Şimdi Ara

Kiz Tavlama Teknikleri(Cikma Teklifi Etmek + Telefon Numarasi Almak) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
23.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

Onlara bu şarkıyı söyleyin. Böyle şeylere hiç gerek kalmaz.

• İyi güzel yazmışsında bu dediklerin 14-16 yaş grubuna hitap ediyor daha büyükler denemesin komik duruma düşerler benden tavsiye.

En saçma cümlende çıkma teklifinde seni seviyorum demek, buna aklı başında hiçbir kız inanmaz.
  • Kural 1: Asla bir kıza "seni seviyorum" demeyin.
  • Bir kıza "seni seviyorum" demek kesinlikle işe yarıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vlkn216 -- 9 Kasım 2010; 22:52:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pastafaryanist

Kural 1: Asla bir kıza "seni seviyorum" demeyin.

How I Met Your Mother
  • Mesajım bulunsun.
  • Benimki bulunmasın sakladım ben
  • Mesajım bulunsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: GooodJob

Kizlar o cikmadan onceki 2 haftalik erkeklerin onlari asiri derecede taktigi donemlerden hoslanirlar. Eger kiz kasar bir tip ise 1 hafta bile yeterlidir. Ancak normali 2-3 hafta arasidir. Eger kiz ile araliksiz surekli mesajlasiyorsaniz, seni bekletmiyor veya ters ters cevaplar vermiyorsa o da seni istiyor demektir. Bu durumda durumunun ciddi oldugunu belirtecegin en guzel yontem laf arasinda ben hayatimda hicbir kizla bu kadar surekli mesajlasmadim gibi laflar demek olacaktir. Ayrica laf arasinda canim sozleri de edebilirsin. Ama cok belli etmeden. Sen de bir garipsin canim, yok artik canim daha neler falan gibi ..
    Cikma teklifinde ise yapilacak en buyuk hata telefondan veya MSNden cikma teklifi etmektir. Kizin kabul edecegi varsa bile reddeder. Biraz iyi niyetliyse prensip meselesi lutfen yuz yuze et gibi bahaneler uydurabilir cunku bu kizlar arasi alay konusudur. Cikma teklifinde ise klasik bir cumle kullanacaksin. Eger mumkunse okul cikisi bir yere davet etmek en iyi fikirdir. Eger kabul etmezse veya ben bir erkekle basbasa disari cikamam diyip redderse bir tenefuste yanina cekip bu sihirli cumleyi soyleyeceksin."Uzun zamandir sana soylemeyi planliyordum ama kismet buguneymis." deyip derin bir nefes aldiktan sonra "Seni seviyorum" diyerek isi tamamlamaktir.
    Kolay gelsin..
    GooodJob

Ben "LAN" diyorum olmaz mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ToSS` -- 9 Kasım 2010; 23:12:29 >

• sandığın kadar playboy değilsin.klasik numaralar haa formda bebeler var onlara yarar o ayrı.
  • kıza karşı asla ama asla anlaşılması kolay gibi gözükmeyin . konuşurken anlaşılması zor cümleler kullanın ama saçma olmasın yani anlatmak istdiğinizi direk söylemeyin. olgun görünün yaşınızdan büyük gözükmeye çalışın giyim tarzınızla , konuşma tarzınızla . hatta konuşmalarınız arasına biraz eski türkçeden osmanlıcadan filan sözcüklerle süsleyin . kızın hoşlandıgı konular vardır bu konular üzerinde biraz oturun googleden araştırma yapın bu konular üzerinde bilği sahibi olun. bu anlattıklarıma ek olarak bazı yapılacak şeyler daha var . eger samimi oldugunuz kız arkadaşlarınız varsa o kızla öyle yada böyle arkadaşlık kurmasını saglayın ancak o kızlarla arkadaşlıgınızdan haberi olmasın , arkadaşlarınız sizi biraz övsün kızın hoşlandıgı erkek tipini ögrenip ona göre sizin ulaşılmaz bir erkek gibi göstersinler . arkadaşında dediği gibi ferrari kuş serisi örneginde oldugu gibi ancak burdaki temel kural bu kız arkadaşlarınız sizin arkadaşınız oldugunu çakarsa bir cuval incir mahvolur. kızlarla falan konuşmayın hatta kimseyle fazla gereksiz konuşmalara girmeyin . konuşurken ürkek değil net ve birazda sert olun kızlar korktukları erkeklerden hoşlanırlar ( yani bana hep böyleleri denk geldi ). gizemli olun . burdada bazı arkadaşların dediği gibi KIZA ASLA DİREK BENİMLE ÇIKARMISIN DEMEYİN , güel bir şiir yazın yada eski herkesin bilmediği güzel aşk şiirlerinden ezbere ancak sanki şiiri yaşıyormuşcasına okuyun , sonrası size kalmış ve KIZLA ÇIKMAYA BAŞLASANIZDA KIZ NAZ DÖKSEDE ASLA AMA ASLA ONU SEVDİĞİNİZİ SÖYLEMEYİN BU ONLARI SİZE DAHA ÇOK BAGLAR. unutmayın kızlar birbileriyle çok konuşur ve bir kıza hergün seni seviyorum dersen o kelimenin agzına yapıştıgını bundan öncekilerede aynı şekilde davrandıgını düşünür vde en önemlisi bu çok seviyorum demek kızın bi yererini kaldırır sonra onu mutlu edemez olursun

• quote:

Orijinalden alıntı: konu dışı insanı

quote:

Orijinalden alıntı: Pastafaryanist

Kural 1: Asla bir kıza "seni seviyorum" demeyin.

How I Met Your Mother

Sadece HIMYM değil. Bu işten anlayan herkesin bildiği bir şey
  • hepsini geç herşey burda özetli. 2.bölümüde izleyin mutlaka.
    http://www.youtube.com/watch?v=JKl_eIr8df4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ^Quantum^ -- 10 Kasım 2010; 14:15:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tek suçu kopya çekmek

Numarayı almanın en kolay yolu çıkmak istediğin kıza deki bir yere mesaj gönderebilirmiyim bende lira kalmadı %99'u verir telefonu ve verince kendine mesaj gönder bu kadar

Bu abazaliktan baska bir sey degildir. Kizin isteyerek telefon numarasini vermesi var bir de bu sekilde telefon numarasini almak var. Kesinlikle ama kesinlikle iyi bir imaj birakmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vlkn216

Bir kıza "seni seviyorum" demek kesinlikle işe yarıyor

Sevgiliyseniz fazla tekrarlanmamasi gerekir fakat cikma teklifi ederken bence de kesinlikle + puan.
  • quote:

quote:

Sevgiliyseniz fazla tekrarlanmamasi gerekir fakat cikma teklifi ederken bence de kesinlikle + puan.

bence sevgiliykende tekrarlamak gerekir
  • quote:

quote:

quote:

Cok sik tekrarlanmasi g*t kaldirir

• quote:

quote:

quote:

quote:

Cok sik tekrarlanmasi g*t kaldirir

kızlar böyle şeyleri sever hocam. kızda seni seviyorsa bence söylemesinde bi sakınca yok

• mesajım bulunsun
  • quote:

quote:

Abartmadan az az
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.