Şimdi Ara

KIZ TAVLAMA REHBERİ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.918
Cevap
128
Favori
197.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
7 oy
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Selam beyler ben geldim

    @polkol

    Gayet doğal.Kızlar böyle örgütlenir.Hepsi sana düşman kesilir.1 lafına bakar.

    @taha644

    Çok dötünü kaldırıyon kızın.Biraz ağırdan sat.Şiir filan yollama.

    @yekilord

    Bir kıza asla "canın sıkkın galiba yoksa banamı öyle geldi,bendenmi rahatsız oluyosun" gibi kelimeler kullanma.Unutma sen kralsın.O senden rahatsız olamaz.Çünkü sana ihtiyacı var,senin ona yok.

    @Shotter

    Üç kelime : O kızla yat.

    @dizyy

    Ben olsam kırardım o çocuğun boynuzunu.( kizin yapisi oyle biriis birsey yazmasa yazmiyor ) demişsin.Alakası yok.Seni cebinde gördüğü için yazmıyor.Bir kız bana "önce karşımdaki selam verirse yazarım" derdi.3 ay kadar önce bana yalvarıcak kadar düşürdü kendini.

    @Judiful

    Mantıklı, uygulanabilir

    @Lejon

    İstisnasın :D

    @Pally

    Kızlar sürü halinde gezer tek yakalaman imkansız.Pat diyede isim sorulup tanışılmaz.Bi şekilde kankalarıyla tanışman gerek, veya sigara ateş muhabbetleri vs.

    @CAViA

    Diğerlerine örnek olursun sen :D

    @hanım keleşi getir

    Mümkün olduğun kadar çok kızla takıl.İlla çıkmana gerek yok kanka olarakda gez takıl.hepsi tecrübe.

    @coolsten

    Kızları tanrı gibi görme.Onlarda çiğ köfte kebap seviyor.Günde 2 kez zıçıyor.Acaba şimdi ne söylesem böyle desem alınırmı gibi düşünme.Akışına bırak.

    @Utkuhan

    Gülmekten yerlere yattım usta şu anlatışların bitiriyor beni

    Cevap yazamadıklarım olursa kusura bakmasın,pm atarsınız
    _____________________________




  • @Black_Ops... mesaj alindi sagol gelisme olursa yazarim buraya
    _____________________________
    Kalbinizden sevgiyi hiç eksik etmeyin. Çünkü sevgi her şeyin anahtarıdır ve paylaştıkça çoğalır.Barış Akarsu
  • Birde bana akıl verirseniz senivirim,

    dersaneye gidiyorum(liseli değilim bitireli oluyor) neyse yer önemli değil ama aynı yerde oturuyoruz kızla,aynı sınıftayız,lakin o 4.bölgede ben2.bölgede oturmaktayım,şimdi sabahları expres otobüsüne binince karsılasıyoruz ama otobüs hınca hınç dolu oluyor,kızla seyir halinde iken yanına gitmem imkansız(o hep oturuyor) neyse dersane duragına gelince iniyoruz,ben hemen konusmaya gunaydın falan demeye baslıyoruz sınıfa kadar sohbet ediyoruz,ama ne oluyorsa sınıfa cıktıktan sonra hiç konusma olmuyor,hani bişe sorsam cevplar tamam ama ne diyeyim ki

    birde konusuyoruz sıkıntı yok ama 2 seferdir facebook ta beni kabul etmiyor,tanımıyor diyeceğim ama 4 tane ortak arkadasımızda var,ne yapmaya calısıyor bu kız sizce arkadaslar? egosu yüksek birisine benziyor,direk teklif etsem hayır cevabını alacagım biliyorum,bir sekilde dısarıya falan davet etmeli
    _____________________________




  • Mesajım nulunsun
    _____________________________
  • Türk kızı için; onu sahiplenin gerekirse dövün..ciddiyim bak bundan hoşlanıyorlar kesinlikle...zaten çoğu kişi yazmış, kızlar kendi ağızları ile sölüyor bunu erkek dediğin bana sahip çıkacak kızacak gerekirse dövecek bile..bu nasıl bi mantık diyebilirsiniz..eve işte bu yüzden Türk kızı diyoruz..gelenek görenek yetişme tarzından dolayı bu hep böyle olmuştur...
    _____________________________

    BU İMZAYA ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR

    Ankara 1. Sulh Ceza Mahkemesi, 16/07/20XX tarih ve 20XX/40X nolu kararı gereği bu imzaya erişim DONANIMHABER YÖNETİMİ'NCE engellenmiştir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Republic.

    Birde bana akıl verirseniz senivirim,

    dersaneye gidiyorum(liseli değilim bitireli oluyor) neyse yer önemli değil ama aynı yerde oturuyoruz kızla,aynı sınıftayız,lakin o 4.bölgede ben2.bölgede oturmaktayım,şimdi sabahları expres otobüsüne binince karsılasıyoruz ama otobüs hınca hınç dolu oluyor,kızla seyir halinde iken yanına gitmem imkansız(o hep oturuyor) neyse dersane duragına gelince iniyoruz,ben hemen konusmaya gunaydın falan demeye baslıyoruz sınıfa kadar sohbet ediyoruz,ama ne oluyorsa sınıfa cıktıktan sonra hiç konusma olmuyor,hani bişe sorsam cevplar tamam ama ne diyeyim ki

    birde konusuyoruz sıkıntı yok ama 2 seferdir facebook ta beni kabul etmiyor,tanımıyor diyeceğim ama 4 tane ortak arkadasımızda var,ne yapmaya calısıyor bu kız sizce arkadaslar? egosu yüksek birisine benziyor,direk teklif etsem hayır cevabını alacagım biliyorum,bir sekilde dısarıya falan davet etmeli


    Egoist.Bir erkekle ilgilendiğini kimseye göstermemek istiyor.Herkese ben havalıyım imajı vermeye çalışıyor.2 Senedir kabul etmiyorsa arkadaşlık istediğini iptal et.Bir dahada atma.Yarın otobüsten inince ona günaydın bile deme.Sohbet etme,takma.Havasını söndür onun.
    _____________________________




  • @Black_Ops

    böle durumlar da ne yapılmalı
    _____________________________
  • Mayıs'da 19 yaşıma girecem inşAllah. Lise 1 terkim. İlkokuldayken kızlarla az çok aram iyiydi. Daha sonra dersler ağırlaşınca,internet kafe durumları felan oluştu. Ben dersleri felan iyice savsakladım. Kızlarla aram bayağı bi bozuldu yani.. Lise 1 e başladım işte orada az çok kızlarla aram fena değildi. Ama dersler gene kötü olunca onlarda bir bir uzaklaşmaya başladı işte. Lise 1 de okuldan çıktım ben 3 sene oldu işte. Tabela& Reklam firmasında çalışıyorum. Durum bu.

    Aynı çalıştığım iş yerinde arkadaşım var. BEnden bir yaş küçük, oda meslek lisesi 1 den çıkma :D Bahsettiğim arkadaşım böyle kalıplı ayı gibi birisi. Ama arkadaşlarını bir görseniz ölürsünüz yani o derece. Şimdiye kadar neredeyse 10'a kadar yatmıştır. (4 üne ben kendim şahidim ) 2 hafta evvel Çıraklık okulunda salı günü kuaför bi kızla tanıştı işte. Aynı gün telefonunu ve facebook hesabını felan aldı. Cuma günü felan çıkmaya başladılar. Çıkmalarından 2 gün sonra bunlar her buluşmada tenha bir yerde sevişiyorlar.. Bundan sonra bir hafta sonra kız evine davet etti .

    Kızla bildiğiniz hem anal hem oral girmişler yani.. Bundan önce tanıştığı kızlarda öyle..

    Benim kendi tipim fena değildir. Kendime bakarım vs işte öyle yani. Ama çok fazla suskunumdur yani, her ortamda öyle. Şimdiye kadar herhangi bir kız arkadaşım felan olmadı. Çoğu kişiyi görünce "Sevdiğim biri olsaydı iyi olurdu" felan deyip iç geçiriyorum.. AMa bir yandanda tek başıma ben rahatım diyorum. Böyle ironi bir durum ..:)
    _____________________________
    Üç gözlü bir karganın üç gözü olmalı. Bunun sadece bir gözü var, o da kırmızı. Bran, meşale ışığında bir kan gölü gibi ışıldayan gözün onu izlediğini hissedebiliyordu. Lordun diğer gözünün olması gereken yerde ince ve beyaz bir kök büyümüştü. Lordun göz çukurundan çıkan kök, adamın yanağına inmiş ve boğazına girmişti.
    "Sen üç gözlü karga mısın?" -Bran Stark




  • fazla üstüne düşmeyeceksin,umursamaz davranacaksın, o olmadanda hayatına gayet iyi devam edebileceğini ona hissettireceksin...
    _____________________________
  • quote:

    Orijinalden alıntı: darkprinc3

    Şu an çıktığım kız. Eski sevgilisini eklemiş. Eski sevgilisi okulda beni ekle söyleyeceklerim var falan dediği için eklemiş.. Ne yapmalıyım beyleR?

    Adamın kafasında Cort X-2yi parçala
    _____________________________
  • okuduklarıma göre uzak tut. ama yine de uzmanlara sormak lazım...
    _____________________________
  • Söz veriyorum beyler. Bundan sonra hiçbir kızın d*tünü kaldırmıcam. Havalı takılcam. Kızlar mesaj atsada hemen cevp vermicem. Bunları yapıcam evet. İnanın bana :)
    _____________________________
  • kizin dotunu kaldirma demissin ama elimde son bi siir kaldi onuda gonderiyim daha yollamam, bosa yazmis olmiyim :P

    Suddenly you came throught to my mind
    Everytime you were so kind.
    Nobody could understand us
    Always love you because...

    Kiza hep bas harflerinden Sena cikan siirler yazdim, bide kiz onlari gormediyse camdanatla.gif
  • kıyak konu
  • Şu an çıktığım kız. Eski sevgilisini eklemiş. Eski sevgilisi okulda beni ekle söyleyeceklerim var falan dediği için eklemiş..

    Bende ; Seviyorsan dön ona. Uzatma boşuna. Adamın sinirlerini bozma!

    O da şöyle dedi. OHA ama. ne sacmalıosun sen ya ! yeter artık gelme üstüme !

    Hiçbir şey dememeyi susmayı düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım?
    _____________________________
  • quote:

    Orijinalden alıntı: darkprinc3

    Söz veriyorum beyler. Bundan sonra hiçbir kızın d*tünü kaldırmıcam. Havalı takılcam. Kızlar mesaj atsada hemen cevp vermicem. Bunları yapıcam evet. İnanın bana :)


    sana güveniyoruz.
    _____________________________
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Black_Ops

    Kızları çözemiyormusun ? Çok çabaladın ama ilişkin mi bitti ? İlgisini çekemiyormusun ? Bunların cevabı ve daha fazlası bu rehberde.Taktikleri uygulayıp başarılı olanları buraya ekleyeceğim.Tıkandığınız yerlerde pm atabilirsiniz bana.

    Kızların psikolojisini daha iyi anlamanız için size bir sohbet kaydını göstereceğim

    BEN:hoşuna gidiyo değilmi seni süründürmesi
    BEN:çevrende 1000 abaza var
    BEN:hepsi sana sarkıyo,ama o senden kaçıyo dimi
    BEN:bunu kabullenemiyosun
    BEN:lütfen doğruyu söyle ?
    KIZ : of evet
    KIZ: ve o bana geri gelse
    KIZ:her istediğini yapıcak kadar salağım yani
    KIZ:ben X'i zamanında çok üzdüm varya
    KIZ:ama şimdi kedi gibi olucak durumdayım


    En önemli madde: Bir kızdan; kimseye güvenemiyorum, kimse beni anlamıyo, bütün erkekler aynı , hepiniz aynısınız , bana çok acı çektirdiler senle bir ilişkiye başlamaya çekiniyorum , babamdan bile tiksiniyorum çünkü oda erkek , bende uykusuzluk hastalığı var uyuyamıyorum off gibi cümleler duyduğunuz anda kaçın ondan.Çünkü motor.

    En önemli madde 2:Kızın size eski sevgililerinden bahsetmesine izin vermeyin.Gerekirse tersleyin eski sevgilisinden yakınmasın yeterki.Yoksa kanka olarak görür sizi.


    1-Hiç tanımadığınız bir kıza gidip seni seviyorum demeyi düşünmeyin læ.Olcağı varsada olmaz.Kızla ortak arkadaşlarınız olmalı.Aynı ortama girip muhabbet etmelisiniz.En az 2 hafta konuşmanız lazımki kız sizi tanısın.Sonra duruma göre açılırsın / duygularını belli edersin vs.

    2-Kız sizinle ilgilenmiyor mu ? Trip mi atıyor ? Peşinden koşturma.Onu nasıl kazanırım diye düşünme,dötünü kaldırma kızın.Hadi kendini düşünmüyorsun bizi düşün.Kendilerini paris hilton sandıkları için bizde tavlayamıyoruz

    3-Sizi aldattıysa,terk ettiyse unutun artık.Başka kızlara sarın unutuyorsunuz.Tecrübeyle sabittir.

    4-Kız sizinle sürekli konuşmak istiyorsa,herkese sizden bahsediyorsa birşeyler vardır demektir

    5-Bir kelime etmediğiniz kıza aşık olamazsınız,bu kadar şıpsevdi olmayın.O sadece hoşlanmadır, 1 hafta sonra geçer

    6-Konuşacak konu mu bulamıyorsun ? İnanınki eskiden bende öyleydim.Kendimi hor görürdüm.Arkadaşlarım ayda 98789789 harcardı kıza nasıl yapıyor lan diye kıskanırdım.Arkadaşlar bu tamamen kıza bağlı.Kızında sizinle konuşmak için can atması lazım.Zaten sen yazmasan bile o yazar eğer istiyosa.Kıza göre değişir ama mantıklı olmayan herşeyi konuşabilirsin.Okuldan sinemadan müzikten bişeyden gir.Bugün naptığını anlat.Eğer asosyalsen arkadaşlarının anılarını kendi anınmış gibi anlat.İşe yarıyor

    7- 20 yaşını geçmemiş bir kız ile ciddi ilişki düşünmeyin.

    8-Sevgilisi olan bi kıza yavşamayın.Oyuncağı olursunuz.

    9-Tipinizin,boyunuzun hiçbir önemi yok.Önemli olan tanınan biri olmanız.Okuduğunuz okulda X denilince " Aaa X'mii çok komik/tatlı biri yaa " deniliyorsa %90 lık kız popülasyonunu tavlarsınız.Bunun içinde birileriyle çıkın adınız duyulsun.Bir müzik aleti çalıyorsanız okul grubu kurun,kendinizi gösterin sıranın en arkasında oturmayın tenefüslerde.Çıkın gezin.

    10-20 yaş altındaki kızın eline pepsi+doritos ver parka geç.Sabaha kadar konuş.Sinemaya git,kafeye git.Günlük max.60 tl çıkar elinden en kral buluşma için.Ama zengin bir kızla takılcam diyosan yaşıda büyükse eğer o üstteki saydıklarımı pek yapamazsın.Kalite takılman lazım.

    11-Kızları tanrı gibi görmekten vazgeçin.Onlarda kebap,çiğ köfte seviyor.Günde iki kez zıçıyor.Hatta sizden daha abazalar ama belli etmiyorlarKısacası heycanlanacak birşey yok.Muhabbetlerde kasmayın akışına bırakın.

    12-Kızla mesajlaşırken asla " seni sıkmıyorum umarım " " saçmaladım ya kusura bakma " tarzında cümleler kurmayın,kendinizi ezdirirsiniz.Kızın gözünde tanrı olmalısınız.

    Reyizlerden tavsiyeler;

    quote:

    @Darkchild

    Kıza kendini değersiz,yetersiz hissetirilmeli en başta.. o zaman kızın gözünde büyüyosun... Bazı msjlarına geç cvp verip ,bazı msjlarına cvp vermiceksin falan.. kız diğer erkeklerde görmediği şeyleri sende görüp.. diğer erkeklerin yaptığı bunaltıcı davranışları sende göremicek falan.. işe yarıyo kesinlikle....


    quote:

    @Einstein

    Eğer bir kız eski sevgilisi/sevgilileriyle ilgili bir şeyler söylüyorsa kesinlikle uzak durun.

    İlişkide ilk ay kesinlikle kız söylemeden "Seni seviyorum." demeyin. Sonra kız da yalan söylemek zorunda kalıyor.

    Size bakan birine "Ne bakıyorsun?" demeyin.

    Bir kıza bağlanmayın. Ayrıldıktan sonra ben onu hala seviyorum ayaklarına yatıp gözüm başka kızları görmüyor demeyin. Gayet de görüyor ama sadece alışık olmadığınızdan değişik geliyor.


    quote:

    Orijinalden alıntı: danger70

    Neyse benim bu konuya katabileceğim ciddi düşünenler için herzaman ilişkiye dengeli başlayın hiç bir zaman köpek olmayın .Türk kızı 'HIM'ın ne kadar değerli oldugunu biliyo her zaman için senden iyisi varsa ona gidicektir sonrada mutlu edemedin aşk yetmiyo falan diyecektir ve ayrıca kızın kankalarıyla dost olmazsanız mıçtınız onlar sizi sevmiyosa boşuna ciddi düşünmeyin.

    Bir arkadaş sevgili olayına girmeden işi pişirmek istiyorum demiş onun için şunu söyliyebilirim . O kızın kankasıyla konuşabilirsin yada kıza ben eskisi gibi değilim aşık olmayı beklemicem artık . Rahat kafa yormayan eglenebileceğim kızlarla cıkıyorum falan diyebilirsin. Cinsellik konusunda kasıcak kızlar beni artık cok sıkıyo diyebilirsin. Eğer kız + sıysa sana söyler zaten tabii burda iş sende bitiyo senin güzel yönlerin yoksa hiç bi kız sana olmaz . Ben cok yakışıklı olmasamda takıldıgım kişiler sayesinde 2 3 kişi düşürdüm mesela.


    quote:

    Orijinalden alıntı: Judiful

    Görüyorum ki öyle çok takılmadan vs. kızları kendine bağlamak isteyenler çoğunlukta, bildiğim bir tekniği anlatayım size, kızın karakterine göre sonuçları değişen bir eylem yalnız:

    Gerekli malzemelerin en başında hedefimize yakın bir arkadaşımızın olması gerekiyor, mümkünse kız olsun, o yoksa gay de olur. (Çok yakın gay arkadaşı olanları şöyle kenara alalım baştan)

    İkinci olarak fal bakan bir kafeye ihtiyacımız var, tercihen tanıdık. Çok basitçe bir şey isteyeceğiz kendilerinden, o yüzden gidip ayaküstü konuşsanız da olur.

    Üşengeç olduğumuz bu talabimizden belli ama bi' tarafımızı kaldırmadan da kızı tavlayamayız. Öncelikle varlığınızdan haberdar olsun, öyle gecelerce konuşmaya gerek yok, sadece etrafında olduğunuzu bilsin, yeter. Yani kız kafayı yastığa koyunca desin ki: "Üzeyir, Babür, Seyit Ali falan iyi çocuklar, haa bi' de XXX(haliyle bu bizim ismimiz oluyor, adult site olacak değil ya.) var, iyi çocuklar hepsi."

    3 paragraf üstte bahsettiğim arkadaşımıza diyoruz ki: "Ya sen benim şu kızı bi gün dışarı çağır, işte takılacağız falan de, sonra da XXX(yukarda bahsettiğim kafe oluyor) kafeye gidin ve fal baktırması için ısrar et, gerekirse al şu parayı sen ısmarla."

    Buluşma kesinleşince bütün sinsiliğimizle kafedeki falcı ya da falcılarla konuşuyoruz, karşılığında bir şeyler isteyebilirler(burda gülen arkadaş varsa baştan vazgeçsin), çok da yüz vermeden "he" diyoruz. Durum şu ki bizim potansiyel sevgili adayımız gelince bir güzel falına bakacaklar, kritik bir dakikada da ismimizin belli harflerini söyleyecekler, tercihen 3-4 harf şık olur(adımız Can, Ali falansa bu iş yatar, Ahmetse de "a" ve "m" harfleri olmasa iyi olur).

    Yakın kız arkadaşımızdan da öğrendiğimiz, kızla birebir ilişkili bilgileri de aktarırsak etkisi 4-5 katına çıkabilir.

    Sonuç:

    -Kız şoke olur, sizle mümkün olduğunca konuşmaya çalışır, herhangi bir beyinsel sorunumuz yoksa 2-3 güne hallederiz.

    Özet: Sadece bu kısmı okuyan arkadaşlara Hamster'ın sponsor olduğu Elizabeth Ligi'nde başarılar dileriz.



    Hepsini okudum ama şurası bitirdi beni



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berke1235 -- 11 Nisan 2011; 20:46:32 >
    _____________________________
    Başlamak için mükemmel olmana gerek yok ancak mükemmel olmak için, başlaman gerekir!
    I'm watching you!




  • Sırf bana baksınlar diye kızlara bakıyorum,onlara bana bakmıyorlar sonra ama kızlara bakarken ciddi duruyorum.Nasıl bakmalıyım kızlara?

    soru 2:otobusle guzel kızlar oluyor,yalnız başına inip gidiyorlar,bir kızı nasıl tavlarım?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: darkprinc3
    Şu an çıktığım kız. Eski sevgilisini eklemiş. Eski sevgilisi okulda beni ekle söyleyeceklerim var falan dediği için eklemiş..

    Bende ; Seviyorsan dön ona. Uzatma boşuna. Adamın sinirlerini bozma!

    O da şöyle dedi. OHA ama. ne sacmalıosun sen ya ! yeter artık gelme üstüme !

    Hiçbir şey dememeyi susmayı düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım?

    konuşmaya devam et ama soğuk birşekilde
  • başlığa eklenmemiş henüz başarılı olan yok galiba üstünden 1 hafta geçsin bakalım
    _____________________________
    Fakir has Karadeniz uşağı
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.