Şimdi Ara

Kiza tekrar istek yolayayim mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
1
Favori
5.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Persembe bir kiza arkadaslik istegi yolladim tanismiyoruz ama 40 ortak arkadas var hala kabul etmedi. Cuma gunu baska bir kiza yolladim yine ayni sekilde tanismiyoruz am ortak arkadas var yakin olarak konustugu arkadaslarda var yolladim diyr hatirliyorum ama arkadaslik istegi gonder yaziyor simdi degil dese sadece gizliyor reddetmek icin biryere girmek lazimdi ve reddedince birdaha yollanmiyor diye hatirliyorum ama simdi yollanabilir duruyor acaba istek yollamadimmi ? Birdahada atmaya korkuyorum sapik damgasi yemeyeyim sizce 2. sine atayimmi ? Birde birincisine attigimi geri cekip tekrarmi yollasam ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeşim takma kafana ya sana kız mı yok. Yenisini bulursun ne olacak üzme kendini.
  • Önce bi tanış öyle gönderirsin ne bu acele
  • T.I.G. kullanıcısına yanıt
    2. oylesine ekledim ama hala bekleten 1. yeni hedef bu 3. hedef ilkini bulamadim ikincisiyle internetten konustuk 2 yas kucuktu ben begenmedim bu yasit bayagi guzel ama azimle mican duvari delermis yilmak yok yola devam degisimim devam ediyor.onlardan birinin parcasi bu.

• Nasil nerde tanisicam kiz bu ilceden ama hic.gormedim.

• Yardim.

• Ben gönderdimmi tık kabul ediyolar ve beraber esprili esprili tanışıyoruz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kiz olmak nasil bir duygu?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • uğraşmaya değmez faceden falan kız kaldırılmıyor
  • Peki neden o bayanlarla party hard degilde burdaki sivilceli ergen asosyellerle takiliyorsun ?

• DT Swiss kullanıcısına yanıt
    Dedigim gibi gecen sefer ekledim konustuk kiz.iyi kizdi ama 2 yas kucuktu cok zayifti abisi vardi son konusmadan sonra bidaha yazmadim. Bu kiz bayagi populer. Ergen diyeceksin ama kizin fotograflari 300 e yakin begenisi var bu beldenin muhtari 500 oyla 5000 kisiye muhtarlik yapiyor.

• Hepsini yarın sabah eve çağırdım
    gelebilmek için hepsi erken yattı
    neyseki benim bünnyem geç yatıp ,
    erken kalkmaya alışık
  • Sonra uyandin donda bi islaklik.

• he uyandım ıslaklık vardı
    ama uyandıran şey kızların zile basmasıydı
  • Knk onu.bosverde napam.ben ikinci.kizin. iki.facei varmis.digerinede.yolladim ama.bana lazim olan ilki boslukla.virgul yan yana bazen yanlislikla.basiyorum pardon.

• quote:

Orijinalden alıntı: Julimezar

Knk onu.bosverde napam.ben ikinci.kizin. iki.facei varmis.digerinede.yolladim ama.bana lazim olan ilki boslukla.virgul yan yana bazen yanlislikla.basiyorum pardon.

Kabul ederse direk ismini söyle mesela örnek
    E-Elif
    K-evet(yada ahmet der tabi isim neyse o)
    E-Musaitmisin
    K-musidim
    E-Tanışalımmı
    K- OLur (neden ki derse birsürü ortak arkadaşımız var tanışmak istedim dersin)
    E-nereliydin
    K- Ankara sen
    E- Bende ( burada sorduğun sorulara aynı yanıtı vermeye çalış ki sonradan ne kadar çok ortak yanımız var diyebiliesin
    Sonra gündemden bahset mesela seçimler yaklaşıyor oyunu kime vereceksni de yaşı tutmasada de
    sonra oradan biraz konuşursn
    sonra işte etrafımızda savaşlar felan var korkuyomusun de
    yani anlıyacan sohbetini sevsin zaten biraz tip varsa daha çok sever vede kabul etme ihtimali artar
    mesela faceni gözden geçir facene bir kız gözüyle bak
    şu fotoğraf nasıl kötü kaldır mesela
    vede olgun davran bu arada kız konuşmak istemiyorsa zorlama ve bırak
    zaten bu popi kızlar hep öyle olur böyle havalı havalı yazrlar sanane felan derler dikkat et kendini ezdirme
    mesela sana sanane felan dediği zaman
    böyle seviyesiz kendini ağırdan satan bir model işleyceksen tanışmayalım de bitir konuşmayı
    şimdi yatacam yarın bakarım cevabına hadi ok kib by

• Profilde 6-7 fotograf var hepsi iyi ciktiklarim. Kotuleri sildim. Ama kapak fotografi ve paylasimlar ful Galatasaray belki onu gorup eklememistir belki.tipimi begenenmemistir ama tipsiz degilim en az 10 uzeinden 6 kisa.olmasam 7.5 hatta 8 .

Ama simdi ne kadar yaparsam yapayim o kizla cikmak ancak arka taraf acikta kalmasiyla gorebilecegim bir ruyada olur. Simdi ekiyicem onumdeki 1 1.5 yil donusme zamanim o zaman ancak yazarim gerci istedigim kadar degisirsem o.azimle herseyi yaparim.

• beyler faceden tanışılan kızla olma ihtimali düşük kızların gözünden yavşayan konumuna düşersiniz ve takmazlar bile ayrıca adam kızı hayatında görmemiş faceden tanışmaya çalışıyor kardeşim asosyal olamyın gidin okuldan dershaneden kızla muhabbet kurduktan sonra' bi kahve içebilirimiyiz ' yada ' çıkışta işin varmı beraber vakit geçirirdik' desen daha etkili olur ama sevgilisi yada sevdiği biri olmayan kızlara yaklaşın sonra üzülürsünüz.
  • Yaw kardeş tipsizmişsin işte ugrasma daa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yollama boşver bir EGO su eksik olmuş olur.
  • Pm at sana bi mesaj atcam sana yarin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.