsürü fırça yedim :) işin komik tarafı kız "Nerde kaldın" diye sorunca direkt "Oyuna dalmışım kusura bakma" dedim yinede 4 ay daha çıkmıştık

• kızla ilk buluşmamızda süslenmiş püslenmiş bi vaziyetteydi neyse üsküdara doğru gittik yolda da kazı çalışması vardı..kaldırım taşının altına su birikmişti bende geçerken bastığımda bütün su kızın üzerine gelmişti ne gündü ama

• takip
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.