Şimdi Ara

KIZ TAVLAMA REHBERİ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.918
Cevap
128
Favori
197.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
7 oy
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Pally

benim sorunum şu aynı binada başka bölümde hoşlandığım bi kız var bununla nasıl tanışacağım? ortak arkadaş,arkadaşlarını tanıma vs durumları yok bi yol gösterin
    direk masasına gitip oturulur mu otursam nasıl başlarım geliştiririm vs.

Soru sorman lazım . Çakmağın varmı ? bla otobüsü geçtimi. Saat kaç . Bu sorulardan sonra 2.kez karşılaşıp gözgöze gelirseniz eğer selam veriyosun başını eğip yada göz kırp nese nazik bişiy olsun. 3.kez karşılaşıp gözgöze gelirseniz naber ya iyimisin bla bla konuşuyosun tanıtıyosun kendini alabildiğin kadar meyveyi alıyosun sonrası gelir inş.

• quote:

Orijinalden alıntı: danger70

quote:

benim sorunum şu aynı binada başka bölümde hoşlandığım bi kız var bununla nasıl tanışacağım? ortak arkadaş,arkadaşlarını tanıma vs durumları yok bi yol gösterin

Soru sorman lazım . Çakmağın varmı ? bla otobüsü geçtimi. Saat kaç . Bu sorulardan sonra 2.kez karşılaşıp gözgöze gelirseniz eğer selam veriyosun başını eğip yada göz kırp nese nazik bişiy olsun. 3.kez karşılaşıp gözgöze gelirseniz naber ya iyimisin bla bla konuşuyosun tanıtıyosun kendini alabildiğin kadar meyveyi alıyosun sonrası gelir inş.

imkan olursa deneyeceğim saol ama pek sanmıyorum yapabileceğimi.Kız arkadaşlarıyla birlikte dolaşıyor genelde onu gördüğüm vakit ise ders araları veya ders öncesi oluyor.Göz teması oluyor sürekli derin derin baktığını hissedebiliyorum ama cesaret edemedim bi türlü.Birde araya sınav haftası girince iyi olmadı göremiyorum bu aralar.

• La 16 yaşında bi kızı ilk görüşte sevdim,5 senedir aynı kızla devam ediyorum,hiç ayrılmadım,hiç kavga etmedik,aileler durumumuzu biliyor,o benim evime ben onun evine rahatca gelip gidiyoruz,kız 20 yaşın altı benden 2 yaş küçük ben 22 yaşındayım,hiç tanımadığım halde 5 günde çıkmaya başladık ve demin dediğim gibi 2006 yılından beri birlikteyiz...Bende yada bizde mi bi gariplik var yoksa biz hariç mutlu bi çift olamayanlarda mı?

tÜRK KIZlarının en büyük özelliği sürü halinde dolaşmalarıdır o zaman tek yakalayamassan pek bulaşma geneşde o tür durumlarda kız istese bile bi bok varmış gibi hemen arkadaşları araya giriyor,bizim kızlarda beyinlerini kullanmak yerine başkalarını dinlediklerinden dolayı sonuç olumsuz oluyor ama tek cafede oturursa direk yanına yapış.

Kardeş var ya bugünleri iyi değerlendirin ben iş hayatına girdim hiçbşeye zamanım olmuyor eve gidip uyuyorum valla üniversitede olsam yine ne olursa olsun konuşmadığım kız kalmazdı kesin ayarı verirdim bi kaçtaneye bugünleri iyi değerlendir benden söylemesi.

• _____________________________
    Gerek yok her sözü, laf ile beyana.. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana...
    Hz. Mevlana
  • Görüyorum ki öyle çok takılmadan vs. kızları kendine bağlamak isteyenler çoğunlukta, bildiğim bir tekniği anlatayım size, kızın karakterine göre sonuçları değişen bir eylem yalnız:

Gerekli malzemelerin en başında hedefimize yakın bir arkadaşımızın olması gerekiyor, mümkünse kız olsun, o yoksa gay de olur. (Çok yakın gay arkadaşı olanları şöyle kenara alalım baştan)

İkinci olarak fal bakan bir kafeye ihtiyacımız var, tercihen tanıdık. Çok basitçe bir şey isteyeceğiz kendilerinden, o yüzden gidip ayaküstü konuşsanız da olur.

Üşengeç olduğumuz bu talabimizden belli ama bi' tarafımızı kaldırmadan da kızı tavlayamayız. Öncelikle varlığınızdan haberdar olsun, öyle gecelerce konuşmaya gerek yok, sadece etrafında olduğunuzu bilsin, yeter. Yani kız kafayı yastığa koyunca desin ki: "Üzeyir, Babür, Seyit Ali falan iyi çocuklar, haa bi' de XXX(haliyle bu bizim ismimiz oluyor, adult site olacak değil ya.) var, iyi çocuklar hepsi."

3 paragraf üstte bahsettiğim arkadaşımıza diyoruz ki: "Ya sen benim şu kızı bi gün dışarı çağır, işte takılacağız falan de, sonra da XXX(yukarda bahsettiğim kafe oluyor) kafeye gidin ve fal baktırması için ısrar et, gerekirse al şu parayı sen ısmarla."

Buluşma kesinleşince bütün sinsiliğimizle kafedeki falcı ya da falcılarla konuşuyoruz, karşılığında bir şeyler isteyebilirler(burda gülen arkadaş varsa baştan vazgeçsin), çok da yüz vermeden "he" diyoruz. Durum şu ki bizim potansiyel sevgili adayımız gelince bir güzel falına bakacaklar, kritik bir dakikada da ismimizin belli harflerini söyleyecekler, tercihen 3-4 harf şık olur(adımız Can, Ali falansa bu iş yatar, Ahmetse de "a" ve "m" harfleri olmasa iyi olur).

Yakın kız arkadaşımızdan da öğrendiğimiz, kızla birebir ilişkili bilgileri de aktarırsak etkisi 4-5 katına çıkabilir.

Sonuç:

-Kız şoke olur, sizle mümkün olduğunca konuşmaya çalışır, herhangi bir beyinsel sorunumuz yoksa 2-3 güne hallederiz.

Özet: Sadece bu kısmı okuyan arkadaşlara Hamster'ın sponsor olduğu Elizabeth Ligi'nde başarılar dileriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: napolyon94
    Söylediklerinin tam tersini yaptimn 8aydir birlikteyiz

8. Madde tecrübe ile sabittir amacım neydi bilmiyorum ama kız resmen oynadı
  • Şimdiki gençlik şanslı ya valla bize öyle anlatanlar olmuyordu hiç reelde pek soramazdık,net falanda popüler değildi böyle siteler yoktu kıza gidip seni sevim derdik kız bize ay salağa bak derdi giderdi öyle geçti günlerimiz

Olay ozel bir universitede hazirlik okuyorum . Eylul ayinda bizim sinifa birisi gelip gelip duruyor daha dogrusu siniftan bir kiza geliyor bende siniftaki kiza beni tanistirirmisin dedim oda tamam dedi . Ayni gun kantinde siniftaki kizla karsilastim ve yaninda o kiz vardi ayak ustu 2 dk sohbetten sonra ben gittim ve bu siniftaki arkadasim geldi ve kizin dediklerini bana soyledi.

Kiz , cocukla beni tanistir , aramiz olurmu gibi sorular sormus. Bende sevindim tabiki neyse. Siniftaki kiz , bana o kiz hakkinda tuyolar verdi. Ilk once hizli olma , yavasca git dedi tamam dedim. Bir kac gun sonra siniftaki kizdan mesaj geldi bana kizi facebooktan ekle diye. Bende emin olamamakla birlikte ekledim. Aksama dogru sohbet basladi. Okullarin tatil olmasi nedeniyle 3 4 gun messenger , facebook ve mesaj ile konustuk.sali gunune yemek icin sozlestik

Okul acildi ve ben sacimi o gun kestirdim. Sansa bak ki adam cok kotu bir sekilde kesti birak kizin yanina gitmeyi insan icine cikamayacak gibi( hala berberi sevgiyle anarim ) neyse bende mecbur iptal edelim dedim siniftaki arkadasa. Oda sormus nedenini buda soylemis , bana sordu hep boylemi yaparsin diye bende ilk oldugunu soyledim. Ama siniftaki arkadasada utangacligimin cok hosuna gittigini soylemis.

Neyse israrlara karsi carsamba gunu sozlesip bulustuk yedik sohbet ettik yanimda bir arkadas daha vardi , bizim okulun orada kafeye gittik o gunde benim arkadasimin dogum gunu vardi oraya davet ettim biraz mirikirin yapti sonunda geldi.ben arkadaiskm ve kiz erken gittik biraz. Masaya oturduk daha sonra benim telefon caldi ciktim o sirada cocuk buna sen ciddimi dusunuyorsun ne yapacaksin cikacakmison cocukla vb abuk sabuk sorular sormus ve kiz tutulmus oyle kalmis. Neyse aksam ben kizi yurtda biraktim 45 dakikalik mesafe vardi mekandan

Ben eve donerken siniftaki kiza sordum birsey dedimi diye oda sen niye boyle birsey sorduttun dedi. Bende benim sordurtmadigimi soyledim. Biraz sure gecti kizdan mesaj geldi yanlis anlasildiysam ozur dilerim , arkadas olarak her zaman birsey yapmak isterim vb. Ben ciddiye almadim.

Ertesi gun oglen yemege cikalim birsey soyleyecem dedi. Cikarken biz bu arkadasim olacak abuk sabuk sorulari soran cocukta geldi . Yedik ictik cocuk hesabi oderken biz ciktik ve sordum ne soyleyecwktin diye mesajdaki yazdiklarini soyledi. Anladim , tamam falan diyerek konuyu kapatmak istedim .

Aradan biraz sure gecti ben birsey yazmadim hic oda yazmadi ( kizin yapisi oyle biriis birsey yazmasa yazmiyor ). Bende depremi bahane ederek , nasil oldugunu sordum . Oradan konui acildi tekrardan messengerda konustuk . Benim sinema sozumu bana hatirlatti ve ps3 dede meydan okudu .tamam gideriz seklinde konustuk. Pazartesi gunu sozlesmistik ben ondan haber bekledim oda heralde benden bekledi ve ikimizde konusamadik aksam ustu mesaj attim gidemedik diye evet oyle oldu falan dedi neyse konu bi yere tikandi.

Birkac hafta sonra tekrar yazdim soguk cevapkar verince bende atmadim. Ayni sey 1 hafta sonra 2 hafta sonra devam edince atmadim bende. Bu olaylardan sonra birkac sey daha oldu onlarida sonra yazarim yoruldum

• quote:

Orijinalden alıntı: dizyy

Tekrardan yaziyorum

Olay ozel bir universitede hazirlik okuyorum . Eylul ayinda bizim sinifa birisi gelip gelip duruyor daha dogrusu siniftan bir kiza geliyor bende siniftaki kiza beni tanistirirmisin dedim oda tamam dedi . Ayni gun kantinde siniftaki kizla karsilastim ve yaninda o kiz vardi ayak ustu 2 dk sohbetten sonra ben gittim ve bu siniftaki arkadasim geldi ve kizin dediklerini bana soyledi.

Kiz , cocukla beni tanistir , aramiz olurmu gibi sorular sormus. Bende sevindim tabiki neyse. Siniftaki kiz , bana o kiz hakkinda tuyolar verdi. Ilk once hizli olma , yavasca git dedi tamam dedim. Bir kac gun sonra siniftaki kizdan mesaj geldi bana kizi facebooktan ekle diye. Bende emin olamamakla birlikte ekledim. Aksama dogru sohbet basladi. Okullarin tatil olmasi nedeniyle 3 4 gun messenger , facebook ve mesaj ile konustuk.sali gunune yemek icin sozlestik

Okul acildi ve ben sacimi o gun kestirdim. Sansa bak ki adam cok kotu bir sekilde kesti birak kizin yanina gitmeyi insan icine cikamayacak gibi( hala berberi sevgiyle anarim ) neyse bende mecbur iptal edelim dedim siniftaki arkadasa. Oda sormus nedenini buda soylemis , bana sordu hep boylemi yaparsin diye bende ilk oldugunu soyledim. Ama siniftaki arkadasada utangacligimin cok hosuna gittigini soylemis.

Neyse israrlara karsi carsamba gunu sozlesip bulustuk yedik sohbet ettik yanimda bir arkadas daha vardi , bizim okulun orada kafeye gittik o gunde benim arkadasimin dogum gunu vardi oraya davet ettim biraz mirikirin yapti sonunda geldi.ben arkadaiskm ve kiz erken gittik biraz. Masaya oturduk daha sonra benim telefon caldi ciktim o sirada cocuk buna sen ciddimi dusunuyorsun ne yapacaksin cikacakmison cocukla vb abuk sabuk sorular sormus ve kiz tutulmus oyle kalmis. Neyse aksam ben kizi yurtda biraktim 45 dakikalik mesafe vardi mekandan

Ben eve donerken siniftaki kiza sordum birsey dedimi diye oda sen niye boyle birsey sorduttun dedi. Bende benim sordurtmadigimi soyledim. Biraz sure gecti kizdan mesaj geldi yanlis anlasildiysam ozur dilerim , arkadas olarak her zaman birsey yapmak isterim vb. Ben ciddiye almadim.

Ertesi gun oglen yemege cikalim birsey soyleyecem dedi. Cikarken biz bu arkadasim olacak abuk sabuk sorulari soran cocukta geldi . Yedik ictik cocuk hesabi oderken biz ciktik ve sordum ne soyleyecwktin diye mesajdaki yazdiklarini soyledi. Anladim , tamam falan diyerek konuyu kapatmak istedim .

Aradan biraz sure gecti ben birsey yazmadim hic oda yazmadi ( kizin yapisi oyle biriis birsey yazmasa yazmiyor ). Bende depremi bahane ederek , nasil oldugunu sordum . Oradan konui acildi tekrardan messengerda konustuk . Benim sinema sozumu bana hatirlatti ve ps3 dede meydan okudu .tamam gideriz seklinde konustuk. Pazartesi gunu sozlesmistik ben ondan haber bekledim oda heralde benden bekledi ve ikimizde konusamadik aksam ustu mesaj attim gidemedik diye evet oyle oldu falan dedi neyse konu bi yere tikandi.

Birkac hafta sonra tekrar yazdim soguk cevapkar verince bende atmadim. Ayni sey 1 hafta sonra 2 hafta sonra devam edince atmadim bende. Bu olaylardan sonra birkac sey daha oldu onlarida sonra yazarim yoruldum

Kardeş okudum yazdıklarını valla sen nicini bedevi yap ne şansızlık yahu kız hoşlanmış bu belli arkadaşlık fasa fiso kız senin ilgilili olmadığını düşünüp küçük düşmemek için hemen ters dönmüş ve senin o arkadaşında çok garip kızı şüphelendirecek sorular somuş bak ilk haftalar çok hassas olur yanlış bişeyde kızın güveni sarsıldımı kız aşkından ölse sana gelmez bilirsin bizim kızları hayır dediyse o hayırdır,ama güvenini kazanırsan o kız senindir buluşmaya kimseyi götürme zaten kızla buluşacak noktadasın artık kimsenin yardımına ihtiyacın yok çok laf dönerse iş sara sarpar ben senin yerinde olsam kızla buluşurdum ve açık net bi şeklde konuşiurdum arkadaşımın oatavatsızlığı içinde kusura bakma derdim gerçektende patavatsızca davranmış,net konuşurken neler söyleyeceğini biliyorsundur büyük ihtimal sevgili olursunuz sadece biraz şüphelenmiş onları yok et yeter,işteyim birazdan eve gidecem onun için çok düşünemeden yazıyorum eve gittiğimde tekrar bakacam konuya

• Nacizane kaliteli konulardan biri. Neyse ben biraz kendi hayatımdan anlatmak isterim.
    15-17 yaslarımda gercekten kızlarla konuşurken anlamsız konuşmalarım hatta bazen kendim bile inanamadigim konuşmalarım vardı. Neyseki zamanla kızlarla muhabbet kura kura atlattım bu durumu. Mesleğimde etkisi oldu belki surekli farklı insanlarla muhabbet kurmak. Mesleğim kuaför, erkek kuaförü etilerde. E bide etiler olunca konuştuğum ınsanlarda hep elit kesim oluyor. Ünlülerde dahil neyse.
    Benim derdim yanlizlik. Arkadaslarım var ama kız arkadas bulma konusunda sıkıntı çekiyorum. Ben müziklere uğraşıyorum piyano çalıyorum. Filmlerlede aram iyidir. Dizi olarak sadece cnbc-e'deki izlerim. ama sorun çevremde tanisabilcegim kız bulamam. Ama bende isten çıkıp eve gidersem surekli nasıl olabilrki dimi ?
    Mesela taksim'deki Cafe/bar'lara gittiğimde ordaki çalışan kızlarla gayet samimi bicimde konuşuyorum. İlk gormuş olsam bile. Yabancı kız arkadasım bile oldu. Yengem yabancı benim. Onun yigeni var tatillerde buraya geliyor 2 yas büyüğüm ondan. İlk geldiginde benden hoşlandığını, ve benle vakit geçirmenden mutlu olduğunu söylemişti. Evde el ele tutusup film izliyorduk, basını omuzuma koyuyordu bide mutlu oluyordum. Aksamlarida Yahoo'dan konuşuruz (İngilizce konuşuyoruz) en son geldiginde ülkesinden bı çocukla çıktığını söyledi. Ve bu sürece biz sinemaya gittik yedik ictik ama bana dediki çok yakın davranma yoksa birbirimize karsı farklı hissetcez, benim bir sevgilim var dedi. Ve bir gün Park'ta oturup muzik dinliyorduk bana dediki ' seninleyken herseyi unutuyorum ulkeme geri donmem gerektigini, hatta bir sevgilim olduğunu bile.. Şimdi 1 hafta sonra gelicek 1 hafta kalcak dogum Günü'de yaklaştı buraya gelince ufak bı hediye almayı düşünüyorum ama kafamda bisey yok. Takıları çok seviyor belki o tarz bise alırım. Neyse ya konuyu dagitmamisimdir umarım. Genel problemim bu değil zaten. ortam yaratmak istiyorum kızlarla iletişim kurabilcegim ama çalışan biri olarak nelere gidebilirim ne yapabilirim. ?

• Bizim kızla işler b.ka sardı.Bu sabah zaten canı sıkkın gibiydi soğuk davrandı biraz. Daha sonra dersteyken falan msj attım canın sıkkın galiba yoksa banamı öyle geldi dedim canım sıkkın dedi.Problem? dedim Sonra konuşuruz dedi.Bende dedim bendenmi rahatsız oluyosun dedim.Yine sonra konuşalım dedi daha mesaj gelcek.. Nasıl bi yol izlemelliyim..
  • Okuldan bi kizi ayarladim kendime, kiza hoslandigimi soledim mesajla, oda bndn hoslandigini soledi, sonra dedim buna bunlari keske mesaj olarak degilde gozlerinin icine bakarak fln soleseydim, solersin ins bigun dedi, firsat verirsen neden olmasin dedim, nasl firsat? dedi, disarda guzel bi yerde solemek gibi mesela dedim, tamam dedi, sanirim o an itibariyle kizla bi nevi cikiyo olduk. olay daha gecen persembe yasandi, bu haftasonu disari cagircktm, havalar bozuktu ve arkadasinin dogum gunune gidicekmis, haftaya cikarmaya karar verdim bnde, ama kizi nsl davet etcem bilemiyorum, kizla birbirimize daha hic canim, hayatim gibi kelimeler kullanmadik, ztn daha kullanmak
    icin uygun gormuyorm zamani, bide sanirsam kizi cok simartiyorum, kiza 3-4 tane siir yazdm ilk konusmaya basladigimiz gundn beri , en son bu sabah siir yazdm kiza ve suan ingilizce bir siir daha var elimde ama onu ilerde gondercem, kizin resmini falan da cizdim verdim, kiza her firsatta guzel oldugunu soluyorm ama o bana bisey demio hic :( nasl bi yol izlemeliyim ?

• arkadaşlr bişe sorcam... teklif edilen kızın(sert bir şekilde reddeden) arkadaşları niye teklif eden kişi ile uğraşır??? mesela önümdeki sandelye masadan biraz ayrıkken önce geçen birisi dokunmadan rahatça geçmesine rağmen teklif edilen kızın arkadaşı sandelyeyi iteklemesi ve sandalyenin yine ayrık kalması... yada aynı masada yemek yerken istediğim tuzluğu fırlatırcasına vermesi ??????

• Bu konu tutar

Orijinalden alıntı: Shotter

Nacizane kaliteli konulardan biri. Neyse ben biraz kendi hayatımdan anlatmak isterim.
    15-17 yaslarımda gercekten kızlarla konuşurken anlamsız konuşmalarım hatta bazen kendim bile inanamadigim konuşmalarım vardı. Neyseki zamanla kızlarla muhabbet kura kura atlattım bu durumu. Mesleğimde etkisi oldu belki surekli farklı insanlarla muhabbet kurmak. Mesleğim kuaför, erkek kuaförü etilerde. E bide etiler olunca konuştuğum ınsanlarda hep elit kesim oluyor. Ünlülerde dahil neyse.
    Benim derdim yanlizlik. Arkadaslarım var ama kız arkadas bulma konusunda sıkıntı çekiyorum. Ben müziklere uğraşıyorum piyano çalıyorum. Filmlerlede aram iyidir. Dizi olarak sadece cnbc-e'deki izlerim. ama sorun çevremde tanisabilcegim kız bulamam. Ama bende isten çıkıp eve gidersem surekli nasıl olabilrki dimi ?
    Mesela taksim'deki Cafe/bar'lara gittiğimde ordaki çalışan kızlarla gayet samimi bicimde konuşuyorum. İlk gormuş olsam bile. Yabancı kız arkadasım bile oldu. Yengem yabancı benim. Onun yigeni var tatillerde buraya geliyor 2 yas büyüğüm ondan. İlk geldiginde benden hoşlandığını, ve benle vakit geçirmenden mutlu olduğunu söylemişti. Evde el ele tutusup film izliyorduk, basını omuzuma koyuyordu bide mutlu oluyordum. Aksamlarida Yahoo'dan konuşuruz (İngilizce konuşuyoruz) en son geldiginde ülkesinden bı çocukla çıktığını söyledi. Ve bu sürece biz sinemaya gittik yedik ictik ama bana dediki çok yakın davranma yoksa birbirimize karsı farklı hissetcez, benim bir sevgilim var dedi. Ve bir gün Park'ta oturup muzik dinliyorduk bana dediki ' seninleyken herseyi unutuyorum ulkeme geri donmem gerektigini, hatta bir sevgilim olduğunu bile.. Şimdi 1 hafta sonra gelicek 1 hafta kalcak dogum Günü'de yaklaştı buraya gelince ufak bı hediye almayı düşünüyorum ama kafamda bisey yok. Takıları çok seviyor belki o tarz bise alırım. Neyse ya konuyu dagitmamisimdir umarım. Genel problemim bu değil zaten. ortam yaratmak istiyorum kızlarla iletişim kurabilcegim ama çalışan biri olarak nelere gidebilirim ne yapabilirim. ?

Kız seninle yatmak istiyo . Cok açık bi şekilde. Bence muhabbeti iyi olan birisin sana bi kanka lazım onunla yapabilirsin bunu . Barlardada 1 2 arkadaş yapıp sürekli takılırsan ortam yaratamazsın belki ama bir ortama takılmaya başlarsın senin için güzel olur gerisi gelir zaten :)

Utkuhan hocam işin zor valla işten gelince kime yazsam diye şaşırıcaksın

• Geldim ismimi anın hemen gelirim he yaf ne çok şey yazmış ciddi söylüyorum harika bi konu oldu duygulandım bak şimdi bazı konularda dikkatli olun arkadaşlar mesela ben 2 ay önce bi kızla ilşkiye girdim anal oral falan kız ağzına aldı herşey iyi hoş ama ya sonra ne oldu biliyormusunuz penisim hep soğan koktu kız meğerse soğanlı bişeyler yemiş lanet kız yüzünden 1 hafta boyunca penisim koktu durdu of ulan of

Orijinalden alıntı: Utkuhan

Geldim ismimi anın hemen gelirim he yaf ne çok şey yazmış ciddi söylüyorum harika bi konu oldu duygulandım bak şimdi bazı konularda dikkatli olun arkadaşlar mesela ben 2 ay önce bi kızla ilşkiye girdim anal oral falan kız ağzına aldı herşey iyi hoş ama ya sonra ne oldu biliyormusunuz penisim hep soğan koktu kız meğerse soğanlı bişeyler yemiş lanet kız yüzünden 1 hafta boyunca penisim koktu durdu of ulan of

Hocam editle şunu 15 yaşında cocuk takip ediyo kafayı yicek sonra

• Yazılanlarn altına kalıbımı basar imzamı çakarım
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.