Şimdi Ara

Kiz Tavlama Teknikleri(Cikma Teklifi Etmek + Telefon Numarasi Almak)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
0
Favori
23.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

(Nasil cikma teklifi edilir? Cikma teklifi edene kadar gecen surecte ne yapilmasi gerekir?)

Kizlar o cikmadan onceki 2 haftalik erkeklerin onlari asiri derecede taktigi donemlerden hoslanirlar. Eger kiz kasar bir tip ise 1 hafta bile yeterlidir. Ancak normali 2-3 hafta arasidir. Eger kiz ile araliksiz surekli mesajlasiyorsaniz, seni bekletmiyor veya ters ters cevaplar vermiyorsa o da seni istiyor demektir. Bu durumda durumunun ciddi oldugunu belirtecegin en guzel yontem laf arasinda ben hayatimda hicbir kizla bu kadar surekli mesajlasmadim gibi laflar demek olacaktir. Ayrica laf arasinda canim sozleri de edebilirsin. Ama cok belli etmeden. Sen de bir garipsin canim, yok artik canim daha neler falan gibi ..
    Cikma teklifinde ise yapilacak en buyuk hata telefondan veya MSNden cikma teklifi etmektir. Kizin kabul edecegi varsa bile reddeder. Biraz iyi niyetliyse prensip meselesi lutfen yuz yuze et gibi bahaneler uydurabilir cunku bu kizlar arasi alay konusudur. Cikma teklifinde ise klasik bir cumle kullanacaksin. Eger mumkunse okul cikisi bir yere davet etmek en iyi fikirdir. Eger kabul etmezse veya ben bir erkekle basbasa disari cikamam diyip redderse bir tenefuste yanina cekip bu sihirli cumleyi soyleyeceksin."Uzun zamandir sana soylemeyi planliyordum ama kismet buguneymis." deyip derin bir nefes aldiktan sonra "Seni seviyorum" diyerek isi tamamlamaktir.
    Kolay gelsin..
    GooodJob

Telefon Numarasi Alma Teknigi

(Eger kizla az cok muhabbetin var ve sizi en azindan kiz seni sima olarak taniyor, adinizi soyadinizi biliyorsa telefon numarasini almak icin yapmaniz gerekenler..)

Bu durumda yapilmasi gerekenleri sana kisaca ozetleyeyim. Burada en onemli olan sey kizlarla duzgun bir sekilde muhabbet edebilmektir. Eger agziniz az cok laf yapiyorsa bu plan tikir tikir isler. Oncelikle yuzyuze konustugun kizin sadece adini ve soyadini aklinda tutman bu planda tek yapman gereken. Sanirim zor olmasa gerek. Kizla okulda bir gun konustuktan sonra - az veya cok olmasi o kadar da onemli degil, isminizi bilsin yeter- onu Facebook'da ekliyorsun. Kendini online konuma getiriyorsun. Kizlarin cogu bizden daha fazla acik oldugundan Facebook Sohbette onlari yakalamak zor olmasa gerek. Kizi acik oldugunu gorur gormez " Heey naber :D " diye bir mesaj yolluyoruz. Konusma cok fazla ilerlemeden - 3-5 cumle sonra - Sohbetten konusmak hosuma gitmiyor MSNini ver oradan konusalim diyorsun. Eger kiz MSNim yok derse o zaman isimiz daha kolay direk telefon numarasini istemek. Eger onu da istedigimizde vermediyse size guvenmiyor demektir. Kesinlikle yilmak, umutsuzluga kapilmak yok! Konusma MSN'e gectikten sonrasi kolay. Hem boylece bilgisayari acar acmaz iletisime gecmek cok kolay olur hem de Facebook Sohbette gibi Offline olunmaz genelde. Kizdan kiza degisse de firsati kacirmamak acisindan 1-2 saat konustuktan sonra( bazi kizlar icin 1-2 gun daha idaeldir. Ama bu sureyi ne kadar fazla tutarsak iliskinin arkadasliga kayma olasiligi da o kadar yuksektir) MSN'i kapamam gerekiyor gibi bir bahane uyduruyoruz ve ona buna benzer bir cumle soyluyoruz " MSN'i kapamam gerekiyor ancak tel nonu verirsen konusmaya telefondan devam edebiliriz". Cevrimdisi gorunseniz de olur amac burada telefon numarasini almak. Eger agziniz az cok laf yapiyorsa, veya herhangi bir pot kirmadiysaniz size Tel Nosunu vermeyecek kiz tanimiyorum. Kolay gelsin..
    GooodJob

herhangi bir alinti yoktur. Tamamen kendi taktigimdir...

Bu baslik uzerinden takildiklarinizi sorabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GooodJob -- 8 Ekim 2010; 23:48:18 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kız Tavlama Teknikleri: Çıkma Teklifi Etmek ve Telefon Numarası Almak

Giriş

İlgilendiğin bir kıza çıkma teklifi etmek veya telefon numarasını almak, zorlu ama ödüllendirici bir deneyim olabilir. İşte kız tavlama konusunda yardımcı olabilecek bazı etkili teknikler:

Çıkma Teklifi Etmek

• Doğru Zamanı Seç: Uygun bir ortam seç, örneğin bir kahve dükkanı veya park gibi sakin ve özel bir yer.
    • Kendinden Emin Ol: Özgüvenli bir şekilde konuş ve göz teması kur.
    • Net Ol: Çıkma teklifini açık ve doğrudan bir şekilde ifade et.
    • İlgi Göster: Çıktığın kızla neden ilgilendiğini belirt, ancak abartma.
    • Esprili Ol: Hafif bir mizah anlayışı, gerginliği azaltmaya ve atmosferi hafifletmeye yardımcı olabilir.

Telefon Numarası Almak

• Kibar Ol: Telefon numarasını doğrudan sormak yerine, önce bir sohbete başlat.
    • Bir Sebep Belirle: Numaranı neden istediğini açıkla, örneğin gelecekte bir aktivite planlamak veya daha fazla sohbet etmek için.
    • Alternatifler Sun: Rahatsız hissediyorsa, sosyal medya veya e-posta gibi alternatif iletişim yöntemleri öner.
    • Saygılı Ol: Eğer numarasını vermekte istemiyorsa, ısrar etme ve saygı duy.
    • Kendine Güven: Telefon numarasını talep etmek konusunda kendine güven.

Ek İpuçları

• Kibar ve Saygılı Ol: Her zaman kibar ve saygılı ol, ısrarcı veya rahatsız edici olma.
    • Oku İşaretlerini Dikkatle İzle: Beden dili ve yüz ifadeleri, kızın ilgisi hakkında sana ipuçları verebilir.
    • Vazgeçmekten Korkma: Herkesin farklı tercihleri vardır. Bir kız ilgilenmiyorsa, nazikçe geri çekil ve başka fırsatlar ara.
    • Pratik Yap: Kız tavlama becerilerini geliştirmenin en iyi yolu pratik yapmaktır.

Unutma, kız tavlama bir beceridir ve zaman ve çaba gerektirir. Bu teknikleri uygulayarak ve sürekli pratik yaparak, kendine olan güvenini artırabilir ve başarılı çıkma teklifleri yapabilir veya telefon numaraları alabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bence yur ayz er emeyzing demeliyiz
  • selam naber ismin ne numaranı versene daha bu gün anfide uyguladım ise yaradı
  • asla bir kıza seni seviyorum demeyin

örnekle anlatayıM

Ferrariyi herkes biliyor demi ferrari dedin mi susuyor niye ferrariyle çok mu gezmiş hayatında 3-5 defa ya görmüştür ya görmemiştir niye o otomobile bu hayranlık onun hayranlığı zaten 3-5 defa görmen ama bi kuş seririsi öylemi bugün hiç ayrılmayızki biz dediğiniz çok biten aşklar görüyoruz benim de başıma defalarca kez geldi bırakın bari o kişinin gözün de ferrari olun.Yaşıyacamızı yaşıyalım ama bırakalım onlar bize hep dışardan baksın seni seviyorum demek böyle bi şey dersen binmesine sürmesine izin vermiş olursun ferraride olsan yenisi cıkınca değiştiri umarım benim perspektifimden bakıp ne demek istediğimi anlarsınız sadece seni seviyorum kelimesi anlamında değil ilişkinin genelinde konuşuyorum .Belki onlar da kendini mustang olarak tanımlamaktan vazgeçer türk kızı sorununu çözmüş oluruz bunu hiç pratikte devamlılığını uygulayamadım ama uyguladığım zamanlarda bana nasıl hayran belki de aşık olduklarını bilemezsiniz.Bunuda taktik olarak görmeyip hayat felsefesi haline getirirseniz daha başarılı olursunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sline -- 30 Eylül 2010; 20:55:29 >

• nick - mesaj uyumu

• Onlara bu şarkıyı söyleyin. Böyle şeylere hiç gerek kalmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReaLizeyes!

Peki üstad, senin dediğin mesajlaşma olayları tamamda. Yüz yüze konuşmada sıkıntı var, doğru düzgün yüz yüze muhabbet bile edemiyorum o derece etkileniyorum kızdan. Nasıl seni seviyorum diycem ki şimdi :D.

O da bir insan sonucta. Bu kadar heyecanlanmaya gerek yok. Eger boyle takilmalar yaparsan coollugu bozarsin. Cikma teklifi ettiginde de seni seviyorum dedikten sonra ekle bu bana dediklerini. "Ben baskalari gibi oyle hazir kaliplar kullanmiyorum. Soyledigim lafi gonlum tamamen dolduruyor. Baksana seninle konusurken heyecandan konusamiyorum" gibi.. Kizin hosuna gider Ancak bu takilmalari bir sekilde atlatman lazim. Seni seviyorum oncesi derin bir nefesi o yuzden aliyoruz zaten tek bir nefeste soylemek cok onemli bunu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kiza tekrar istek yolayayim mi ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tek bir yolu var. odaaa

geh bili bili bili..

• http://forum.donanimhaber.com/m_43415793/mpage_1/f_/key_//tm.htm#43415793

şu kardeşinize de yardımcı olsanız walla çok makbule geçer yardımları bekliyom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi highgen -- 30 Eylül 2010; 21:23:26 >
  • saçmalık. buna gelcek kızdan hayır gelmez.

evlencen mi die msj atmayın. buna gelcek kız olsa nolr olmasa nolur
  • tek taktiğim kızla muhabbeti kurup duygusala indiğim anda darbeyi vurmaktır darbeyş vurmak derken etkileyici konuşmaktan bahsediyorum felsefe yapın o anda biraz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GooodJob

quote:

Peki üstad, senin dediğin mesajlaşma olayları tamamda. Yüz yüze konuşmada sıkıntı var, doğru düzgün yüz yüze muhabbet bile edemiyorum o derece etkileniyorum kızdan. Nasıl seni seviyorum diycem ki şimdi :D.

O da bir insan sonucta. Bu kadar heyecanlanmaya gerek yok. Eger boyle takilmalar yaparsan coollugu bozarsin. Cikma teklifi ettiginde de seni seviyorum dedikten sonra ekle bu bana dediklerini. "Ben baskalari gibi oyle hazir kaliplar kullanmiyorum. Soyledigim lafi gonlum tamamen dolduruyor. Baksana seninle konusurken heyecandan konusamiyorum" gibi.. Kizin hosuna gider Ancak bu takilmalari bir sekilde atlatman lazim. Seni seviyorum oncesi derin bir nefesi o yuzden aliyoruz zaten tek bir nefeste soylemek cok onemli bunu.

O kadr romantiklesemiycem saniirim hocam, seni seviyorumu diyeyimde ilk once sonra kiza ezbere destan bile okurum. :d Kiz bizim sinifta ayrica dort gun bes gun oluyo tanisali. Her gun en az bir saat faceden konusuyoruz ama bunu asmam gerekicek yuz yuze kalkipta cesaret edemiyorum. Yoksa konusma baslayinca heycanlanma gibi bir durum
    olmaz bence. Sadece kalkip cesaret etmek ama iste. ..

Hocam genelde ayni siniftan cikmak hem zor hem de cok sorunlu bir istir. Bir ne kadar sure onla takilacagini ayarlayamazsin. (Kesinlikle ama kesinlikle derslerde birlikte takilmayin)(ve bazi tenefuslerde yanina gidin) Sinifta nasil davranacagini bilemezsin. Derse cok katilsan olmaz, hic katilmasan olmaz. Arada gozun ona kayar, bazi hocalar fark edip laf eder vs vs .. Allah gostermesin ama en problemlisi ayrildiktan sonraki 1-2 aylik donem olur. Kiz senden kacar sen kizdan kacarsin. Arada dersin ortasinda bir sekilde sana laf atar, sinir olursun sen de ona laf atmak istersin. Insanlik eder gunaydin dersin, iyi aksamlar dersin cevap vermez veya daha kotusu ooo direk eski ask canlaniyor mu diye adin cikar. Eger o senden ayrilmissa onu unutmak 3-5 kat zorlasir ve maalesef en kotusu kizlar bunlari bizden daha fazla dusundugunden sirilsiklam asik olmadigi surece cikma teklifini kabul etmez!
    Ayrica moralini bozmak istemem ama o kiz belki de senle arkadas olmak icin konusuyor olamaz mi? Daha okulun ilk haftalari oldugu icin aralarindaki farki anlamak zorlasir. Dikat et derim

• Sonrada arkadaş olarak görüyorum diye bir çakarsa görürüm seni
  • Telefon Numarasi Alma Teknigi eklenmistir.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

O kadr romantiklesemiycem saniirim hocam, seni seviyorumu diyeyimde ilk once sonra kiza ezbere destan bile okurum. :d Kiz bizim sinifta ayrica dort gun bes gun oluyo tanisali. Her gun en az bir saat faceden konusuyoruz ama bunu asmam gerekicek yuz yuze kalkipta cesaret edemiyorum. Yoksa konusma baslayinca heycanlanma gibi bir durum
    olmaz bence. Sadece kalkip cesaret etmek ama iste. ..

Hocam genelde ayni siniftan cikmak hem zor hem de cok sorunlu bir istir. Bir ne kadar sure onla takilacagini ayarlayamazsin. (Kesinlikle ama kesinlikle derslerde birlikte takilmayin)(ve bazi tenefuslerde yanina gidin) Sinifta nasil davranacagini bilemezsin. Derse cok katilsan olmaz, hic katilmasan olmaz. Arada gozun ona kayar, bazi hocalar fark edip laf eder vs vs .. Allah gostermesin ama en problemlisi ayrildiktan sonraki 1-2 aylik donem olur. Kiz senden kacar sen kizdan kacarsin. Arada dersin ortasinda bir sekilde sana laf atar, sinir olursun sen de ona laf atmak istersin. Insanlik eder gunaydin dersin, iyi aksamlar dersin cevap vermez veya daha kotusu ooo direk eski ask canlaniyor mu diye adin cikar. Eger o senden ayrilmissa onu unutmak 3-5 kat zorlasir ve maalesef en kotusu kizlar bunlari bizden daha fazla dusundugunden sirilsiklam asik olmadigi surece cikma teklifini kabul etmez!
    Ayrica moralini bozmak istemem ama o kiz belki de senle arkadas olmak icin konusuyor olamaz mi? Daha okulun ilk haftalari oldugu icin aralarindaki farki anlamak zorlasir. Dikat et derim

Ustad dedigin gibi ayni siniftan oldugum bi kizla asla cikmam diyordum ama iste gonul bu kaptirinca gidiyo. O tur anlasmamazlik yasamayiz diye dusunuyorum yine de en cunku iyi anlasiyoruz ve kiz da cok iyi biri gibi. Bir seklde ustunden geliriz inşallah. Zaten aceleci davranip cikma teklifi etmeyi dusunmuyorum gecsin su haftada bir... Benim su yuz yuze gorusmeyi tum hayatim icin asmam gerekecek.

Noldu hocam sonuc?

• Sübhanallah kardeş ibretlik bir paylaşım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrimsonRed

Sübhanallah kardeş ibretlik bir paylaşım :D

İçimdende bu geçiyordu ya sende yazıya dökmüşsün
  • Numarayı almanın en kolay yolu çıkmak istediğin kıza deki bir yere mesaj gönderebilirmiyim bende lira kalmadı %99'u verir telefonu ve verince kendine mesaj gönder bu kadar
  • quote:

onlarinda tuvalet kullandiklarini, kaka, gaz vs. yaptiklarini dusun
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.