Şimdi Ara

Kızın biri illa doğum gününe çağırıyo

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 1 hafta falan oldu kızla tanışalı,facebooktan tanıştık,ben eklemiştim onu 13 ortak arkadaşımız var diye,aramızda şöyle konuşmalar geçti;

ben:ben tanışmak istemiştim seninle,fotoğraflarını baya beğendim,giyim tarzında baya hoş,hoşuma gitti,seninle tanışmak istiyorum
    kız::) çok teşekkür ederim. isterim tabi tanışalım.
    ben:: , ben ****** otelde çalışıyorum,9 gün daha oradyım sonra **** gidicem fotoğrafçılık için,******* oturuyorum 18 yaşındayım,fotoğrafçılığı seviyorum.
    kız:ben... ben de fotoğrafçılığa meraklıyım. fotoğraf makinelerim profesyonel ama işte.. ben stajyerim **** meslek lisesinde okuyorum turizm bölümünde. suntimes tour 'da çalışıyorum transfermanım. aynı zamanda muhasebedeyim. 17 yaşındayım. :)
    ben:benim daha makinam yok ama alıcam inş birgün, şimdilik kuzenimin makinası ile idare ediyorum.nelerden hoşlanırsın başka,ne tür müzik dinlersin mesela?
    kız:bnim profesyonel makinalarımı istersen kullanabilirsin ama tek şartla beni çekiceksn :D nelerdenhoşlanırım... hmm çok kapsamlı bi cevap olur bu. sinema film müzik hayvanlar fotoğraflar bilgisayar, yürüyüş.. :) ben rnb soul dinliyorum. sen ?
    ben:tabi çekerim eğer istersen :D , film izlemeyi çok severim hatta baya geniş bi film arşivim var inşallah daha da genişleticeğim :D , hayvanları bende severim bilgisayar la aram baya iyidir, yürümeyide severim,yağmur da bir başka olur benim için yürümek,bende heavy metal ve alternatif rock dinliyorum.
    kız:güzel sevindim. iyi anlaşacağımız anlamına geliyor bu :)
    ben:evet bencede (: , sevindim.
    stajın ne zaman bitiyor peki?
    kız:eylülün sonunda bitiyor ama pazarları ve iş çıkışlarında boşum
    ben:hmm anladım,benimde izin pazartesi günü şimdilik,değişebiliyo bazen belli olmuyor.benimde eylül ün 3 ünde bitiyor
    kız:öylemi benim doğum günümde bitiyor :D ben doğum günümü kutlıcam da gelirsin dimi ??
    ben:gelirim tabi,rahatsız etmiyim ama?
    hem daha yeni tanıştık,senin için sorun olmasın o yüzden diyorum,hem arkadaşların yada sevgilin kızar sana,yoksa problem değil benim için.
    kız:rahatsız kelimesini aklında çıkartmanı istiyorum :) . arkadaşlarım kim ki kızıyor ? benim doğum günüm. sevgilim de yok ayrıca kızıcak :)

olay kısaca böyle şimdi illa gel diyo lütfen gel dedi bende gidicem büyük ihtimal.sizce orda nasıl davranmalıyım,tanıdık arkadaşlarda olucaktır büyük ihtimal,doğum gününe sabah yada akşam olabilirmiş,bardaymış ayrıca ?

lütfen dostlar yardım edin bi belki hayırlara vesile olucak bu olay

• Saldır :D
  • Gönlü sende
  • Sana yanık o kız
  • Sana ayar çekiyor, düşünce tarzını bilmiyorum ama istersen git ve bir yokla bakalım durumu sana karşı tutumu ve duruşu nasıl. Barda olacaksa içki kullanıyormusun bilmiyorum ama içmemen yada içeceksen fazla abartmaman önemli her zamanki gibi rahat ol ortak arkadaşlarınız varmış bu ortak arkadaşlardan en yakın hissetiğin hangisi ise onun ile özel olarak konuş ne sever ne sevmez gibi. Faceden sayfalarına ve üye olduğu gruplara bak onlardanda bilgi alabilirsin biraz.

Ve önemli not,

Kızlar her iyi davrandığı erkeğe sevgili gözü ile bakmaz bunuda unutma!
  • Dudaklarına her zaman yakın ol.. Yani konuşurken kızla yüzyüze her zaman kafan yakın olsun..
  • şimdi Yalnız ve Ayı diyecem karikatür koyacam ama olmayacak kız sana zarf atmış istiyorsan karşılık ver ama gene de dikkat et
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sevdiğim kız bana abicim diyor
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çok daha yeni tanışmışsınız ve daha buluşmamışsınız bile.Kıza ne çok yakın ne de çok uzak ol.Sonra durumlara göre neler olacağına karar verirsin.
  • Vay anasını sayın seyirciler
    Bana da facede bi kız mesaj attı nerden buldun beni dedim. Sağ tarafta hani genelde fake kişiler olur ya oradan görüp eklemiş

Ben olsam giderim doğum gününe
  • Gol olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: yoney

Gol olur

adam illede penaltıyı kullanmak istemiyor yapacak bişey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: FireManBack

quote:

Gol olur

Guiza bile atardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: N.alper

quote:

quote:

Gol olur

Guiza bile atardı

hohoho

• quote:

quote:

Gol olur

yok kullanıcam kullacanıcam karar verdim gidiyorum.
  • Dostum mutlaka gitmelisin.

Senin için arkadaşlarını göze aldığına göre, bu işin içinde bi iş var.
  • Sohbet metni birebir böyle ise aranızdaki uyumun çok çok iyi olacağını sana şimdiden söyleyebilirim dostum :) rahat olmak ilk amacın olsun, kız çok rahat zaten ki bu da senin için avantaj. Başka konularda fikir almak istersen kardesim, giyim kuşam gibi ben buralardayim :)
  • Veremedinmi sen daha küsküyü, odunu
  • çullan, yardır, vurdur, yumul ...
    daha gelmedi aklıma ama ciddi düşünme, olayı doğum gününde bitir sonra arama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nymphadora -- 28 Ağustos 2010; 18:21:51 >
  • Entersan bir tanışma. .Normal'de türk kızına seninle tanışmak istiyorum dediğinde,ona tecavüz edeceğini sanıp seni engelleyip silmesi gerekiyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PapuaYeniGine -- 28 Ağustos 2010; 19:19:34 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.